די, אח שלי.הפועלעולה כתב:הלוואי נפסיד.
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
כן, רוצה בהחלט.ForeverRed כתב:אחר כך תגידו לי שאתם רוצים בהצלחת הנבחרת.
מאמן אפס חסר בושה.
מקווה מאוד שמליקסון יברח משם.
אני מאוד חלוק מדעותיי פה...
מצד אחד אני מאוד רוצה בהצלחת הנבחרת ומצד שני לא יכול לראות אותה משחקת והיא גם מונעת ממני את הפועל לשבוע נוסף
מצד אחד אני מאוד רוצה בהצלחת הנבחרת ומצד שני לא יכול לראות אותה משחקת והיא גם מונעת ממני את הפועל לשבוע נוסף
- The red one
מעולם לא אבין איך אפשר לשנוא את הנבחרת.
זה הדגל שלנו, אלה השחקנים של המדינה שלנו, זו הגאווה(בדרך כלל לא) שלנו. אז מה יש לשנוא? כי שחקני מכבי תל אביב שם? כי גוטמן מאמן?
מבחינתי כמו שהפועל מעל הכל - כך גם הנבחרת לא תגרום לי שנאה בגלל אדם אחד או יותר שמשחקים/מאמנים שם.
זה הדגל שלנו, אלה השחקנים של המדינה שלנו, זו הגאווה(בדרך כלל לא) שלנו. אז מה יש לשנוא? כי שחקני מכבי תל אביב שם? כי גוטמן מאמן?
מבחינתי כמו שהפועל מעל הכל - כך גם הנבחרת לא תגרום לי שנאה בגלל אדם אחד או יותר שמשחקים/מאמנים שם.
אתה מסובב את כל הדיון כדי להכשיר את העובדה שאתה אוהד מכבי(באירופה)?אדום בלב בנשמהההה כתב:מעולם לא אבין איך אפשר לשנוא את הנבחרת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
חחחחחחח עזוב מאז שעומר93 איים עליי אני לא מדבר על זה יותרTotti כתב: אתה מסובב את כל הדיון כדי להכשיר את העובדה שאתה אוהד מכבי(באירופה)?

אבל ברצינות - לא אוהד מכבי חס ושלום, כן רוצה בהצלחהת כ-ל הקבוצות הישראליות באירופה, כנ"ל נבחרות החל מגיל ילדים ועל גילאי בוגרים. קשה לי להבין איך אנשים יכולים לייחל לאי-הצלחה של נבחרת ישראל. מילא לא להתעניין, אבל לייחל להפסד ?
נו, שוין, כל אחד ומה שעושה לו טוב.
העיקר הפועל שלנו
רק מדמיין את הפסטיבל שיהיה בתקשורת בעקבות ההישג החסר תקדים בדמות המקום השלישי(20 שנה אנחנו במקום הזה) וההעפלה סנסציונית לפלייאוף ובא לי להקיא.
נמאס כבר מנבחרת תל אביב.
נמאס כבר מנבחרת תל אביב.
מקום שלישי בבית עם שלוש נבחרות חזקות ממך זה הישג. אולי לא 'סנסציוני', אבל הישגCrazyRed7 כתב:רק מדמיין את הפסטיבל שיהיה בתקשורת בעקבות ההישג החסר תקדים בדמות המקום השלישי(20 שנה אנחנו במקום הזה) וההעפלה סנסציונית לפלייאוף ובא לי להקיא.
נמאס כבר מנבחרת תל אביב.
די עם תחושות הקיפוח, יש רוב למכבי בצדק.CrazyRed7 כתב:רק מדמיין את הפסטיבל שיהיה בתקשורת בעקבות ההישג החסר תקדים בדמות המקום השלישי(20 שנה אנחנו במקום הזה) וההעפלה סנסציונית לפלייאוף ובא לי להקיא.
נמאס כבר מנבחרת תל אביב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין לי בעיה שיש להם רוב וזה לגיטמי אבל מה העניין עם הזימון של דור פרץ וחוסר הזימון של דוידזאדה?Totti כתב: די עם תחושות הקיפוח, יש רוב למכבי בצדק.
זה בסדר לדעתך?
מילא ברדה עליו אני מחליק כי הוא גם ככה על גדר המעודדת מהספסל אבל לקחת שחקן של מכבי תל אביב שהוא לא מגן כמו ריקן ולזמן אותו ובנוסף לזמן שחקן על המשבצת של ריקן כמו דור פרץ זה קצת הופך ליותר מדיי צהוב.
והזימון של אייל משומר פשוט הזוי!
ומה לגביי העובדה שוובה בראון שהוא בין הקשרים האחוריים הטובים בליגה לא מזומן אבל דור פרץ כן?
אם וובה בראון היה במכבי הוא היה מזומן על בטוח!
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 05 אוקטובר 2015, 08:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא מדבר על הרוב.Totti כתב: די עם תחושות הקיפוח, יש רוב למכבי בצדק.
קח דוגמא - דסה וריקן, עד שהגיעו למכבי, לא נספרו בכלל ע"י גוטמן ועכשיו פתאום הם באנקר בהרכב.
הרי ריקן זה אותו ריקן. גם בציריך הוא הציג יכולת טובה ולרוב שיחק, למה אז הוא לא היה מספיק טוב לנבחרת?
על שכטר ו-ורמוט בכלל אין צורך להרחיב. קיבלו זימונים משחק אחרי משחק למרות שלא שיחקו/היו בכושר נוראי.
הנה עכשיו ורמוט נתן 2 משחקים טובים והופה - ישר להרכב הנבחרת.
בוזגלו נתן עונה אדירה, שני רק לזהבי ועדיין לא קיבל את חולצת ההרכב.
