יניב אלול - על אפך ואל חמתך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: יניב אלול - על אפך ואל חמתך

שליחה על ידי ניב »

רווית (: כתב:טובת הקבוצה שלי זה שאנשים כמונו ישארו בקבוצה, אולי לא בהרכב ראשון אבל כן הוא נשמה .
לא יודעת למה אבל טיפלתם לעצמכם סטיגמה על שחקני הבית, אתם רק מחפשים אותם.
הוא בתקופה רעה, הוא לא מבשל סידרתי.
שמתאמצים כ"כ למצוא רק בכל דבר בסוף מוצאים והרבה .
לא התכוונתי לפגוע בקטע של אנשים רעים ואוהדי הצלחות .
אבל הרחקתם לכת למדי , מוכר משחקים ?!?!
רבאאק מה נסגר יאתכם ?!
כשבנאדם עבר את זיו כבדה בטבלת הבישולים רק שזה לקבוצות היריבות זה קצת מצחיק שאת אומרת שאנחנו מחפשים בקטנות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

כן. הוא שחקן חלש. הוא שחקן לא מתאים. הוא שחקן לא מקצועי. הוא שחקן בכיין. הוא שחקן תינוק.

אבל

הוא לא מוכר משחקים. בואו לא נגזים.

אם נחשוד בכל שחקן שלא פוגע במשך תקופה שהוא מוכר משחקים, מצבנו לא יהיה טוב. קרה מקרה לפני שנתיים פלוס? זהו, נגמר, למה להעלות את הנושא שוב? רק מקלקל את התדמית שלנו, האוהדים, ושל הפועל ב"ש בכלל.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

את אלול מחקתי באמצע העונה שעברה.
בלם כל כך גרוע. בלי ידע מקצועי מינימלי. בלי אינטלגנציית משחק. בלי יכולת. עם אלכוהול. ועוד לאחר שאשליית שחקני הבית (לא שהם חייבים לשחק, אלא שהם תמיד ייתנו יותר) התנפצה לי בפנים בזמנו. התפללתי שלא ימשיך בקבוצה.

לאחר מכן קיוויתי שלפחות לא יהיה בהרכב. לצערי, היו מספיק אנשים שהיו "עיוורים" לטעויות שלו בעונה החולפת, הפכו אותו לשחקן "נשמה" עלק והוא הספיק להם בשביל לפתוח בעוד מלחמה עם גיא לוי. "הזהירו" אותו.

השנה הוא אחראי בצורה סיטונאית לשערים שאנחנו סופגים, ממשיך ביכולת המופלאה מהשנה הקודמת...

אז לא. אני לא מאמין שהוא מוכר משחקים. מי שמוכר לא יעשה את זה בצורה כל כך שקופה, שבוע אחרי שבוע. זה כבר יותר מדי.
אני גם לא מסכים עם שריקות הבוז והקריאות "מהמר" כשהוחלף - אני לא חושב שזה במקום כי בסופו של דבר הוא שייך למערכת של הפועל באר שבע.

מה שכן, אני מאוד מקווה שבסוף העונה הוא כבר לא יהיה שייך למערכת הזאת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

לא ברור לי רק למה נגרע חלקו של נדב קידר. עוד ליצן רציני.

כולי תקווה שצמד חמד הליצנים קידר&אלול, מקומם בעונה הבאה לא יכירם. מספיק טחנו לנו ת'לב...רמה"ש היא בכלל פרייארית שניצלה רק 50% מהמתנות שחילקה לה ההגנה המחוררת שלנו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:לא ברור לי רק למה נגרע חלקו של נדב קידר. עוד ליצן רציני.

כולי תקווה שצמד חמד הליצנים קידר&אלול, מקומם בעונה הבאה לא יכירם. מספיק טחנו לנו ת'לב...רמה"ש היא בכלל פרייארית שניצלה רק 50% מהמתנות שחילקה לה ההגנה המחוררת שלנו...
????

מה אתה משווה בכלל, ראו איזה הבדל היה במחצית השנייה ברגע שקידר ירד לעמדת הבלם, פתאום בניאני גילה שהוא לא יכול לחגוג חופשי...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

yedidel כתב:
????

מה אתה משווה בכלל, ראו איזה הבדל היה במחצית השנייה ברגע שקידר ירד לעמדת הבלם, פתאום בניאני גילה שהוא לא יכול לחגוג חופשי...

אין עוררין שאלול היה רמה מעל כולם, אבל גם אדון קידר הוכיח לכל אורך העונה שהוא ראוי בהחלט להיות הסגן שלו...

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

חבר'ה, בתמצות רב ובלי התלהמות. רבים מכם מכירים את עמדתי מהעונה הקודמת, וכמעט כולנו מחזיקים בדיעה דומה (דודו, אריק, אורי, אליק, אחרים).

לכל מי מהסגל המקצועי והניהולי שנכח בוסרמיל אתמול ובמשך שתי עונות ברור דבר אחד. יניב אלול לא יהיה בלם הקבוצה בליגה העליונה בישראל. גם אם ישאר בסגל הוא יהיה לכל היותר מחליף של המחליף (קידר). גם אם לדבריו של דודו הוא הופך לבלם סביר בנוכחות בלם אחורי עם נוכחות שיודע לכוון (מי אמר מוקניה?), בהרכב שבו לכל היותר הוא יהיה בלם בינוני ביכולתו האישית וחסר יכולת מנהיגות (לדבריו), הוא פשוט לא ישחק. בודאי לא בליגה הבכירה.

מקצועי נטו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

עזוב ארז יש דברים שמרגיזים קצת יותר.

