האם יש אור בקצה המנהרה הזאת שנקראית הפועל ב"ש?
Re: האם יש אור בקצה המנהרה הזאת שנקראית הפועל ב"ש?
אתם באים לבכר בטענות על השיתוף של דן ביטון? הוא היה הכי טוב אצלנו חוץ ממליקסון. תבואו בטענות לשחקנים שמשחקים לאט ולא בועטים
- ForeverRed
אין לי בעיה עם צעירים וכבר אמרתי את זה.yedidel כתב:
מה הבעיה שילד יפתח? במכבי שדור פרץ התחיל לשחק אז השחקני ספסל הפסיקו לרוץ?
די לתת להם תירוצים. דן ביטון היה מהטובים אתמול ובטח לא היה הבעיה.
אין כזה דבר קצה הרוטציה. בטח שהשחקנים ה"יקרים" לא בשיא כושרם
רוצה לתת לילד לשחק? תן לו לעשות את זה בתפקיד הטבעי שלו, במקום גורדנה/ראדי/הובאן, מי שתבחר. כולם בתקופה מחרידה.
אל תציב אותו בתפקיד זר לו במקום שחקן שהגיע בקול תרועה רמה בקיץ ובקושי מקבל הזדמנויות. בטח כאשר הוא נמצא בעלייה וההזדמנות מגיעה לו.
ככה אתה גם מפסיד שחקן חשוב וגם פוגע מקצועית בקבוצה.
אם לדן ביטון מגיעה ההזדמנות הוא יכול לקבל אותה כמחליף. ככה אתה מונע מראש אפשרות שתיתקל בהתפתחויות לא נעימות כמו אתמול. אני מבטיח לך שבכר היה מת להכניס את ראדי אתמול, פשוט נגמרו לו החילופים.
אם ביטון היה על הספסל הוא לא היה משחק וזה אומר הכל.
הבעיה "שילד יפתח" מתחילה בהיררכיה שחייבת להיות קיימת בקבוצת כדורגל כמו בכל מקום בעולם.yedidel כתב:
מה הבעיה שילד יפתח? במכבי שדור פרץ התחיל לשחק אז השחקני ספסל הפסיקו לרוץ?
די לתת להם תירוצים. דן ביטון היה מהטובים אתמול ובטח לא היה הבעיה.
אין כזה דבר קצה הרוטציה. בטח שהשחקנים ה"יקרים" לא בשיא כושרם
אי אפשר להחתים זר ב-700 אלף יורו, לא לתת לו צ'אנס אמיתי מתחילת העונה ולהרכיב על הראש שלו שחקן נוער, מוכשר ככל שיהיה, שאומנם באמת לא היה רע אתמול, אבל לא האיש שאמור להוביל אותנו קדימה.
דן ביטון לא קשר קו ולפניו בהיררכיה(מילה שחיילים שונאים לשמוע), יש את מליקסון, נאווקמה ואולי אפילו ברדה. אין שום סיבה בעולם שבמשחק ליגה במחזור החמישי נראה על הספסל כל כך הרבה שחקנים מובילים שיש להם הרבה מה לתרום ועל הדשא ילד בן 19 שפסגת הקרירה שלו מסתכמת בקבוצת הנוער הבינונית של המועדון.
אם ביטון נועד להיות שחקן מוביל בהפועל באר שבע, יש דרך להפוך אותו לכזה ודרך לשלב אותו והיא ממש לא אמורה להיות במשחק ליגה משמעותי שארבעה שחקני מפתח יושבים בו על הספסל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
ועוד משהו, מתי תבינו כבר שיכולת זה מושג יחסי. הכל טמון בציפיות.
אם היינו מחליפים את הפנים של ביטון באלה של בוזגלו כולם כאן היו קוטלים אותו.
בגלל שזה ביטון ומראש אין ממנו ציפיות, אז ההופעה שלו סבירה.
אני בטוח שמליקסון או נוואקמה היו תורמים לא פחות ממנו בפאן האישי ועל אחת כמה בפאן הקבוצתי ובריווח המשחק לאגף השמאלי שכלל לא היה קיים.
אני בטוח שמליקסון או נוואקמה היו תורמים לא פחות ממנו בפאן האישי ועל אחת כמה בפאן הקבוצתי ובריווח המשחק לאגף השמאלי שכלל לא היה קיים.
בדיוק.ForeverRed כתב:ועוד משהו, מתי תבינו כבר שיכולת זה מושג יחסי. הכל טמון בציפיות.
