avivgolan כתב:תסתכלו שוב על הגול הראשון שלהם ותראו שיש שחקן שמסיט את הכדור, זה לא גול שלו, בסה"כ הוא בסדר גמור ורוב הגולים שאנחנו מקבלים זה גולים של ההגנה. הגול השני אתמול של מתן אוחיון בצד שלו, נגד עכו זה סוארס, שוער סבבה לגמרי אתם סתם מגזימים איתו.
וטוטי, לגבי אופיר, אם הוא היה יודע להוציא פס כמו ביטון לפחות היינו מקבלים 4-5 בישולים שלו בעונה כי לפרוץ באגף הוא יודע והוא מגיע הרבה פעמים למקומות האלה. חוץ מהפס האחרון אני חושב שהוא השחקן שאני הכי מבסוט מהשיפור שלו, שמח בשבילו באמת.
אופיר פתח את העונה נהדר, בייחוד אם זוכרים את הקושי שלו לחזור מהפציעות המתסכלות שהיו מנת חלקו לאחרונה.
חברים, אם היה יודע לתת את מסירת הרוחב, להרים בתנועה וכיו"ב הוא לא היה אצלנו לאורך זמן.
Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שדווקא מליקסון יכול להיות שובר השיווין שלנו.
אנחנו לא רעננה, טוני לא אמור לסחוף אותנו, את זה עושה מליקסון, אבל טוני כן יכול להיות עוד שחקן איכותי בקבוצה ועוד שחקן שכובש ומייצר מצבים לאחרים.
כאחד שעמד ברוב חייו בשער אני חייב להגיד שהשער הוא כולו של גורש. אפשר מכאן ועד מחר להגיד שהסתירו לו ושהכדור הפתיע כשהיה נמוך ולא גבוה אבל זה כדור לפינה שלו וגם לא כדור חד לפינה אלא כדור קרוב מאוד לגורש שהגיב באיחור ולאט מידי.
זה שער שאסור לשוער לספוג, שער רך מאוד.
אני עדין מתקשה להחליט בקשר לגורש. הוא עדין בעייתי בכדורי הגובה, ואתמול הפנדל וההצלה בבעיטה השנייה שלאחר הפנדל (שלטעמי הייתה אפילו גדולה יותר מהפנדל) היה המקרה היחידי השנה שהוא לקח הצלה ששווה לנו נקודות.
הוא עדין לא הוכיח לי שהוא מתאים לרמות שאנחנו שואפים אליהם. מצד שני למעט השער אתמול ואולי השער מרחוק בתון לא זוכר שערים שיש לו אשמה בהם ככה שהוא סולידי עד עכשיו.
YallaHapoel כתב:
ממש לא שער קל, אף שחקן חוץ ממנו לא מגיעי לכדור הזה בכלל עם רגל ארוכה כזאת.
ולכל מי שטען שטוני איטי וכבד - צפו שוב בשער הראשון ותתרכזו בתנועה של טוני לכל אורך ההתקפה, גם בשלב שמליקסון עוד עם הכדור.
היתה שם יציאה מהמקום כמו של בולט או נמר משחר לטרף (טוב נו, קצת הגזמתי ).
delta7 כתב:
ולכל מי שטען שטוני איטי וכבד - צפו שוב בשער הראשון ותתרכזו בתנועה של טוני לכל אורך ההתקפה, גם בשלב שמליקסון עוד עם הכדור.
היתה שם יציאה מהמקום כמו של בולט או נמר משחר לטרף (טוב נו, קצת הגזמתי ).
עוד אופטימי מבחינתי גם אם נאמר כבר, שבכר לא נעול על הרכב ולא נעול על רוטציה. כששאלו אותו בראיון אחרי משחק מה יהיה הרכב, אמר שנכון יש פצועים שחוזרים, אבל הרכב מנצח לא מחליפים וכשהוא מוצא תלכיד, ומשהו להישען עליו, אני מקווה שהוא ירוץ עם זה לטובתנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
עוד משהו לאופטימי אחרי שראיתי עכשיו את השידור החוזר של המשחק, אחרי הגול השני שלו נואקמה הצביע על ברדה בספסל ורץ להתחבק איתו, שדרנית הקווים הסבירה שכשטוני קיבל את הכדור והתחיל את הפריצה אליניב שהיה בספסל וקרוב לטוני צעק לו לחתוך לאמצע ולבעוט, עוד משהו על הערך המוסף של אליניב ועד כמה חשוב שיש אחד כמוהו בקבוצה, שגם כשהוא על הספסל מעורב ותומך בשחקנים...