יניב אלול - על אפך ואל חמתך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: יניב אלול - על אפך ואל חמתך

שליחה על ידי אריק »

sumsum כתב:אני קורא את כולם, ארז שמע,נניח לרגע שאני מסכים איתך ש'אלול כבלם קדמי של בלם אחורי (מוקניה) יהיה טוב יותר', אני מבקש ממך לקרוא שוב את המשפט הזה...
מה שאתה אומר, שבואו נחזור לשחק כמו בשנות ה-70 עם בלם אחורי ולא בקו אחד כמו כל הקבוצות היום, רק בשביל לשמר את אלול בקבוצה?
טוב ניחא, היה מהיר, היה גבוה, היה ראשון לכדורי גובה, היה טכני, היה מדוייק בכדורים הארוכים, היה אחראי,היה 'תחנה אחרונה'
לא מיני ולא מקצתי, ארז תקיף בעיגול את הדבר שאלול ניחן בו...אף אחד מהם, לא לחינם באשדוד מיהרו להפטר מה'סחורה החמה' למען ב"ש, מי עוד ויתר לנו על שחקן טוב? אף אחד...לא לחינם בבני יהודה לא שיחק דרך קבע, והיה רק 'סותם חורים'
שחקני הבית פה הם אובר רייטד, כנל אילוז, כנל גם יקירנו אסי, שדמותו ואופיו מאפילים על חולשותיו הברורות בתור שוער, שמנעו ממנו להגן על שערה של קבוצה זוללת תארים, בונפלד הלא יציב, שמבחינת כשרון הוא אדיר, אך כנראה שמנטלית הוא לא מקצוען
אז לצעוק 'חיבור עם קהילה, חיבור עם קהילה, צריכים להתבסס על שחקני בית' אלו ססמאות כיפיות, וקלות על הלשון, אך הם לא יהפכו את שחקני הבית לטובים יותר, רק יתנו להם אליבי לא להתאמץ כי בכל מקרה תהיה להם עדיפות.
ובמצב כזה ירשה לעצמו אלול לשחק משחקי כבוד, לא להקשיב למאמנו שנותן לו הוראות טקטיות במשחק ולהחליט על דעת עצמו לשנות עמדות, תפקודים ולזלזל בהחלטת המאמן, ירשה לעצמו בונפלד לא להיות עקבי ביכולתו כי הרי הקהל ידרוש אותו בהרכב ויעשה למאמן את המוות כי הוא ב'פס אחד יגמור משחק לא?' מישהו בדק כמה בישולים יש ל'פס הזהב' שלו? כן...תתפלאו הרבה פחות מכבדה ומליקסון, ורק שהוא גם הרבה פחות טוב באספקטים האחרים של המשחק, אז שוב, יש כאלה שרק שהם נולדים בסורוקה, הם בעלי פריבילגיה, לא חן עזרא עם כל הכבוד ש'חירבן' על הפועל ב"ש וחשב שמגיע לו יותר מבניון, ברדה ושות', שהלך לבלוף שנקרא נס טוברוק ולא אביתר אילוז שעד היום מחפשים את הכדורים שהוא מגביה מהאגף בתחנת דלק מאחורי האצטדיון, שלא לדבר על עננת המכירות לפני 2 עונות...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אריק כתב:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

אחרי המשחק שנה שעברה בראשל"צ הבנתי שאלול לא שחקן כדורגל, אני מתפלא על גיא שלדעתי הוא מאמן גדול איך הוא השאיר אותו בכלל בסגל.

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

yoel711 כתב:אחרי המשחק שנה שעברה בראשל"צ הבנתי שאלול לא שחקן כדורגל, אני מתפלא על גיא שלדעתי הוא מאמן גדול איך הוא השאיר אותו בכלל בסגל.
די!! די!! יניב עושה מה שהוא יכול שחקן נשמה בכל רמח איבריו, אז לפעמים לא יוצא מה קרה????
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אהוד שמיר כתב:
די!! די!! יניב עושה מה שהוא יכול שחקן נשמה בכל רמח איבריו, אז לפעמים לא יוצא מה קרה????
עזוב בוא נשאל שאלה אחרת...
מתי בפעם האחרונה כן "יצא לו" ?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

yoel711 כתב:אחרי המשחק שנה שעברה בראשל"צ הבנתי שאלול לא שחקן כדורגל, אני מתפלא על גיא שלדעתי הוא מאמן גדול איך הוא השאיר אותו בכלל בסגל.
ציטוט מפיו של גיא לוי באחת משיחות האוהדים כשנשאל למה לא להתעקש לזרוק אותו בתחילת העונה לאחר
שעשה עבירת משמעת ונוצר תאקל בין השניים:

