הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
Re: הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
אחרי זה ישאלו למה מביאים להם מפכ"לים מבחוץ.
רמת היגיון של כלום
רמת היגיון של כלום
- The red one
את האשמות האלה (למה היחס צריך להיות שאוהדי כדורגל באים לריב, למה אי אפשר לייצר תרבות ספורט) תפנה למגוון האוהדים ברחבי מדינת ישראל, ולמען האמת גם לחלק מהאוהדים שלך.אלדר כתב:הבנו שהמשטרה לא הסכימה.
השאלה אחרת
מה הסיכון בלחצוץ עם מרחק קטן יותר, ולהקציב 1600 לחיפה ולנו כל השאר?
למה היחס צריך להיות שאוהדי הכדורגל הם חיות שבאות לריב?
למה אי אפשר לייצר תרבות ספורט אמיתית. מהתחלה.
אנשים באים להנות - תנו להנות.
אי אפשר ב2015 לוותר על כמות נכבדת של אוהדים בתירוץ שזה בטחונם.
להיפך - החציצה היא לביטחון המשטרה ותו לא.
פרזיטים שלא יודעים לנהל ארוע פשוט כמו משחק כדורגל בין 2 מחנות אוהדים שמונעות מאהבה למשחק ולא משנאה
התפתחה איזושהיא אחווה בין חיפה לב"ש, אבל אני מבטיח לך שבמשחקים מול מכבי ת"א ובית"ר אם תהיה חציצה קטנה אתה תראה דברים עפים (במשחקמול בית"ר סביר להניח כיסאות אדומים) מעבר לעבר. מרחק חציצה גדול יכול להפחית את הסיכוי שדבר כזה יקרה.
4-3-3 קלאסי , עזרא כנף שמאל , שכטר כנף ימין , עטר בחוד.הפועלעולה כתב:ספורט 5:
הרכב משוער: ולדימיר סטויקוביץ'; אייל משומר, מארק ואליינטה, אוראל דגני, טאלב טוואטחה; אביחי ידין, אופיר קריאף, לודוביק אוברניאק, חן עזרא; אלירן עטר ואיתי שכטר.
ידין קשר אחורי , קריאף 50-50 , אוברניאק מתחת לחלוץ.
פייר קיוותי שעטר לא יפתח , והוא יפתח עם ת'ורגמן בחוד , ובניון בכנף.
דווקא בניון היה טוב נגדנו בשנה שעברה. עם כל הזלזול בו עדיין יש לו מה לתרום מקצועית.
וכן, הוא פותח התקפי. טוב לנו. צריך לשים את אוגו על אוברניאק הזה שלפי מה שהבנתי הוא שחקן שלא אוהב להיכנס לתאקלים ורך מאוד. אוגו יתסכל אותו
וכן, הוא פותח התקפי. טוב לנו. צריך לשים את אוגו על אוברניאק הזה שלפי מה שהבנתי הוא שחקן שלא אוהב להיכנס לתאקלים ורך מאוד. אוגו יתסכל אותו
- ForeverRed
ואצטדיון ריק יכול להבטיח 0 תקריות בין הקהלים.אדום בלב בנשמהההה כתב: את האשמות האלה (למה היחס צריך להיות שאוהדי כדורגל באים לריב, למה אי אפשר לייצר תרבות ספורט) תפנה למגוון האוהדים ברחבי מדינת ישראל, ולמען האמת גם לחלק מהאוהדים שלך.
התפתחה איזושהיא אחווה בין חיפה לב"ש, אבל אני מבטיח לך שבמשחקים מול מכבי ת"א ובית"ר אם תהיה חציצה קטנה אתה תראה דברים עפים (במשחקמול בית"ר סביר להניח כיסאות אדומים) מעבר לעבר. מרחק חציצה גדול יכול להפחית את הסיכוי שדבר כזה יקרה.
אל תשכחו שאנחנו בבלומפילד 1800 מקבלים ולא 1400 ככה שאני לא זוכר שזה עזר לנו יותר מדי מול מכבי
באיזו שעה אתם מתכננים להיכנס לאיצטדיון?
- The red one
שאלה מאוד טובה. מאוד התחבטתי בשאלה הזו עם החברים, אבל אני מניח שב18:30 אוכל להגיע ולתפוס בדרומי 4 מקומות.הפועלעולה כתב:באיזו שעה אתם מתכננים להיכנס לאיצטדיון?
בוסרמיל למשחק כזה הייתי מגיע ב19:00 ככה.
משחק כזה = חנוכת וסרמיל?אדום בלב בנשמהההה כתב: שאלה מאוד טובה. מאוד התחבטתי בשאלה הזו עם החברים, אבל אני מניח שב18:30 אוכל להגיע ולתפוס בדרומי 4 מקומות.
בוסרמיל למשחק כזה הייתי מגיע ב19:00 ככה.
- The red one
משחק כזה = משחק מרכזי מול מכבי חיפה.yedidel כתב:
משחק כזה = חנוכת וסרמיל?
עוד תשובות?
בעונה האחרונה ישבתי בשער 6 ככה שאני לא בדיוק יודע למה לצפות.
בעונה האחרונה ישבתי בשער 6 ככה שאני לא בדיוק יודע למה לצפות.
- The red one
קנית לדרומי?
- The red one
יהיה מקום גם אם תגיע ב20:30.
מכל מקום אני עם עוד 4 קבעתי ל18:30, מאמין שאנשים יתכווננו לאיזור 19:00. לא יקחו את הסיכון בלפספס את העלייה לכר הדשא או את רוני דלומי רחמנא ליצלן.
מכל מקום אני עם עוד 4 קבעתי ל18:30, מאמין שאנשים יתכווננו לאיזור 19:00. לא יקחו את הסיכון בלפספס את העלייה לכר הדשא או את רוני דלומי רחמנא ליצלן.
לפי וואלה שהר נפצע ובספק גדול למחר