חח כל פעם הוא עולה עם נעליים בצבע שונה חחח.dor69 כתב:טוני וואקמה- תחליף נעליים כבר!
הפינה הפסימית - יציע הדרומי!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפינה הפסימית - יציע הדרומי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תלמד להתבטא ולכבד ואז גם נוכל להגיב לך, זה לא צורה.אלדר כתב:
אני בדרך כלל מעריך את התגובות שלך, הפעם קישקשת קישקושים.
לגבי 2ו3
2. זה לא שחור לבן, לאופיר היה משחק מצוין, הפנדל הוא חלק בלתי נפרד מכדורגל ומהלך משחק, מה גם שהוא היה שם לחפות על המחדל של טוני באגף, מול שלקן שבא באמוק לרחבה, הוא ניסה להגיע ופספס.. קורה.
2. אחי, בכר מאמין בילד. ומסתבר שגם צדק.
בכר הגיע מק״ש שם המדיניות לגבי צעירים ברורה, זרוק למים אם אתה מרגיש שהוא בשל לכך.
לחץ לא לחץ. הילד שינה משחק והטה את כובד המשחק לצד השני עם יציאה מהירה קדימה.
לא פחות משיחוק של בכר!! הוציא מים מהסלע!
צבע שונה סבבה, צהוב כחול לא!דר אדום בנשמה כתב: חח כל פעם הוא עולה עם נעליים בצבע שונה חחח.

תשמעו אני מזה מרוצה מההכנסה של דן ביטון מבכר, ובאמת שזה לא מובן מאליו כי הקודמים לבכר לא שילבו שחקני נוער באותה רמה, ובאותה חוכמה.
התזמון אגב, היה מושלם, כי במצב של 3-1 בדקה 70, שחקני האגף(אלו שעושים הכי הרבה קילומטראז' ביחד עם הקישור) מתעייפים וכשאתה מתגונן והמגנים שלהם מצטרפים זה קריטי (בפנדל של דוידזאדה שלא היה תמיכה של טוני) לכן הכנסת ביטון, גם במצב של יתרון 2 גולים, גם 30 דקות שישתפשף, גם שחקן מהיר ואנרגטי שיחזיק כדור, וכן ביטון היה מצוין. 3 מסירות חשובות היו לו, אחד שאם היה המהירות של שהר ולא ברדה שהתעייף היה 1 על 1, מסירה מדויקת שפתחה את המשחק מהאגף, וכמובן הבישול לראדי. יש לו פס נקי, זריזות, מרים את הראש הרבה ומחפש קבוצתיות, חסר לי קצת דריבל ממנו אבל גם זה יבוא עם הביטחון-בסה"כ הרווחנו עוד שחקן לרוטציה.
אגב הפסימי תמיד יהיה יותר ארוך מהאופטימי וזה לא קשור לאוהדי ב"ש, הרבה יותר נראה לעין מה חסר, מה לא היה טוב, מאשר מה שהיה טוב וכן צריך להמשיך איתו.
נ.ב 2 הנעליים של טוני זה עוד משהו קטן בהיותו שחקן כוכב, כמו בוזגלו והתסרוקות-אני אוהב את זה.
התזמון אגב, היה מושלם, כי במצב של 3-1 בדקה 70, שחקני האגף(אלו שעושים הכי הרבה קילומטראז' ביחד עם הקישור) מתעייפים וכשאתה מתגונן והמגנים שלהם מצטרפים זה קריטי (בפנדל של דוידזאדה שלא היה תמיכה של טוני) לכן הכנסת ביטון, גם במצב של יתרון 2 גולים, גם 30 דקות שישתפשף, גם שחקן מהיר ואנרגטי שיחזיק כדור, וכן ביטון היה מצוין. 3 מסירות חשובות היו לו, אחד שאם היה המהירות של שהר ולא ברדה שהתעייף היה 1 על 1, מסירה מדויקת שפתחה את המשחק מהאגף, וכמובן הבישול לראדי. יש לו פס נקי, זריזות, מרים את הראש הרבה ומחפש קבוצתיות, חסר לי קצת דריבל ממנו אבל גם זה יבוא עם הביטחון-בסה"כ הרווחנו עוד שחקן לרוטציה.
אגב הפסימי תמיד יהיה יותר ארוך מהאופטימי וזה לא קשור לאוהדי ב"ש, הרבה יותר נראה לעין מה חסר, מה לא היה טוב, מאשר מה שהיה טוב וכן צריך להמשיך איתו.
נ.ב 2 הנעליים של טוני זה עוד משהו קטן בהיותו שחקן כוכב, כמו בוזגלו והתסרוקות-אני אוהב את זה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני לא מסכים עם מה שכתבת.אריק כתב:
תלמד להתבטא ולכבד ואז גם נוכל להגיב לך, זה לא צורה.