"שרציתי והתעקשתי אמרו לי וגרמו לי להבין שאני לא בסדר..."

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אהוד שמיר כתב:
1) מסירה ישירה בלי לחץ לברק בדש בתוך הרחבה.
2) בישול להפועל ירושלים בסיבוב השני בטדי, שוב בלי לחץ בכדור פשוט שהיה ברגליים שלו.
3) בעיטת נינג'ה לאגן (!!!) של קובי חסן 17 מטר מהשער בלי שום סיבה הגיונית.
4) איבוד כדור גובה פשוט בלי ניסיון בכלל להשיג אותו מול רמה"ש בגול הראשון.
5) מסירה ישירה לבניאני בתוך הרחבה שמזל פגע לו איכשהו ביד ומנע את השער הרביעי בתחילת המחצית השנייה.

מניתי פה רק את הטעויות הכי הזויות, אני אישית לא ראיתי צירוף כזה נדיר של טעויות אנוש אצל אף שחקן.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

תחזור אחורה כמה חודשים בפורום ותבין למה הוא לא נפטר ממנו, כנראה זה כי כמעט כל אוהדי הפועל באר שבע קמו בתרועה רמה- איך על טעות כל כך קטנה את המשחרר שחקן. לך תראה גם שהוא באמת רצה לשחרר אותו. וחבל שנכנע. זה אחד מדברים היחידים שלהם גיא נכנע העונה ואחת מהטעויות הגדולות ביותר שלו.
אהוד שמיר כתב:
סליחה, תזכיר לי, מה זה שחקן נשמה? שחקן מנהיג? אין את זה באלול. שחקן שמקשיב למאמן שלו? גם פה וא נפל. כישרון? אפשר להתווכח על זה, אבל אפשר להגיד שגם אם הוא משחק טוב (לפעמים), הטעויות שהוא עושה, כל כך קריטיות ובסיסיות שאולי אין כל כך על מה להתווכח. האם זה שהוא שחקן בית הופך אותו לשחקן בסגל הפועל באר שבע?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

זה שהוא שחקן בית לא מקנה לו מקום בטוח בקבוצה, אבל זה צריך לתת לו כבוד מינימלי מצד הקבוצה והאוהדים .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

לא אמרתי שהוא מוכר או מכר משחקים. אמרתי שהוא שחקן גרוע, בלם גרוע, אפילו ביחס לבלמים ישראליים אחרים, וזהו.
אין לו מקום בבאר שבע, לא זו של העונה הקרובה ובכנות גם לא זו של העונה האחרונה.

מזל שנמצא הפיתרון של לשים את זרקו ליד קידר. מזל.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

