גמר גביע האיגוד נגד קרית אתא
- The red one
גמר גביע האיגוד נגד קרית אתא
הגמר ישודר בשידור ישיר בערוץ הספורט.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הפועל באר שבע כדורסל - עולים לגמר גביע האיגוד
הגמר במוצ''ש...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בגלל המשחק בטרנר משחק הגמר יזוז מהקונכייה ויערך במגרש אחר.
חבל, בגלל המשחק בטרנר גם לא נזכה להיות במשחק וגם לא לראות אותו בטלוויזיה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איזה החלטה הזויה. פשוט טימטום.Sir Alex Ferguson כתב:בגלל המשחק בטרנר משחק הגמר יזוז מהקונכייה ויערך במגרש אחר.
יכלו לארגן הצגה כפולה משוגעת.
אין אישור של המשטרה למשחק בטרנר ובמקביל משחק בקונכייה.bs war כתב:יכלו לארגן הצגה כפולה משוגעת.
- ForeverRed
תחת איזה תירוץ?גיא חניה כתב: אין אישור של המשטרה למשחק בטרנר ובמקביל משחק בקונכייה.
עודף תרבותי לערב אחד?
- dardasmiley
להלן מכתב ששלחתי בנידון לתנועה לאיכות השלטון.
שלום,
אני פונה אליכם מתוך ייאוש נמאס מהחלמאות המשטרתית. לי בתור אזרח פשוט אין יכולת למנוע את זה, אולי בסיוע שלכם נצליח.
ואני מדבר על תחום הספורט ובעיקר כדורגל. ההחלטות שמתקבלות על ידי המשטרה, לא שמות את טובת הציבור לנגד עיניהן, לא את כספי משלם המיסים ולא שום דבר כזה, נטו את נוחות ועצלנות השוטרים המעורבים.
אתן מספר דוגמאות:
1. ביום שבת הקרוב מתוכנן היה משחק כדורסל בין הפועל ב"ש לקרית אתא, המשחק היה אמור להיות בהיכל הקונכיה בבאר שבע. עם זאת כשעתיים לפני המשחק, אמור להתקיים בסמוך משחק כדורגל באצטדיון 'טוטו-טרנר' של קבוצת הפועל באר-שבע נגד מכבי פתח תקווה.
השוטרים החליטו לאסור על קיום משחק הכדורסל, מה שגרם להעברתו לקרית אתא ומניעה מאלפי צופים פוטנציאלים להגיע.
לשם השוואה, ביוון, יש משחקים שדורשים הערכות מיוחדת מהמשטרה בשל פוטנציאל נפיצות גבוה. שם, כדי לחסוך בכוח אדם וכתוצאה מכך כספי ציבור, וגם כדי להקל על האזרחים שגרים בסמוך, הוחלט, שמשחקי הכדורסל והכדורגל יתקיימו במקביל. זה לצד זה!
2. באצטדיון החדש בבאר שבע, 'טוטו-טרנר' נבנו כ2,100 מקומות חניה, המשטרה החליטה לסגור את כבישי הגישה לאצטדיון ולמנוע כניסה לחניות. בשבוע שעבר העירייה ממנה שאטלים לאוהדים מכספי ציבור. השבוע השאטלים בוטלו. התשובה הרשמית לשאלת "איך נגיע למגרש?" הייתה "תחנו בשכונות שסמוכות". האם זה הגיוני שלמרות שיש את התשתית והמשאבים כבר הוקצו, לא תנתן לאזרח האפשרות להשתמש בהם? מה אשמים תושבי השכונות הסמוכות שבמשך חמש שעות (לפני ואחרי המשחק) בכל שבת יפחדו להזיז את רכביהם מהחניות מחשש שייתפסו?
3 ולקינוח, דוגמה מייצגת מאתמול, שחוו על בשרם כל ארגוני האהודים בארץ. מכבי תל אביב שיחקה אמש בבמה הגדולה ביותר שיש לכדורגל להציע, ליגת האלופות, בעוד שבכל העולם הקהל מרים תצוגות מרשימות ביוץר, אצלנו המשטרה נתנה אישור לתצוגה ובבוקר המשחק לאחר שהכל כבר מוכן חזרה בה, הסיבה "חשש מהדלקת אבוקות מתחת לדגל הפריסה", לא ענייןנאת השוטרים ששבוע קודם נפרס דגל ענק ביציעים בבאר שבע ובחיפה ולא הודלקו אבוקות, לא ענייןנאותם שהתפאורה הוכנה בהתאם לסיכום מול המשטרה, לא עניין אותם ההשקעה (בזמן ובכסף) שנדרשה מאוהדי מכבי תל אביב. הדבר היחיד שעניין אותם, זה איך לסמן וי על המשחק מבלי ברמת להצע את עבודת השיטור לשמה משלמים להם.
לא נראה לי הגיוני, שמשטרת ישראל מקבלת החלטות על שנוגדות את טובת האזרח מתוך שיקולים אינטרסנטיים צרים.
אשמח לתגובתכם,
ולכל סיוע בנושא שתראו לנכון.
תיקון שתי נקודות-
1. המשחקים ביון היו זה לאחר זה ולא במקביל.
2. הנקודה בקונכיה צריכה חידוד- הקימו את הקונכיה ואת טרנר במתחם ספורט מתוך תכנון שעבר אינסוף אישורים. לא יכול להיות שמתחם הספורט לא יכול לקיים שני אירועים במקביל.
שלום,
אני פונה אליכם מתוך ייאוש נמאס מהחלמאות המשטרתית. לי בתור אזרח פשוט אין יכולת למנוע את זה, אולי בסיוע שלכם נצליח.
