מזדהה לגמרי. חברה שלי עמדה לידי ולא האמינה שככה אני מגיב באותו רגע. בהחלט צמרמורתdelta7 כתב: הרבה יותר.
כשהקרינו את הדברים של אלונה, כשגזרו את הסרט, התרגשתי כמעט עד דמעות. סילחו לי על הרגשנות, כ - 45 שנה בווסרמיל הסתיימו היום, ווסרמיל שישאר חלק מהזכרונות, מזכרונות הילדות.
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
- yanivnew91
Re: האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
אורי אדום בנשמה כתב:
פששש מי יותר ותיק - אתה או סיגריו?

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ונקנח בנוסטלגיה, אין אחד מותיקי ה-hbs שלא זוכר את הטופיק הזה - https://hbs.co.il/community/showthread.php?8272-" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
רק אני מסתכל על התמונות ומריץ בזיכרון את אתמול אבל עדיין לא קולט שהאצטדיון הזה שלנו ?
התרגשתי אתמול, הרגיש כמו משחק חוץ. ללכת בחנייה כזו יפה, לראות שערים מודרניים, לראות שלטים ומספרים שמכוונים אותך לכל מקום. כנראה לזה שהייתי באצטדיון פעם ראושנה לגמריי (לא באימון, לא בבנייה) הייתה השפעה על זה. כמעט ולא התעכבתי כדי להסתכל באצטדיון עצמו, בשירותים, במזנון, בלובי, רק להגיע ולתפוס מקום טוב. וגם שם כמעט לא הסתכלתי כמעט מסביב, רק על המגרש, כאילו "אין מה להתעכב על המגרש הזה גם ככה נבקר פה אולי עוד פעם אחת בעונה במשחק גביע שבאר שבע תתארח פה".
כן נפעמתי מהיופי , ועדיין לא יושב לי בראש ששם נבקר כל שבועיים.
התרגשתי אתמול, הרגיש כמו משחק חוץ. ללכת בחנייה כזו יפה, לראות שערים מודרניים, לראות שלטים ומספרים שמכוונים אותך לכל מקום. כנראה לזה שהייתי באצטדיון פעם ראושנה לגמריי (לא באימון, לא בבנייה) הייתה השפעה על זה. כמעט ולא התעכבתי כדי להסתכל באצטדיון עצמו, בשירותים, במזנון, בלובי, רק להגיע ולתפוס מקום טוב. וגם שם כמעט לא הסתכלתי כמעט מסביב, רק על המגרש, כאילו "אין מה להתעכב על המגרש הזה גם ככה נבקר פה אולי עוד פעם אחת בעונה במשחק גביע שבאר שבע תתארח פה".
כן נפעמתי מהיופי , ועדיין לא יושב לי בראש ששם נבקר כל שבועיים.
לא רק שיש שירותים יש טאץ׳ במקום ידיות באסלות!!! מרגש
לי יש שירותים פרטיים. אף אחד לא ידע שהם קיימים ולכן הייתי שם לבד במחציתdor69 כתב:לא רק שיש שירותים יש טאץ׳ במקום ידיות באסלות!!! מרגש

אני מניח שעם הזמן אוהדים כבר יגלו אותם חחח
איפה?zahipan כתב: לי יש שירותים פרטיים. אף אחד לא ידע שהם קיימים ולכן הייתי שם לבד במחצית![]()
אני מניח שעם הזמן אוהדים כבר יגלו אותם חחח
- red and white
- Title: Almog
מישהו יודע אם נמכרו עוד מנויים אחרי המשחק מול חיפה וכמה נמכרו?
סיימון גילמור קנה מינוי.red and white כתב:מישהו יודע אם נמכרו עוד מנויים אחרי המשחק מול חיפה וכמה נמכרו?
הוא מרוויח 4000 דולר בחודש, אבל יש לו פרמיה של 650 שקל לגול, מספיק לו בדיוק למינוי לדרומי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
והיה לו סיפור הזוי ביותר לפי מה שסיפרו בערוץ הספורט לפני שחתם בעכוTotti כתב: סיימון גילמור קנה מינוי.
הוא מרוויח 4000 דולר בחודש, אבל יש לו פרמיה של 650 שקל לגול, מספיק לו בדיוק למינוי לדרומי
כן, שיחק בעירוני ביירות לפניred and white כתב: והיה לו סיפור הזוי ביותר לפי מה שסיפרו בערוץ הספורט לפני שחתם בעכו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחרי המשחק הראשון בטרנר וביקור בכמעט כול איצטדיון בארץ וכמה בעולם ולאחר שני משחקי מכבי באלופות רציתי להגיד תודה רבה לרוביק שבנה לנו פה קופסה ולא איצטדיון לתיאטרון כמו בחיפה,
צפייה גדולה ליום שבת אחרי ההתרגשות במשחק הראשון הגיע הזמן לתת עידוד .
צפייה גדולה ליום שבת אחרי ההתרגשות במשחק הראשון הגיע הזמן לתת עידוד .
אני מאוהב באיצטדיון הזה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כתבה על חניכת איצטדיון וסרמיל. מהארכיון הפרטי של אייל חטב

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה נשמע מהכתבה כאילו בנו את הקאמפ נאו בסוף זה היה נראה כמו מגרש מאפריקה או מדינת עולם שלישי כלשהי.אורי אדום בנשמה כתב:כתבה על חניכת איצטדיון וסרמיל. מהארכיון הפרטי של אייל חטב
חחחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!