רוביק תיזהר
רוביק תיזהר
אהלן אנשים אז למי שקרא עיתון על הבוקר אז בטח ראה את הכותרת הענקית שאלונה ברקת שוקלת את דרכה בבאר שבע.
טוב אז היא שוקלת ועלינו לעשות הפגנת ענק שלא נראתה בארץ אף פעם.
12,000 איש באו לראות את הקבוצה ביום שישי אז תאמינו לי שאנחנו יכולים להביא לפחות חצי למטרת הפגנה מול העיריה ולהראות לרוביק דנילוביץ מה באמת חשוב לנו בעיר הזאת.
זה הזמן שלנו להוכיח לאלונה שאנחנו איתה בכל דקה ודקה שלה במועודון ולא רק לעשות בלגנים נגד מאמנים ושחקנים.
רוביק דנילוביץ הכרזת מלחמה על כל אוהדי הפועל באר שבע אז אני קורא לכולכם בואו נקבע מועד לפגישה ובה נקבע איך ומתי אנו מוציאים את ההפגנה הזאת לפועל.
אני מבקש שמי שיודע איך מעבירים את מה שרשמתי גם לקאמלס שיעביר,אנחנו חייבים להתאחד כגוף אחד ולצאת נגד העיריה.
אז רוביק תיזהר אנחנו באים.
טוב אז היא שוקלת ועלינו לעשות הפגנת ענק שלא נראתה בארץ אף פעם.
12,000 איש באו לראות את הקבוצה ביום שישי אז תאמינו לי שאנחנו יכולים להביא לפחות חצי למטרת הפגנה מול העיריה ולהראות לרוביק דנילוביץ מה באמת חשוב לנו בעיר הזאת.
זה הזמן שלנו להוכיח לאלונה שאנחנו איתה בכל דקה ודקה שלה במועודון ולא רק לעשות בלגנים נגד מאמנים ושחקנים.
רוביק דנילוביץ הכרזת מלחמה על כל אוהדי הפועל באר שבע אז אני קורא לכולכם בואו נקבע מועד לפגישה ובה נקבע איך ומתי אנו מוציאים את ההפגנה הזאת לפועל.
אני מבקש שמי שיודע איך מעבירים את מה שרשמתי גם לקאמלס שיעביר,אנחנו חייבים להתאחד כגוף אחד ולצאת נגד העיריה.
אז רוביק תיזהר אנחנו באים.

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: רוביק תיזהר
תנו לרוביק עד שנה הבאה ניראה מה הוא יעשה עד אז..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מה לתת לו עוד שנה?אימפריה באדום כתב:תנו לרוביק עד שנה הבאה ניראה מה הוא יעשה עד אז..
תפתח ידיעות של היום, "אלונה שוקלת לעזוב את באר-שבע" זאת הכותרת, כרגע לא מעניין מי יאמן, מי יהיה שוער... מעניין רק אלונה.
רונן צודק צריך להזיז עניינים ומהר, כל העונה הזאת היינו עסוקים בעלייה ובגיא לוי עכשיו זה הזמן לעסוק בעניין העירייה והאיצטדיון.

- אדומה דרומית
לא נותנים כלום. את ימי החסד שלו הוא כבר סיים.
אם אלונה תלך בגלל שהוא לא עמד בהתחייבויות שלו, מה תעשה אז? תגיד חבל שחיכינו...
אני קוראת לשני הארגונים באמת להתאחד למען מטרה חשובה שכזו ולא לפצוח במלחמות של מי יהיה זה שינהל את ההפגנה ומי יהיה זה שייעלב ומי יהיה זה שיעשה לבד ומי שלא יסכים לכלום.
שער 5 על פלגיו ושער 2 צריכים להתאחד כגוף אוהדים אחד ולהציף את העירייה ולצבוע אותה באדום.
אם צריך גם נעשה משמרות מחאה מול ביתו, אנחנו כבר מתורגלים לזה מימי האדיוט הראשון.
אני אבוא לצלם
ולתמוך מוראלית.
