המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
דור פרץ אכן שחקן נפלא וגם מיכה. הצעירים של מכבי מפוצצים בכשרון. למזלנו הזרים של מכבי בינוניים רק תארו לעצמכם מצב שהזרים שלנו היו אצלם- מפחיד.
אגב יוקאנוביץ לא ממש משתף את מיכה השנה ואני מקווה שימשיך ככה.
לגבי השוער- מסכים איתך טוטי, גם אם יציג יכולת טובה מאוד לא נראה לי שמכבי תמכור אותו ביותר מ3 מיליון יורו. אבל לליגה שלנו הוא שוער מעולה.
אגב יוקאנוביץ לא ממש משתף את מיכה השנה ואני מקווה שימשיך ככה.
לגבי השוער- מסכים איתך טוטי, גם אם יציג יכולת טובה מאוד לא נראה לי שמכבי תמכור אותו ביותר מ3 מיליון יורו. אבל לליגה שלנו הוא שוער מעולה.
אני חושב שזה תלוי במנטליות שלו, לא חסרים משחקים בארץ שהוא גם לא עושה כלוםTotti כתב:האמת?
הנחיתות של שחקן כמו בן חיים החלוץ מאוד מאוד הפתיעה אותי, מודה.
לא פעם טענתי שאם היה יודע לשחרר את הכדור בזמן, היה בליגה אחרת. תפסתי אותו כשחקן שמבחינת מהירות נטו יכול להתמודד בכל רמה- אבל האמת רחוקה מאוד וזה מאכזב.
לא מאכזב כי אני חובב של הילד האוטיסט הזה, אלא בעיקר כי אתה מבין פתאום עד כמה הכדורגל שלנו רחוק מהם, אם השחקן הכי מהיר שלנו ביי פר, לא לוקח במהירות אפילו פעם אחת במשחק את המגן שלו.
עזוב כלום, פשוט לא מהיר מספיק לרמות האלו, זה הפתיע אותי מאודTal_Hbs כתב:
אני חושב שזה תלוי במנטליות שלו, לא חסרים משחקים בארץ שהוא גם לא עושה כלום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מה הפתיע אותך טוטי? מה חשבת שטל בן חיים יכול להתמודד עם צ'לסי?
הוא מתאים -אולי- לליגה שנייה שם, לתחתית הספרדית, לקבוצת צמרת בבלגיה, לקבוצת צמרת בהולנד. לא צ'לסי ולא חושב שמישהו חשב על זה.
הוא מתאים -אולי- לליגה שנייה שם, לתחתית הספרדית, לקבוצת צמרת בבלגיה, לקבוצת צמרת בהולנד. לא צ'לסי ולא חושב שמישהו חשב על זה.
תגיד אתה לא קורא??אדום בלב בנשמהההה כתב:מה הפתיע אותך טוטי? מה חשבת שטל בן חיים יכול להתמודד עם צ'לסי?
לא חשבתי שיצא לדריבלים סוחפים, ממש לא, אבל ברמת מהירות נטו, כמו ספרינט לכדור בשטח מת או כדרור "בעט ורוץ" האמנתי בהחלט שיהיה לו יתרון כלשהו או לפחות יעמוד שווה בין שווים.
על הנייר הוא אמור להיות מהיר בכל רמה כמעט
- ForeverRed
הוא לא היה מספיק מעורב בכדי שיהיה ניתן לבחון את זה.Totti כתב: תגיד אתה לא קורא??
לא חשבתי שיצא לדריבלים סוחפים, ממש לא, אבל ברמת מהירות נטו, כמו ספרינט לכדור בשטח מת או כדרור "בעט ורוץ" האמנתי בהחלט שיהיה לו יתרון כלשהו או לפחות יעמוד שווה בין שווים.
- The red one
היו מהלכים ספורים שהוא דווקא התמודד שם יפה. אבל זה היה 2-3 פעמים מתוך אולי 5-6 מאבקים שיצא לו להיות בהם.Totti כתב: תגיד אתה לא קורא??