זה מאמן בושה. עד שהגיע לנבחרת הערכתי אותו אבל גוטמן של נבחרת ישראל הוא פשוט בושה.
- The red one
לגבי ריקן - 3 משחקים ראשונים בקמפיין הוא היה בכלל פצוע. 2 משחקים במרץ הוא רק התחיל לחזור לשחק בהדרגה לפי מיטב זכרוני ובגלל זה לא זומן.
למשחק נגד בוסניה הוא זומן למרות שלא היה במכבי..
דסה גם היה בספסל בכל המשחקים ועם כל השנאה שלי לבן אדם (ואותו אני באמת שונא ומייחל לו כישלון) - יש כרגע מגן ימני טוב ממנו בארץ? לא חושב.
דסה אם אני לא טועה היה קפטן בצעירה, זה היה רק עניין של זמן עד שיתפוס מקום בהרכב של הנבחרת וכן מה לעשות שכשהוא מקבל במה במכבי הוא גם מוכיח את זה? הוא מתאמן ברמה גבוהה בארץ, ולא רץ אחרי כרטיסיות בבית"ר, אז זה בא לידי ביטוי בכדורגל שלו, שגם ככה היה טוב לפניי.
ורמוט לדעתי לא היה פותח אם רפאלוב היה כשיר ומצחיק לשמוע את מה שאתה אומר על בוזגלו אחרי שאתה נמצא בפורום אוהדי הפועל באר שבע שרובם יורדים על מאור על כמה שהוא חלש וכמעט כולנו מסכימים שהוא לא צריך לעלות בהרכב נגד בית"ר גם אם יהיה כשיר..
לגבי שכטר מסכים איתך לגמריי למרות שהוא כבר לא מזומן תודה לאל. ועדיין זה לא מה שיגרום לי לייחל להפסד הנבחרת.
דסה גם היה בספסל בכל המשחקים ועם כל השנאה שלי לבן אדם (ואותו אני באמת שונא ומייחל לו כישלון) - יש כרגע מגן ימני טוב ממנו בארץ? לא חושב.
דסה אם אני לא טועה היה קפטן בצעירה, זה היה רק עניין של זמן עד שיתפוס מקום בהרכב של הנבחרת וכן מה לעשות שכשהוא מקבל במה במכבי הוא גם מוכיח את זה? הוא מתאמן ברמה גבוהה בארץ, ולא רץ אחרי כרטיסיות בבית"ר, אז זה בא לידי ביטוי בכדורגל שלו, שגם ככה היה טוב לפניי.
ורמוט לדעתי לא היה פותח אם רפאלוב היה כשיר ומצחיק לשמוע את מה שאתה אומר על בוזגלו אחרי שאתה נמצא בפורום אוהדי הפועל באר שבע שרובם יורדים על מאור על כמה שהוא חלש וכמעט כולנו מסכימים שהוא לא צריך לעלות בהרכב נגד בית"ר גם אם יהיה כשיר..
לגבי שכטר מסכים איתך לגמריי למרות שהוא כבר לא מזומן תודה לאל. ועדיין זה לא מה שיגרום לי לייחל להפסד הנבחרת.
דיברתי על בוזגלו של 2 העונות החולפות.
ולא ציפיתי לתגובה שונה מאוהד מכבי. ואתה מוכיח את זה בכל הודעה בכל פעם מחדש.
- The red one
או, גם אתה? חשבתי רק עומר93. תפסיק כבר עם זיוני המוח, אם אין לך משהו ענייני להגיב אל תגיב.CrazyRed7 כתב:דיברתי על בוזגלו של 2 העונות החולפות.
נתתי לך פה כמה וכמה טענות וכל מה שיש לך להסתרר מאחורי זה "אוהד מכבי". כן, כי בן ביטון יותר טוב מאלי דסה? אני בטוח שאתה לא חושב ככה. או לגבי ריקן שתהית למה הוא לא זומן ועניתי לך - היה פצוע בשוויץ.
לגבי בוזגלו - צודק, ההרכב של ורמוט אכן הייתה תמוהה בתחילת הקמפיינים, אבל אם כבר מישהו היה צריך להיות באגף יחד עם טב"ח זה רפאלוב ולא בוזגלו. במשחקים האחרונים לבוזגלו לא היה במקום הרכב כמו שלדעתי אין לו מקום בהרכב שלנו.
דר - כל הכבוד על הדבקות בוובה בראון.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 05 אוקטובר 2015, 10:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפעמים אתה מנסה להיות יותר צדיק מהאפיפיור.אדום בלב בנשמהההה כתב:לגבי ריקן - 3 משחקים ראשונים בקמפיין הוא היה בכלל פצוע. 2 משחקים במרץ הוא רק התחיל לחזור לשחק בהדרגה לפי מיטב זכרוני ובגלל זה לא זומן.
אף אחד לא באמת רוצה שהנבחרת תפסיד,אבל אי אפשר להתעלם מעובדות.
אלי גוטמן בכל שנותיו דאג לאינטרסים האישיים שלו.
שהיה מאמן ב"ש קרץ לרובי שפירא ז"ל,שהיה מאמן הפועל חיפה קרץ לגד זאבי שהשקיע עשרות מליונים בבית"ר.
שהיה מאמן הפועל תא,דאג לקדם עצמו יפה דרך חבריו לתקשורת לאימון הנבחרת.
עכשיו הוא דואג לג'וב הבא והוא מבין מצויין מי הכוח העולה בכדורגל היום ואת הבמה שהוא יקבל,אז הוא דואג לפנק קצת את קרוייף.
ומדי פעם גם זורק עצם לשחר בדמות זימונים הזויים של דגני ומשומר.
גם הבנתי שברק לוי מוזמן,אז מה גבר,עדיין אתה חושב שהוא אובייקטיבי?