אם אלונה תלך בגלל שהוא לא עמד בהתחייבויות שלו, מה תעשה אז? תגיד חבל שחיכינו...
אני קוראת לשני הארגונים באמת להתאחד למען מטרה חשובה שכזו ולא לפצוח במלחמות של מי יהיה זה שינהל את ההפגנה ומי יהיה זה שייעלב ומי יהיה זה שיעשה לבד ומי שלא יסכים לכלום.
שער 5 על פלגיו ושער 2 צריכים להתאחד כגוף אוהדים אחד ולהציף את העירייה ולצבוע אותה באדום.
אם צריך גם נעשה משמרות מחאה מול ביתו, אנחנו כבר מתורגלים לזה מימי האדיוט הראשון.
אני אבוא לצלם

שום לתת לו...
לא צריך לתת לו אפילו דקה אחת!
רוביק הוא שועל פוליטי לא קטן.
הוא יודע שלאוהדי כדורגל אין מפלגה ושום יצוג באחת מהסיעות במועצת העיר - אז הוא מרשה לעצמו להשתין עלינו בקשת.
תיראו את מה שהוא עושה למען אוכלוסיות מסויימות בעיר (למשל החרדים והדתיים) - לא שיש לי בעיה עם זה, נהפוך הוא (בתור שומר מסורת אני חושב שזה טוב מאוד) - אבל תיהיו בטוחים שאם הם לא היו מיוצגים במועצת העיר והוא לא היה זקוק לתמיכה שלהם כדי להקים קואליציה - גם הם לא היו ממש מעניינים אותו.
בנוסף להפגנות שיראו לו בדיוק מי אנחנו, הצעתי כבר לפני המון זמן לנסות לחבור לאחת הרשימות שיתמודדו במועצת העיר ולנסות להכניס לשם נציגים שלנו שיפעלו מבפנים - אחרת אני לא רואה את האנטיפאט הזה נוקף אצבע לטובת אצטדיון חדש לא כל שכן לטובת השארותה של מלכת המדבר!
לאט לאט אני מדבר עם התומכים הכי גדולים שלו (כאלו שפקדו עבורו מאות אנשים) ומגלה שגם הם מאוכזבים מזה שאפילו לא טרח להגיע לאחד האירועים החשובים בתולדות העיר ושהוא לא מבין את זה שלבילוי שכזה, שנוהרים אליו אלפי בני אדם מידי שבת,צריך להקים בית חדש שהולם את העיר.
בינתיים וסרמיל ניראה כמו הפרצוף של רוביק!
לא צריך לתת לו אפילו דקה אחת!
רוביק הוא שועל פוליטי לא קטן.
הוא יודע שלאוהדי כדורגל אין מפלגה ושום יצוג באחת מהסיעות במועצת העיר - אז הוא מרשה לעצמו להשתין עלינו בקשת.
תיראו את מה שהוא עושה למען אוכלוסיות מסויימות בעיר (למשל החרדים והדתיים) - לא שיש לי בעיה עם זה, נהפוך הוא (בתור שומר מסורת אני חושב שזה טוב מאוד) - אבל תיהיו בטוחים שאם הם לא היו מיוצגים במועצת העיר והוא לא היה זקוק לתמיכה שלהם כדי להקים קואליציה - גם הם לא היו ממש מעניינים אותו.
בנוסף להפגנות שיראו לו בדיוק מי אנחנו, הצעתי כבר לפני המון זמן לנסות לחבור לאחת הרשימות שיתמודדו במועצת העיר ולנסות להכניס לשם נציגים שלנו שיפעלו מבפנים - אחרת אני לא רואה את האנטיפאט הזה נוקף אצבע לטובת אצטדיון חדש לא כל שכן לטובת השארותה של מלכת המדבר!
לאט לאט אני מדבר עם התומכים הכי גדולים שלו (כאלו שפקדו עבורו מאות אנשים) ומגלה שגם הם מאוכזבים מזה שאפילו לא טרח להגיע לאחד האירועים החשובים בתולדות העיר ושהוא לא מבין את זה שלבילוי שכזה, שנוהרים אליו אלפי בני אדם מידי שבת,צריך להקים בית חדש שהולם את העיר.