ואני מדבר על תחום הספורט ובעיקר כדורגל. ההחלטות שמתקבלות על ידי המשטרה, לא שמות את טובת הציבור לנגד עיניהן, לא את כספי משלם המיסים ולא שום דבר כזה, נטו את נוחות ועצלנות השוטרים המעורבים.
אתן מספר דוגמאות:
1. ביום שבת הקרוב מתוכנן היה משחק כדורסל בין הפועל ב"ש לקרית אתא, המשחק היה אמור להיות בהיכל הקונכיה בבאר שבע. עם זאת כשעתיים לפני המשחק, אמור להתקיים בסמוך משחק כדורגל באצטדיון 'טוטו-טרנר' של קבוצת הפועל באר-שבע נגד מכבי פתח תקווה.
השוטרים החליטו לאסור על קיום משחק הכדורסל, מה שגרם להעברתו לקרית אתא ומניעה מאלפי צופים פוטנציאלים להגיע.
לשם השוואה, ביוון, יש משחקים שדורשים הערכות מיוחדת מהמשטרה בשל פוטנציאל נפיצות גבוה. שם, כדי לחסוך בכוח אדם וכתוצאה מכך כספי ציבור, וגם כדי להקל על האזרחים שגרים בסמוך, הוחלט, שמשחקי הכדורסל והכדורגל יתקיימו במקביל. זה לצד זה!
2. באצטדיון החדש בבאר שבע, 'טוטו-טרנר' נבנו כ2,100 מקומות חניה, המשטרה החליטה לסגור את כבישי הגישה לאצטדיון ולמנוע כניסה לחניות. בשבוע שעבר העירייה ממנה שאטלים לאוהדים מכספי ציבור. השבוע השאטלים בוטלו. התשובה הרשמית לשאלת "איך נגיע למגרש?" הייתה "תחנו בשכונות שסמוכות". האם זה הגיוני שלמרות שיש את התשתית והמשאבים כבר הוקצו, לא תנתן לאזרח האפשרות להשתמש בהם? מה אשמים תושבי השכונות הסמוכות שבמשך חמש שעות (לפני ואחרי המשחק) בכל שבת יפחדו להזיז את רכביהם מהחניות מחשש שייתפסו?
3 ולקינוח, דוגמה מייצגת מאתמול, שחוו על בשרם כל ארגוני האהודים בארץ. מכבי תל אביב שיחקה אמש בבמה הגדולה ביותר שיש לכדורגל להציע, ליגת האלופות, בעוד שבכל העולם הקהל מרים תצוגות מרשימות ביוץר, אצלנו המשטרה נתנה אישור לתצוגה ובבוקר המשחק לאחר שהכל כבר מוכן חזרה בה, הסיבה "חשש מהדלקת אבוקות מתחת לדגל הפריסה", לא ענייןנאת השוטרים ששבוע קודם נפרס דגל ענק ביציעים בבאר שבע ובחיפה ולא הודלקו אבוקות, לא ענייןנאותם שהתפאורה הוכנה בהתאם לסיכום מול המשטרה, לא עניין אותם ההשקעה (בזמן ובכסף) שנדרשה מאוהדי מכבי תל אביב. הדבר היחיד שעניין אותם, זה איך לסמן וי על המשחק מבלי ברמת להצע את עבודת השיטור לשמה משלמים להם.
לא נראה לי הגיוני, שמשטרת ישראל מקבלת החלטות על שנוגדות את טובת האזרח מתוך שיקולים אינטרסנטיים צרים.
אשמח לתגובתכם,
ולכל סיוע בנושא שתראו לנכון.
תיקון שתי נקודות-
1. המשחקים ביון היו זה לאחר זה ולא במקביל.
2. הנקודה בקונכיה צריכה חידוד- הקימו את הקונכיה ואת טרנר במתחם ספורט מתוך תכנון שעבר אינסוף אישורים. לא יכול להיות שמתחם הספורט לא יכול לקיים שני אירועים במקביל.
בני זונות, מפגרים, נבלות!Sir Alex Ferguson כתב:בגלל המשחק בטרנר משחק הגמר יזוז מהקונכייה ויערך במגרש אחר.
מה הקשר בכלל? משטרה מזדיינת! עלו לי על העצבים! למה בנו פה מתקנים בעשרות מיליונים אם המשטרה המפגרת הזאת לא מאשרת להשתמש בהם? הכניסה לאצטדיון והכניסה לאולם הן שונות! לכל מתקן יש חניה משלו!
פשוט לא יאמן, אי אפשר לתת לדבר כזה לעבור על סדר היום!
- OMERREMO33
המחדל בכותרת ראשית ב one
הגוף הכי רקוב הארץ.
יאללה ר' תיכנס כבר לתפקיד
יאללה ר' תיכנס כבר לתפקיד
- red and white
- Title: Almog
לפי מה שרשום בone שני המשחקים באותה שעה אז לא יכלו להזיז את אחד המשחקים?
- The red one
לא. ענייני זכויות שידור וכד'.red and white כתב:לפי מה שרשום בone שני המשחקים באותה שעה אז לא יכלו להזיז את אחד המשחקים?
איזה קשקושים. מה יש לערוץ הספורט לשדר שאין ליגת האלופות? רק הילוכים חוזרים יש שם
- The red one
אז? הם צריכים להזיז את המשחקים בגלל גחמות של משטרת באר שבע?yedidel כתב:איזה קשקושים. מה יש לערוץ הספורט לשדר שאין ליגת האלופות? רק הילוכים חוזרים יש שם
חוץ מזה שזה גמר גביע ואני מניח שיש למנהלת הליגות או מי שמפקח על הלאומית דד ליין מסויים.
וחוץ מזה 2 איך זה בכלל שגמר גביע משוחק באצטדיון של אחת הקבוצות ?