תשמעו, אני מנהל קמפיין נגד מסך העשן ה'באר-שבעי' של שחקני הבית, בראותי את המשחק בשישי דרך האינטרנט (החלטה אומללה לצאת באותו שבוע לחו"ל) הצחיק אותי מר אלימלך סתיו, שטוען:
'ב"ש חייבת להתבסס על שחקני הבית בליגת העל, כי הם יובילו אותה להישגים'
טוב, קשה לי קצת להבין תחבירית את המשפט, האם נרדמתי ל-20 שנה? האם אני והוא אכן מדברים על אותה קבוצה??? לאן הובילו אותנו שחקני הבית?
אני לא מוצא את הדרך, כיוון, הצלחות.
לעוד מישהו נמאס להיות קבוצת 'תחתית'/'ליגה שניה'/'סימפטית'/שטיח ל'גדולות'?
אני רוצה 'ת א ר י ם'!!!! אני רוצה לגדל ילדים על הערך של 'קבוצה זוללת תארים', תחרותית ברמות הגבוהות ביותר, לא לנסוע לבלומפילד ולמרות הבלחות פה ושם, לרוב לקבל 'בראש'.
להיות מובס בקרית אליעזר, 'להפסיד בכבוד בטדי'.
אני באמת חושב שאם והדגש הוא באמת על 'אם' אלונה ברקת תשאר בראש המערכת, אחד המטרות תהיה לנקות את ה'לוזרים' מהקבוצה, וכן אותי לא מעניין איפה הוא נולד, כי בארסנל לא יודעים איפה נולד אדביור
או השוער שלהם, כי הם עסוקים בלהתמודד על תארים,הישגיות היא ערך,
אצלנו הוא הפך לערך משני ל'איפה נולדתה'.
והרי כולם נולדים איפה שהוא, אותי מעניין מי לובש את החולצה האדום-לבן, ומרים את היציע לאוויר משמחה, אכזבות מב"שים יש לי מספיק, וברוך השם 25 שנות אהדה הם מספיק בשביל להיות מצולק אכזבות.
אף קבוצה לא יכולה להחשב ליותר מ'סמפטית' כאשר ב25 שנה היא מביאה תואר אחד...נו באמת...סכנין,
הפועל רמת גן וכפר סבא עשו את אותו הישג,
אנחנו באותו המעמד איתם? אם כן, בוא נשאר עם מה שיש, שחקני בית, טובים יותר או פחות, לא נתעצבן במשחקים, נשב בשקט ונפצח גרעינים ונצא בשקט מהאצטדיון בוסרמיל גם אם הובסנו.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

שומשום, התפרצת לגבי לפחות לדלת פתוחה. אמרתי שדודו חושב שהוא בלם סביר ליד בלם אחורי בולט. אני עם אלול גמרתי עוד בתחילת העונה הקודמת (פרטים אצל אריק אבוקסיס). שנית שומשום, לא הבנת את דבריו של סתיו מבחינת התוכן, תחבירית אני מניח שהטפלון דיבר נכון.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אתם לא שפויים

רק עכשיו נכנסתי לראשונה לנושא הזה, קראתי את כל התגובות ואני לא מאמינה על הרמיזות כאן.

אני אולי תממימה ויש סיכוי שעוד כמה שנים יתברר שאתם צדקתם, אבל אני בוחרת שלא להאמין שכל הטעויות שלו הן מעבר ליכולת לא טובה וביש מזל. יניב אלול הוא שחקן שגדל כאן, אני מסרבת להאמין שיש כאן קונספירציה שלו או כוונת זדון כזו או אחרת מצידו.

לבוא ולהגיד ששחקן לא רוצה לעלות ליגה כדי שהוא יוכל להשאר בקבוצה... תשקלו מילים, קחו בחשבון שהשחקנים נכנסים לכאן וקוראים מה שנכתב כאן.

סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

שליחה על ידי ליאור עזרא »

עדי, הדברים הוקצנו, אבל לכי תסבירי יכולת כ"כ ירודה בפרק זמן לא קצר!
יניב בעיני שחקן מאוד מוערך, אבל ברמה שהוא נמצא כרגע הוא לא צריך לשחק!
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדומה דרומית כתב:לבוא ולהגיד ששחקן לא רוצה לעלות ליגה כדי שהוא יוכל להשאר בקבוצה... תשקלו מילים, קחו בחשבון שהשחקנים נכנסים לכאן וקוראים מה שנכתב כאן.
שימי לב מה דעתי על אלול (מזעזע) ותזכרי שאני לא אמרתי שהוא מוכר משחקים אלא שהוא פשוט בלם גרוע, אבל........

זה לא שאנחנו ממציאים דברים בסגנון של מה שכתבת...
כבר היה לנו בלם פותח שבשיחה אישית לא התבייש להודות שאין לו שום רצון לעלות ליגה כי אז הוא בטוח לא ימשיך...אותו בלם שמכר אותנו המון ומרוב חובות הבחור היה צריך לברוח לעבוד ב"הובלות" בארה"ב...

שלח תגובה