בינתיים וסרמיל ניראה כמו הפרצוף של רוביק!
הפועל אני כבר משתגע
לא מעניין אותי מי ייקח את הקרדיט על ההפגנה או מי ינהל אותה מה שהכי מעניין אותי ועומד לנגד עיני זה השארת אלונה ברקת.
אני לא מתכוון לתת לו שקט ואנחנו חייבים להראות לאלונה שאנחנו מאוחדים ויכולים לעשות הרבה דברים.
כל מה שציפינו מאלונה היא עשתה בשבילנו אז זה הזמן להחזיר לה באותו מטבע.
ציטוט משיחה שלי אם אלונה לפני כ15 דקות
"אני מקווה שראש העיריבין שהפועל באר שבע,היא אחת מספינות הדגל של העיר"
אז יאללה חברים בואו נגרום לו להבין.
מי שמתחשק לו לקחת את נקרדיט או את ההנהגה על ההפגנה מוזמן למה זה באמת לא מעניין אותי.
אדומה דרומית קודם כל תודה שאת מוכנה לצלם וזה דבר טוב,אבל חייבים לארגן כמות שתזעזע את העיר
אני לא מתכוון לתת לו שקט ואנחנו חייבים להראות לאלונה שאנחנו מאוחדים ויכולים לעשות הרבה דברים.
כל מה שציפינו מאלונה היא עשתה בשבילנו אז זה הזמן להחזיר לה באותו מטבע.
ציטוט משיחה שלי אם אלונה לפני כ15 דקות
"אני מקווה שראש העיריבין שהפועל באר שבע,היא אחת מספינות הדגל של העיר"
אז יאללה חברים בואו נגרום לו להבין.
מי שמתחשק לו לקחת את נקרדיט או את ההנהגה על ההפגנה מוזמן למה זה באמת לא מעניין אותי.
אדומה דרומית קודם כל תודה שאת מוכנה לצלם וזה דבר טוב,אבל חייבים לארגן כמות שתזעזע את העיר

אין זמן לחכות לשום דבררר....אין זמן לחכות,ולא צריך אפילו דקה אחת מנוחה במצב הזה....
זמן היה לו ובשפע,זה שהוא לא בא למשחק שכביכול משחק העלייה אתמול,זה שהוא נגד איצטדיון,זה שהוא לא באמת מראה שאכפת לו מהקבוצה,זה משהו שצריך להדליק אצלנו נורה אדומה,....היה לו מספיק זמןן...צריכים לפעול בלי לחכות....צריכים לפעול....כול ארגוני מועדון האוהדים....בואו נעשה משהו רציני וגדול כדי שכול באר שבע תרעד ושכול עיריית באר שבע תתחיל לפחד...כולל רוביק בעצמו!!!!
בושה של ראש עיר,אם יש ראש עיר כזה למה צריך אוייבים????
זמן היה לו ובשפע,זה שהוא לא בא למשחק שכביכול משחק העלייה אתמול,זה שהוא נגד איצטדיון,זה שהוא לא באמת מראה שאכפת לו מהקבוצה,זה משהו שצריך להדליק אצלנו נורה אדומה,....היה לו מספיק זמןן...צריכים לפעול בלי לחכות....צריכים לפעול....כול ארגוני מועדון האוהדים....בואו נעשה משהו רציני וגדול כדי שכול באר שבע תרעד ושכול עיריית באר שבע תתחיל לפחד...כולל רוביק בעצמו!!!!
בושה של ראש עיר,אם יש ראש עיר כזה למה צריך אוייבים????
רונן הבעיה היא שאף אחד מראשי האוהדים לא מארגן הפגנה.
אני לא מבין למה אף אחד לא לוקח את הפירסום הזה ברצינות, אחרי שיקרה משהו כולם יתעוררו?אח"כ כבר לא יהיה לנו מה לעשות.
אני לא מבין למה אף אחד לא לוקח את הפירסום הזה ברצינות, אחרי שיקרה משהו כולם יתעוררו?אח"כ כבר לא יהיה לנו מה לעשות.