לראות את אלול בשער הראשון לא מנסה להרחיק את הכדור ש"ברח" לו, אלא עומד ומסתכל, ואחרי שמובקע הגול הולך באיטיות להוציא את הכדור בזמן שכל השאר רצים לחדש את המשחק?

תראה את התקציר ותבין על מה אני מדבר

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אני לא מסכימה לגבי נדב קידר...

נדב לא אשם ששמים אותו בתפקיד שלא שייך לא. קשר אחורי הוא לא.

כששיחק מחצית שלמה בתור בלם, ההגנה התייצבה.

הסיפור של יניב אלול אחר לגמרי.. כבר כמה זמן שהוא לא פוגע. זה כבר לא סלחנות של משחק לא טוב...
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

רווית (: כתב:הוא בתקופה רעה, הוא לא מבשל סידרתי.
אי פעם בקריירה שלו הוא היה בתקופה טובה?
יניב אלול נמצא יותר מדי זמן בתקופה רעה, עם כל הכבוד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הילה חדד כתב:אני לא מסכימה לגבי נדב קידר...

נדב לא אשם ששמים אותו בתפקיד שלא שייך לא. קשר אחורי הוא לא.

כששיחק מחצית שלמה בתור בלם, ההגנה התייצבה.

הסיפור של יניב אלול אחר לגמרי.. כבר כמה זמן שהוא לא פוגע. זה כבר לא סלחנות של משחק לא טוב...

נדב קידרמפגין קו אחיד של חולשה לכל אורך העונה. גם בעמדתו הטבעית כבלם הבחור הפגין חולשה, וחילק מתנות לכל דכפין. מועמד רציני לאכזבת העונה.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

אורי, מסכים בגדול עם דבריך, יש לי רק שתי תוספות.
סדר 0: נדב קידר אכן אזבת העונה.
סדר 1: מיניב אלול לא היו לי ציפיות, לכן אני לא מאוכזב (פרט לתוצאות המעשיות לטעויותיו על המגרש כמובן).
סדר 2: בגלל העונה המצוינת שקידר נתן בשנה שעברה, אני חושב שמגיע לו צ'אנס נוסף גם בליגת העל, שאותה יחל מהספסל (לאור יכולתו העונה). העונה חברו מספר גורמים יחד שיכולים להסביר את הירידה ביכולתו.

סמל אישי של משתמש
eidansanker33

שליחה על ידי eidansanker33 »

שלושת השערים שחטפנו היה מטעויות

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אני קורא את כולם, ארז שמע,נניח לרגע שאני מסכים איתך ש'אלול כבלם קדמי של בלם אחורי (מוקניה) יהיה טוב יותר', אני מבקש ממך לקרוא שוב את המשפט הזה...
מה שאתה אומר, שבואו נחזור לשחק כמו בשנות ה-70 עם בלם אחורי ולא בקו אחד כמו כל הקבוצות היום, רק בשביל לשמר את אלול בקבוצה?
טוב ניחא, היה מהיר, היה גבוה, היה ראשון לכדורי גובה, היה טכני, היה מדוייק בכדורים הארוכים, היה אחראי,היה 'תחנה אחרונה'
לא מיני ולא מקצתי, ארז תקיף בעיגול את הדבר שאלול ניחן בו...אף אחד מהם, לא לחינם באשדוד מיהרו להפטר מה'סחורה החמה' למען ב"ש, מי עוד ויתר לנו על שחקן טוב? אף אחד...לא לחינם בבני יהודה לא שיחק דרך קבע, והיה רק 'סותם חורים'
שחקני הבית פה הם אובר רייטד, כנל אילוז, כנל גם יקירנו אסי, שדמותו ואופיו מאפילים על חולשותיו הברורות בתור שוער, שמנעו ממנו להגן על שערה של קבוצה זוללת תארים, בונפלד הלא יציב, שמבחינת כשרון הוא אדיר, אך כנראה שמנטלית הוא לא מקצוען
אז לצעוק 'חיבור עם קהילה, חיבור עם קהילה, צריכים להתבסס על שחקני בית' אלו ססמאות כיפיות, וקלות על הלשון, אך הם לא יהפכו את שחקני הבית לטובים יותר, רק יתנו להם אליבי לא להתאמץ כי בכל מקרה תהיה להם עדיפות.
ובמצב כזה ירשה לעצמו אלול לשחק משחקי כבוד, לא להקשיב למאמנו שנותן לו הוראות טקטיות במשחק ולהחליט על דעת עצמו לשנות עמדות, תפקודים ולזלזל בהחלטת המאמן, ירשה לעצמו בונפלד לא להיות עקבי ביכולתו כי הרי הקהל ידרוש אותו בהרכב ויעשה למאמן את המוות כי הוא ב'פס אחד יגמור משחק לא?' מישהו בדק כמה בישולים יש ל'פס הזהב' שלו? כן...תתפלאו הרבה פחות מכבדה ומליקסון, ורק שהוא גם הרבה פחות טוב באספקטים האחרים של המשחק, אז שוב, יש כאלה שרק שהם נולדים בסורוקה, הם בעלי פריבילגיה, לא חן עזרא עם כל הכבוד ש'חירבן' על הפועל ב"ש וחשב שמגיע לו יותר מבניון, ברדה ושות', שהלך לבלוף שנקרא נס טוברוק ולא אביתר אילוז שעד היום מחפשים את הכדורים שהוא מגביה מהאגף בתחנת דלק מאחורי האצטדיון, שלא לדבר על עננת המכירות לפני 2 עונות...

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אלוהים ישמור המכירה הזאת לא משתחררת ממכם .
יאללה תרפו, עבר נגגמר !!!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה