RedHell כתב:
עם יד על הלב? צודקים לגמריי.
יצאו פה בסוג של מחטף לילה בלי שאנשים ידעו בכלל.
נכון שהכרטיסים ייגמרו אך לא ניתנה פה בכלל הזדמנות לציבור נוסף להילחם ולנסות לקנות כרטיס וחבל.
שלא יהיה בזה ספק - אני מסכים. לפרסם ב18:01 על פתיחת המכירה בערב חג שנכנס ב18:30 ונמשך יומיים זה לא מובן ותמוה. חבר מבין עניין אמר לי ב12:00 שב13:00 אמורים לפרסם ולהתחיל למכור והרמתי גבה "בערב חג? אין מצב", ואז שראיתי שזה לא מתקדם ירדתי עליו וקראתי לו חרטטן..עד שב18:01 אשכרה פתחו ת'מכירה..
בכל מקרה, כרגע נשארו רק 95 כרטיסים. לא יישאר עד צאת החג.
אתם זוכרים ששנה שעברה לא הבנו מה אוהדי חיפה עושים סיפור מזה שקבוצות אחרות יחנכו את סמי עופר? אז עכשיו אני מבין כמה הייתי מתעצבן אם קבוצה אחרת היתה חונכת את טרנר...
המועדון הוציא בפייסבוק הודעה על כך שיכול להיות שביום חמישי יופשרו כרטיסים נוספים למערבי.
מדובר בעצם על אוהדים שהתחייבו לקנות מנוי עד יום חמישי , במידה והם לא יקנו המנויים שלהם יופשרו לקהל הרחב.
RedHell כתב:
עם יד על הלב? צודקים לגמריי.
יצאו פה בסוג של מחטף לילה בלי שאנשים ידעו בכלל.
נכון שהכרטיסים ייגמרו אך לא ניתנה פה בכלל הזדמנות לציבור נוסף להילחם ולנסות לקנות כרטיס וחבל.
ידידיאל, ברשותך אני אמשיך עם ציטוט מאוד מוזר של אורי אדום בנשמה
אורי אדום בנשמה כתב:16,000 מקומות (דהיינו 12,500-13,000 מקומות מאושרים ע"י המשטרה, למי שלא לקח זאת בחשבון..) ללא אופציית הרחבה תהיה טעות פטאלית ובכייה לדורות!!
כאמור לא רק שהמשטרה מאשרת 12,500-13,000, היא לוקחת רק 500 מקומות בשביל הפרדה קרי אישור ל 15,600 מקומות שמתוכם 14,000 בשבילנו.