קרייזי רד אני מבטיח לך שמבחינתי אני מבקש עזרה אבל תאמין לי אחי ומי שמכיר אותי יודע,אני לא מפחד גם ללכת לבד ולעשות לו בלגן,אבל יש לי קשרים ואני מבטיח לך שגם אם לא יעזרו לי אני ירעיד את התקשורת הארצית כי אני מכיר די הרבה אנשים חזקים בספורט הארצי,אז אני מצפה מאנשים לבוא ולעזור ולא לחשוה על הארגונים של האוהדים אלא לחשוב על טובת הקבוצה ובמיוחד על טובת אלונה

ארגוני אוהדי הקמלאס,יושבים בשקט....ושימשיכו לשבת בשקט....ואחרי זה שלא יבואו בטענות..
ארגוני אוהדי הקרייזי רד,שער 2, בואו נתאחד למען הפגנה גדולה...למען ברקת ונגד דנילוביץ
{נ.ב. פרסמתי רונן את מה שכתבת בקמלאס.}
ארגוני אוהדי הקרייזי רד,שער 2, בואו נתאחד למען הפגנה גדולה...למען ברקת ונגד דנילוביץ
{נ.ב. פרסמתי רונן את מה שכתבת בקמלאס.}
רונן....בואו נעשה משהו פשוטטט חייבים!!!!
אני יעשה הכל למען המטרה הזאת ומי שישב בשקט רק שיידע שאנחנו נצליח במה שאנחנו עושים ושיזכור שהגלגל מסתובב ומתי שהוא יצטרך עזרה שלא יפגע אם אני יגיד לו לא

- אדומה דרומית
רונן, קטונתי מלארגן כזה דבר, כל שאני יכולה זה רק לפנות לראשי החוגים בבקשה שישתפו פעולה ולא יתחרו מי מארגן הפגנה טובה ומרשימה יותר.
נמאס כבר מכל האינטריגות בין הקודקודים, זה לא מקדם לשום מקום. כולנו אוהדים ולכולנו אינטרס משותף - הצלחת הקבוצה אותה אנו אוהבים.
כמו שהצליחו לאסוף כסף כדי להכין תפאורה ליום שישי אין לי ספק שנוכל לארגן משהו דומה לקמפיין שכולו מוקדש לדרישת אצטדיון חדש וראוי לעיר באר שבע. יש 5 מחזורים, מתוכם לבטח ישודרו לפחות 2 (נגד חיפה והאחרון בבית) וזה הזמן להביך את מר רוביק ומיסטר דנילוביץ בשידור ישיר.
עדי בוא נוציא לפועל את פרוייקט התמונות!
וכל מי שיש לו קשרים בעיתונות שיעזוור לפרסם אותן. ולהפיץ על כרזות בגודל A4 בכל מקום (כמו הפסטיבל בשקל)
אפשר גם להכין סרטון שמציג את המצב בווסרבוז וראיונות עם אלונה, שחקנים, גיא, אוהדים, סילבן שלום ואבי לוזון (אם אלונה תצליח לשכנע אותו) שידברו על חשיבות העניין. להפיץ כתבת צבע על הנושא לערוצים השונים (הראשון שיביע עניין) ולאתרי האינטרנט השונים.
בזה אני יכולה לעזור, לארגן הפגנת ענק אני כבר משאירה למנוסים ממני
הם לא יושבים בשקט, הם בטח בעבודה או משהו כזה, תן להם כמה שעות...
נמאס כבר מכל האינטריגות בין הקודקודים, זה לא מקדם לשום מקום. כולנו אוהדים ולכולנו אינטרס משותף - הצלחת הקבוצה אותה אנו אוהבים.
כמו שהצליחו לאסוף כסף כדי להכין תפאורה ליום שישי אין לי ספק שנוכל לארגן משהו דומה לקמפיין שכולו מוקדש לדרישת אצטדיון חדש וראוי לעיר באר שבע. יש 5 מחזורים, מתוכם לבטח ישודרו לפחות 2 (נגד חיפה והאחרון בבית) וזה הזמן להביך את מר רוביק ומיסטר דנילוביץ בשידור ישיר.