מבחוץ זה ננראה שהשחקנים לא רצים. או לא רוצים.
אני באמת לא יודע מה הקטע, אבל פעם שנייה שאני רואה שצדק נגמר דקה 80 ( שזה מראה שהוא היחידי שמתאמץ, וגם שהכושר עדיין בעייתי).
שחקנים לא מגיבים מהר אחרי איבודי כדור, שחקנים כמו נוואקמה וברדה בקושי לוחצים למרות שהם עלו כמחליפים.
משהו פה מאוד מסריח, אבל השחקנים לא נותנים 100 אחוז. בכר רוצה לשלוט בקצב של המשחק, אבל ששחקנים לא אחראיים, ללא רצון וזריקת ז** אחד גדולה, השיטה הזו יכולה להפוך לסיוט של האוהדים.
אני באמת לא יודע מה הקטע, אבל פעם שנייה שאני רואה שצדק נגמר דקה 80 ( שזה מראה שהוא היחידי שמתאמץ, וגם שהכושר עדיין בעייתי).
שחקנים לא מגיבים מהר אחרי איבודי כדור, שחקנים כמו נוואקמה וברדה בקושי לוחצים למרות שהם עלו כמחליפים.
משהו פה מאוד מסריח, אבל השחקנים לא נותנים 100 אחוז. בכר רוצה לשלוט בקצב של המשחק, אבל ששחקנים לא אחראיים, ללא רצון וזריקת ז** אחד גדולה, השיטה הזו יכולה להפוך לסיוט של האוהדים.
לא יכולתי לכתוב זאת טוב יותר.Totti כתב: הבעיה "שילד יפתח" מתחילה בהיררכיה שחייבת להיות קיימת בקבוצת כדורגל כמו בכל מקום בעולם.
אי אפשר להחתים זר ב-700 אלף יורו, לא לתת לו צ'אנס אמיתי מתחילת העונה ולהרכיב על הראש שלו שחקן נוער, מוכשר ככל שיהיה, שאומנם באמת לא היה רע אתמול, אבל לא האיש שאמור להוביל אותנו קדימה.
דן ביטון לא קשר קו ולפניו בהיררכיה(מילה שחיילים שונאים לשמוע), יש את מליקסון, נאווקמה ואולי אפילו ברדה. אין שום סיבה בעולם שבמשחק ליגה במחזור החמישי נראה על הספסל כל כך הרבה שחקנים מובילים שיש להם הרבה מה לתרום ועל הדשא ילד בן 19 שפסגת הקרירה שלו מסתכמת בקבוצת הנוער הבינונית של המועדון.
אם ביטון נועד להיות שחקן מוביל בהפועל באר שבע, יש דרך להפוך אותו לכזה ודרך לשלב אותו והיא ממש לא אמורה להיות במשחק ליגה משמעותי שארבעה שחקני מפתח יושבים בו על הספסל.
יש לי בעיה עם הגישה שלך. ללכת על פי "שמות" . אם דן ביטון נתן השבוע אימונים מעולים ורץ והשקיע יותר מכולם , למה שלא יקבל את חולצת ההרכב? יש אמירה מאוד חזקה בהרכב רק על פי האימונים ולא לפי שמות.Totti כתב: הבעיה "שילד יפתח" מתחילה בהיררכיה שחייבת להיות קיימת בקבוצת כדורגל כמו בכל מקום בעולם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב, הוא הגן על אלישע אז פלא שבא לפה מאמן שאשכרה עושה רוטציות לפי יכולת באימונים הוא מדבר נגדו?yakar כתב:
יש לי בעיה עם הגישה שלך. ללכת על פי "שמות" . אם דן ביטון נתן השבוע אימונים מעולים ורץ והשקיע יותר מכולם , למה שלא יקבל את חולצת ההרכב? יש אמירה מאוד חזקה בהרכב רק על פי האימונים ולא לפי שמות.
והבדיחה היא שדן ביטון היה הכי טוב במחצית הראשונה.
אבל העיקר להעלות לפניו שחקנים שנראים רע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה פשוט, שחקן נוער לא אמור לבוא על חשבון שחקנים שהשקיעו עליהם ערמות של כסף (כוכבים לכאורה) ולא מיצו את הפוטנציאל עדיין - לא קיבלו עדיין צ'אנס ממשי אם נהיה כנים.yakar כתב:
יש לי בעיה עם הגישה שלך. ללכת על פי "שמות" . אם דן ביטון נתן השבוע אימונים מעולים ורץ והשקיע יותר מכולם , למה שלא יקבל את חולצת ההרכב? יש אמירה מאוד חזקה בהרכב רק על פי האימונים ולא לפי שמות.