כדי לכבד אותך צריך להסכים איתך?
אני גם לא מבין. הוא רשם לפי הסדר, לא קילל והגיב לתגובה שלך לעניין. זה שהוא רשם אחי ו"הילד" זה ממש קטנוניות.אלדר כתב:
אני לא מסכים עם מה שכתבת.
אחת העריכות הגדולות אי פעם, זו צנזורה נכונה, לא איראן כמו אביאלTotti כתב: מותר לכל אחד לחשוב על השיתוף של ביטון מה שנראה לו, עוד לא קם כאן אחד שאמר לא לשתף אותו, רק תהו על הדרך.
זה שי 2!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
האמת שגם אני לא הבנתי מה לא מנוסח היטב בהודעה..כתובה בצורה רהוטה וברורה..shovalb9 כתב:
אני גם לא מבין. הוא רשם לפי הסדר, לא קילל והגיב לתגובה שלך לעניין. זה שהוא רשם אחי ו"הילד" זה ממש קטנוניות.
חחחחחח חזרתי אחורה בשביל לראות מה העניין.Totti כתב: אחת העריכות הגדולות אי פעם, זו צנזורה נכונה, לא איראן כמו אביאל
ל "זה שי" כבר התרגלנו,
השי ה2 בשבילי זה שי זהבי.
שלחתי לך הודעה פרטיתאלדר כתב:
אני לא מסכים עם מה שכתבת.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
איראן זה כאן. מהיום תקרא לי חמינאיTotti כתב: אחת העריכות הגדולות אי פעם, זו צנזורה נכונה, לא איראן כמו אביאל

סגוראביאל כתב: איראן זה כאן. מהיום תקרא לי חמינאי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לעזור לאופיר לשמור על האגף ולצאת למתפרצות זה יותר מידי לבקש מהילד? למה? מתי רצית שיכניסו אותו? אולי ב 4 - 2 או 5 - 2 כשהמשחק היה גמור?אריק כתב:גם אתמול השילוב של דן ביטון לא היה בטיימינג הנכון. קל להסתנוור מהחמישיה, אבל הוא נכנס במצב של אפיסת כוחות של הקבוצה ושהקבוצה מתגוננת ונמצאת בלחץ. הוא צריך להשתלב שהקבוצה עם בטחון ושולעת במגרש, בנסיונו והמעמדו הוא לא זה שצריך להביא שינוי, הוא עדיין לא שם.
לא היה צריך לפתוח עם הילד בעכו, אבל בשביל לרוץ באגף, להילחם ולעזור לאופיר בדקות המעטות שנשארו, הוא בסדר גמור, ולאור העובדה שהוא מהיר יותר מגורדנה וארבייטמן גם היה מתאים יותר מהאופציות על הספסל.
די ברור שאם סהר/בוזגלו היו כשירים הם היו נכנסים, אבל כשהאופציות הם ביטון, גורדנה וארבייטמן, הילד הוא האופציה הטובה ביותר.
דרך אגב, ביטון לא רק בישל את החמישי אלא גם בנה את הרביעי כשהוא מצא את אוגו בכדור מצוין, ומשם אוגו המשיך לטוני...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כיוון שכבר ציינתי שזה נגמר בצל"ש אין צורך לפרט את כל הדברים החיוביים שהוא עשה, הייתי במשחק. רק אומר שאם פ"ת היו משווים, המון חיצים היו מופנים על בכר על כך שהכניס ילד שהקבוצה בלחץ וצריכה שחקנים עם נסיון.Sir Alex Ferguson כתב: לעזור לאופיר לשמור על האגף ולצאת למתפרצות זה יותר מידי לבקש מהילד? למה? מתי רצית שיכניסו אותו? אולי ב 4 - 2 או 5 - 2 כשהמשחק היה גמור?
לא היה צריך לפתוח עם הילד בעכו, אבל בשביל לרוץ באגף, להילחם ולעזור לאופיר בדקות המעטות שנשארו, הוא בסדר גמור, ולאור העובדה שהוא מהיר יותר מגורדנה וארבייטמן גם היה מתאים יותר מהאופציות על הספסל.
די ברור שאם סהר/בוזגלו היו כשירים הם היו נכנסים, אבל כשהאופציות הם ביטון, גורדנה וארבייטמן, הילד הוא האופציה הטובה ביותר.
דרך אגב, ביטון לא רק בישל את החמישי אלא גם בנה את הרביעי כשהוא מצא את אוגו בכדור מצוין, ומשם אוגו המשיך לטוני...
אל תחמיא לעצמך. חמינאי דמוקרט נלהב לעומתךאביאל כתב: איראן זה כאן. מהיום תקרא לי חמינאי