עדי בוא נוציא לפועל את פרוייקט התמונות!
וכל מי שיש לו קשרים בעיתונות שיעזוור לפרסם אותן. ולהפיץ על כרזות בגודל A4 בכל מקום (כמו הפסטיבל בשקל)
אפשר גם להכין סרטון שמציג את המצב בווסרבוז וראיונות עם אלונה, שחקנים, גיא, אוהדים, סילבן שלום ואבי לוזון (אם אלונה תצליח לשכנע אותו) שידברו על חשיבות העניין. להפיץ כתבת צבע על הנושא לערוצים השונים (הראשון שיביע עניין) ולאתרי האינטרנט השונים.
בזה אני יכולה לעזור, לארגן הפגנת ענק אני כבר משאירה למנוסים ממני
הם לא יושבים בשקט, הם בטח בעבודה או משהו כזה, תן להם כמה שעות...
נערך לאחרונה על ידי אדומה דרומית ב 26 אפריל 2009, 10:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
רונן כהן כתב:קרייזי רד אני מבטיח לך שמבחינתי אני מבקש עזרה אבל תאמין לי אחי ומי שמכיר אותי יודע,אני לא מפחד גם ללכת לבד ולעשות לו בלגן,אבל יש לי קשרים ואני מבטיח לך שגם אם לא יעזרו לי אני ירעיד את התקשורת הארצית כי אני מכיר די הרבה אנשים חזקים בספורט הארצי,אז אני מצפה מאנשים לבוא ולעזור ולא לחשוה על הארגונים של האוהדים אלא לחשוב על טובת הקבוצה ובמיוחד על טובת אלונה
רונן תדבר עם חנן ומישל, שלושלתכם צריכים להוביל את המאבק, אתה נציג של שער 2 חנן של הקאמלס ומישל של הקרייזי רד.
רק אם כולם יתאחדו נוכל להצליח, נצטרך לקבוע פגישה של 20-30 אנשים מרכזיים ולתכנן מה לעשות.
נערך לאחרונה על ידי oran ב 26 אפריל 2009, 10:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

מתוך עיתון מעריב של הבוקר...:
ראש העירייה,רוביק דנילוביץ נעדר מהמשחק מול רמה"ש.ראש העירייה לשעבר,יעקב טרנר,מתח ביקורת על קודמו בתפקיד: רוביק חייב לשנות את מדיניותו ביחס לכדורגל ואת התיייחסותו לאלונה,
אחרת אוהדי הכדורגל בב"ש עלולים לשלם מחיר יקר".
מעיירת ב"ש נמסר:"ראש העירייה נפגש בשבוע שעבר עם ברקת והתנהלה ביניהם שיחה טובה.הוא לא בא לאיצטדיון כדי שלא להצטייר כאחד שבא לגזור את הקופון".
ואני אומר,את מה שיעקב טנרנר אמר וכנראה שהוא יודע....
נשלם מחיר יקר...אם רוביק ילך נגד הבעלים אלונה ברקת,נגד האוהדים,ונגד מועדון הכדורגל הפועל באר שבע...!
ראש העירייה,רוביק דנילוביץ נעדר מהמשחק מול רמה"ש.ראש העירייה לשעבר,יעקב טרנר,מתח ביקורת על קודמו בתפקיד: רוביק חייב לשנות את מדיניותו ביחס לכדורגל ואת התיייחסותו לאלונה,
אחרת אוהדי הכדורגל בב"ש עלולים לשלם מחיר יקר".
מעיירת ב"ש נמסר:"ראש העירייה נפגש בשבוע שעבר עם ברקת והתנהלה ביניהם שיחה טובה.הוא לא בא לאיצטדיון כדי שלא להצטייר כאחד שבא לגזור את הקופון".
ואני אומר,את מה שיעקב טנרנר אמר וכנראה שהוא יודע....
נשלם מחיר יקר...אם רוביק ילך נגד הבעלים אלונה ברקת,נגד האוהדים,ונגד מועדון הכדורגל הפועל באר שבע...!