במידה ומליקסון היה פצוע, וואקמה וברדה מורחקים - אין שום סיבה לא לעלות עם ביטון.
אבל במקרה כזה שאתה במשחק סופר חשוב אתה מושיב את כל התותחים הכבדים בספסל ומכניס ילד? איזה אמירה זו?
אז למה להביא שחקנים במאות אלפי דולרים? תכניס את שחקני הנוער שלך לבוגרים וסגור את הבסטה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
יפה דוקטור, אבחנה יש, ועכשיו מרשם?doctorslayer כתב:
זה פשוט, שחקן נוער לא אמור לבוא על חשבון שחקנים שהשקיעו עליהם ערמות של כסף (כוכבים לכאורה) ולא מיצו את הפוטנציאל עדיין - לא קיבלו עדיין צ'אנס ממשי אם נהיה כנים.
אבל במקרה כזה שאתה במשחק סופר חשוב אתה מושיב את כל התותחים הכבדים בספסל ומכניס ילד? איזה אמירה זו?
אז למה להביא שחקנים במאות אלפי דולרים? תכניס את שחקני הנוער שלך לבוגרים וסגור את הבסטה.

אני רושם לבכר- וואקמה x4 פעמים בחודש , ולהימנע מלהשתמש בגורדנה זה מגביר תופעות לוואי שליליותdelta7 כתב: יפה דוקטור, אבחנה יש, ועכשיו מרשם?

עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
איזה הזויים. בחייdoctorslayer כתב:
זה פשוט, שחקן נוער לא אמור לבוא על חשבון שחקנים שהשקיעו עליהם ערמות של כסף (כוכבים לכאורה) ולא מיצו את הפוטנציאל עדיין - לא קיבלו עדיין צ'אנס ממשי אם נהיה כנים.
אתה נמצא באימונים ביום-יום או ברק בכר?
אם הוא מעלה את דן ביטון לפני טוני נוואקמה זה בגלל שדן ביטון נראה הרבה יותר טוב באימונים. ואם זה ככה אין שום סיבה שטוני יעלה בהרכב.
בעונה שעברה כולם כולל כולם התלוננו על מאמן מקובע שמעלה את אותו ה11 למרות כושר ירוד של שחקנים מסוימים.
ודי כבר עם גניבת הדעת כאילו הסיבה שהפסדנו היא שדן ביטון עלה במקום נוואקמה.
הסיבה שהפסדנו אתמול היא אותה הסיבה שהפסדנו בגמר. יש לנו חבורה של כוסיות שלא מסוגלות להתמודד עם שום דבר ולא מסוגלים לראות שום דבר מלבד טובתם האישית.
לעשות רוטציה זה לא להרכיב את השחקן ה-22 בסגל ולהשאיר בחוץ 4 מובילים ודומיננטים שחלקם עוד לא קיבלו הזדמנות לאכזב.דר אדום בנשמה כתב: עזוב, הוא הגן על אלישע אז פלא שבא לפה מאמן שאשכרה עושה רוטציות לפי יכולת באימונים הוא מדבר נגדו?
והבדיחה היא שדן ביטון היה הכי טוב במחצית הראשונה.
אבל העיקר להעלות לפניו שחקנים שנראים רע...
כל מילהCrazyRed7 כתב: איזה הזויים. בחיי
אתה נמצא באימונים ביום-יום או ברק בכר?
אם הוא מעלה את דן ביטון לפני טוני נוואקמה זה בגלל שדן ביטון נראה הרבה יותר טוב באימונים. ואם זה ככה אין שום סיבה שטוני יעלה בהרכב.
בעונה שעברה כולם כולל כולם התלוננו על מאמן מקובע שמעלה את אותו ה11 למרות כושר ירוד של שחקנים מסוימים.
ודי כבר עם גניבת הדעת כאילו הסיבה שהפסדנו היא שדן ביטון עלה במקום נוואקמה.
הסיבה שהפסדנו אתמול היא אותה הסיבה שהפסדנו בגמר. יש לנו חבורה של כוסיות שלא מסוגלות להתמודד עם שום דבר ולא מסוגלים לראות שום דבר מלבד טובתם האישית.