בקיצור על סמך משחק אחד אני לא חושב שאפשר לבחון את זה. בחינה לאורך כל הקמפיין בהשוואה גם לפורטו ודינמו קייב יהיה מעניין.
כמה פעמים כבר הצליחו לשלוח אותו לשטח שיכולת לבחון את זה?Totti כתב: תגיד אתה לא קורא??
כשהפרשי הרמות בין הקבוצות הוא כל כך גדול אי אפשר להשוות. כל השוואה מחטיאה את האמת ועושה עוול עם השחקנים כאנדיווידואלים. רוצה לומר- מסי בהרכב של מכבי אתמול מקבל ציון 5 במקרה הטוב.
לגבי השוער, אוננו עליו עד עכשיו בלי סוף ויתכן שגם בצדק, האמת שלא יודע. בינתיים עושה רושם שיש כישרון שעוד יפרוץ אבל בדרך מכבי תשלם שכר לימוד כבד!!! האם לקחו הכל בחשבון כשהחתימו אותו? לא יודע. להערכתי התמקדו מידי במכירה עתידית שצפויה לאחר חשיפה בליגת האלופות ופחות בצורך בשוער יציב לליגה.
לגבי השוער, אוננו עליו עד עכשיו בלי סוף ויתכן שגם בצדק, האמת שלא יודע. בינתיים עושה רושם שיש כישרון שעוד יפרוץ אבל בדרך מכבי תשלם שכר לימוד כבד!!! האם לקחו הכל בחשבון כשהחתימו אותו? לא יודע. להערכתי התמקדו מידי במכירה עתידית שצפויה לאחר חשיפה בליגת האלופות ופחות בצורך בשוער יציב לליגה.
אתה יכול להיות מהיר מהיום עד מחר השאלה לאן אתה רץ ומה אתה עושה עם הכדור יש שחקנים שחושבים שנייה שתים לפני וזה מה שנותן להם היתרון , בן חיים טמבל ובגלל זה הוא לא יכול לשחק ברמות של הליגה האנגלית אם היה קצת עם ראש היה יוצא כבר לאירופה ,זה שי !

- simply-red
לכל הוותיקים שבינינו, פרסמו בוואלה לקראת מכבי-קייב ראיון עם ויקטור מורוז , שווה קריאה.
להערכתי נקודות ראשונות היום למכבי באלופות(תיקו ומעלה).
מה טוב לנו?זה לא משנה אנחנו עדיין לא שם
אין לך מושג כמה קייב חזקה.adomi כתב:להערכתי נקודות ראשונות היום למכבי באלופות(תיקו ומעלה).
אבל יש מצב(קלוש)
שימו לב לירמולנקו, לדעתי הדבר החם הבא ביבשת
לא בהרבה יותר מבאזל. מכבי יודעת לעקוץ היטב,סמי עופר אולי יהיה קצת בעוכריה.Totti כתב: אין לך מושג כמה קייב חזקה.
אבל יש מצב
באופן תיאורטי ונניח ואכן יש לנו קבוצה טובה שתתמודד איתם הייתי מעדיף 2 סיטואציות:
1. ניצחון ואופוריה
2. תבוסה כואבת
ב2 המקרים משחק מתיש וכמה מתיחות היו מועילים
כל זה לצערי לא רלוונטי
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הם 3 רמות מעל מכבי, מאוד מקווה שככה זה גם ייראה על הדשא וייגמר בהתאם.Totti כתב: אין לך מושג כמה קייב חזקה.
אבל יש מצב(קלוש)
שימו לב לירמולנקו, לדעתי הדבר החם הבא ביבשת
מאזן שערים של 0-24 יתקבל בברכה.
ואגב, ירמולנקו כבר לגמרי הדבר החם לדעתי. התעקשות יוצאת דופן של הבעלים של דינמו קייב מנע ממנו מעבר לאחת הגדולות של אירופה כבר בקיץ האחרון...
מקווה שהוא יראה היום מה הוא שווה