דר אדום בנשמה כתב: זה נשמע מהכתבה כאילו בנו את הקאמפ נאו בסוף זה היה נראה כמו מגרש מאפריקה או מדינת עולם שלישי כלשהי.
חחחח
דווקא הכותרת מאוד משקפת - רחב ידיים

דר אדום בנשמה כתב: זה נשמע מהכתבה כאילו בנו את הקאמפ נאו בסוף זה היה נראה כמו מגרש מאפריקה או מדינת עולם שלישי כלשהי.
חחחח
חח גדול!אורי אדום בנשמה כתב:כתבה על חניכת איצטדיון וסרמיל. מהארכיון הפרטי של אייל חטב
אלדר כתב:
חח גדול!
מצחיק שמפרגנים למהנדס
אם היו זורקים מילה על האדריכל אז בכלל זה היה קורע
שלט החילופים- ניחא. מה מפריע להם הרמקולים בדרומי? ועוד כשיש אישוריםאדום בלב בנשמהההה כתב:הקבוצה נקנסה היום ב1,500 על 2 סעיפים:
1. הפעלת רמקולים ביציע הדרומי בניגוד להוראות במהלך המשק.
2. שלט החילופים לא היה תקין.
גם במשחק מול מכבי פ"ת הופעלו המרקולים,, לא? מקווה שעל זה לא יקנסו את אלונה גם.
שאלה לי אלייךבאר שבעי באדום כתב:בחיפה ובאירופה זה כן מאושר? מה זה הפתיחות העיינים האלה עם הזכוכית מגדלת
אם יקחו תמיר קופון אני מצפה מהארגון שיגיב בהתאם ואפילו יעשה מחאה על כך, המצב בדרומי גם ככה מדאיג.. בלי מיקרופון במצב רק ילך וירד בלי תיאום
לא מדאיג ולא כלום, תיהיה במשחקים (שלנו) ,תשמע כמה שמעודדים את מליקסון ואת כולם ואז תגיד אם הוא מדאיג או לאבאר שבעי באדום כתב:בחיפה ובאירופה זה כן מאושר? מה זה הפתיחות העיינים האלה עם הזכוכית מגדלת
אם יקחו תמיר קופון אני מצפה מהארגון שיגיב בהתאם ואפילו יעשה מחאה על כך, המצב בדרומי גם ככה מדאיג.. בלי מיקרופון במצב רק ילך וירד בלי תיאום
לא צריך מחאה.באר שבעי באדום כתב:בחיפה ובאירופה זה כן מאושר? מה זה הפתיחות העיינים האלה עם הזכוכית מגדלת
אין חיה כזאת שמכניסים לנו רמקולים בלי אישור... לא יודע מה קרה שהם החליטו לקנוס אבל זה מרגיש לי יותר תפיסת ראש של ההתאחדותUltraSouth כתב:כנראה שמול פ"ת כבר קיבלנו אישור לרמקולים ומול חיפה לא .