אביאל כתב:
נניח שזה בסדר לבצע משפט שדה ולחסל למרות שלא מהווה סיכון..
נניח שהוא כן מחבל בן עוולה..
בסרטון היה נדמה שהבנאדם מת. לא חי. גמור. מחוסל.
ועדיין בעטו לו בראש. זרקו עליו ספסל. אגרופים(לפי בחור שהתראיין והראה בגאווה את ידיו מגואלות בדם).
מה המטרה של זה? בשביל מה זה טוב?
הבנאדם מת.
הבעיה לדבר הזה נמצאת אך ורק באשמת המדינה. כולנו יודעים איזה ״גן עדן״ מחכה למחבלים האלו שרוצחים בדם קר חיילים,נשים,זקנים וטף באכזריות הגדולה ביותר, ובמקום שהמדינה תעניש אותם בדמות עונש מוות (הדרישה הבסיסית ביותר) ואני לא מדבר על עונשים לקרובים וכאלו אף כל פי שגם איתם אני מסכים חלקית. אז האזרחים שנקלעים לאירוע ועברו בחודש וחצי האחרון עוד 50 אירועים שונים מאבדים עשתונות שבזמן שאנחנו נשחטים הם הולכים לאוניברסיטה על חשבון משלם המיסים, אז אם צריך לעשות ״וידוי הריגה״ כדי למנוע מצב כזה כנראה שזה מה שהאזרחים מנסים להשיג. המגינה יכולה לפתור את זה בקלות ולאשר את העונש מוות למחבלים
blueman כתב:הבעיה לדבר הזה נמצאת אך ורק באשמת המדינה. כולנו יודעים איזה ״גן עדן״ מחכה למחבלים האלו שרוצחים בדם קר חיילים,נשים,זקנים וטף באכזריות הגדולה ביותר, ובמקום שהמדינה תעניש אותם בדמות עונש מוות (הדרישה הבסיסית ביותר) ואני לא מדבר על עונשים לקרובים וכאלו אף כל פי שגם איתם אני מסכים חלקית. אז האזרחים שנקלעים לאירוע ועברו בחודש וחצי האחרון עוד 50 אירועים שונים מאבדים עשתונות שבזמן שאנחנו נשחטים הם הולכים לאוניברסיטה על חשבון משלם המיסים, אז אם צריך לעשות ״וידוי הריגה״ כדי למנוע מצב כזה כנראה שזה מה שהאזרחים מנסים להשיג. המגינה יכולה לפתור את זה בקלות ולאשר את העונש מוות למחבלים
עונש מוות אגב הוא דבר חוקי למהדרין בישראל, פשוט לא הופעל מעולם למעט מקרה אייכמן.
dor69 כתב:
עונש מוות אגב הוא דבר חוקי למהדרין בישראל, פשוט לא הופעל מעולם למעט מקרה אייכמן.
עונש המוות בישראל חוקי במקרה של בגידה במדינה וגם זה רק במקרה של מערכה נגד ישראל וגם זה בהחלטה פה אחד של שלושה שופטים. ואכן בכל ההיסטוריה של מדינת ישראל, גם כאשר הוטל עונש מוות על מחבלים לאחר עירעור העונש הומר למאסרי עולם, מה שאני אומר זה תיקון לעונש מוות שקיים היום שלא יתן שיקול דעת מיותר לשופטים, מחבל = עונש מוות חד וחלק, בלי הגבלים מיותרים, בלי אישורים של 3 שופטים ובלי להיות בזמן מלחמה.
הבעיה שתיווצר במקרה של עונש מוות למחבלים היא באשר למחבלים יהודים, גם מחבלים יהודים יקבלו את אותו העונש?
ומה לגביי רוצחים?
ומה ההגדרה של מחבל בכלל?
הבעיה שלמשל כמו במקרה של רומן זדורוב זה יכול להיות בעייתי, יש אנשים שהמשטרה האימפוטנטית שלנו האשימה אותם סתם ואם הם ימותו אז הם ימותו סתם מבלי שהם ביצעו משהו וזה בדיוק כמו רצח.
החוק צריך לפנות רק אם יש ודאות של מיליון אחוז כמו במקרה של תפסית רוצח או מחבל במקום האירוע, ורק במקרה שהמחבל אכן ביצע את ההרג, יש גם סייענים גם להם תתנו עונש מוות?
זה חוק שמשפטית הוא מצריך יותר מדיי סעיפים ותתי סעיפים על מנת שלא כל אחד יוצא להורג...
דר אדום בנשמה כתב:הבעיה שתיווצר במקרה של עונש מוות למחבלים היא באשר למחבלים יהודים, גם מחבלים יהודים יקבלו את אותו העונש?
ומה לגביי רוצחים?
ומה ההגדרה של מחבל בכלל?
הבעיה שלמשל כמו במקרה של רומן זדורוב זה יכול להיות בעייתי, יש אנשים שהמשטרה האימפוטנטית שלנו האשימה אותם סתם ואם הם ימותו אז הם ימותו סתם מבלי שהם ביצעו משהו וזה בדיוק כמו רצח.
החוק צריך לפנות רק אם יש ודאות של מיליון אחוז כמו במקרה של תפסית רוצח או מחבל במקום האירוע, ורק במקרה שהמחבל אכן ביצע את ההרג, יש גם סייענים גם להם תתנו עונש מוות?
זה חוק שמשפטית הוא מצריך יותר מדיי סעיפים ותתי סעיפים על מנת שלא כל אחד יוצא להורג...
אז החוק מצריך המון סעיפים ותת סעיפים? אז מה? בשביל זה החברי כנסת מקבלים משכורת.
ההגדרה של מחבל זה מבחינתי מישהו שבא להרוג/לפגוע באנשים אחרים בלי על רקע לאומני וזה כולל סייענים. וזה לא משנה לי אם הוא יהודי או ערבי, באת לפגוע באדם אחר על רקע לאומני דינך מוות גם אם לא הצלחת לבצע את מה שתיכננת