הפינה הפסימית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: הפינה הפסימית

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב:
אחי אתה מגזים
ראדי היה בסדר גמור השיג הרבה כדורים ונתן כדורים ששיחררו הרבה מהלחץ באמצע..
וואקמה עוד בחימום ראו איך הוא מחפף, כאילו השיג חוזה ואין מה להתאמץ.. זה גם נראה ככה.
אפשר לא להסכים...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב:
אחי אתה מגזים
ראדי היה בסדר גמור השיג הרבה כדורים ונתן כדורים ששיחררו הרבה מהלחץ באמצע..
וואקמה עוד בחימום ראו איך הוא מחפף, כאילו השיג חוזה ואין מה להתאמץ.. זה גם נראה ככה.
לא מסכים לגבי וואקמה.
הוא שחקן מצויין שעוד יוכיח את עצמו.
למרות שהוא לא בשיאו,אתה רואה לפעמים דברים קטנים שהוא עושה שעוזרים לקבוצה,הוא מחזיק כדור בצורה יוצאת דופן וברגע שהוא יתחבר הוא יהיה מפלצת.
הבעיה שלנו כקהל שאם הוא לא מדרבלל שתיים ומקפיץ מעל עוד שתיים אז הוא לא שווה.
אתם עוד תבינו את התרומה שלו בהמשך העונה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

adomi כתב:לא ראיתי את המשחק ולכן שואל

עד כמה נאווקמה היה גרוע? עד כדי כך?
עד כמה הוא היה גרוע ? בקטע שזה היה נראה שפטה בנגורה עשה אצלנו קאמבק בתור שחקן כנף, מזעזע.
איבד בלי סוף , נכשל פעם אחר פעם בדריבל טיפשי, לא יזם מספיק , ציון 1.5.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גיא חניה כתב: עד כמה הוא היה גרוע ? בקטע שזה היה נראה שפטה בנגורה עשה אצלנו קאמבק בתור שחקן כנף, מזעזע.
איבד בלי סוף , נכשל פעם אחר פעם בדריבל טיפשי, לא יזם מספיק , ציון 1.5.
בנגורה??
נסחפת חבר.
התחיל טוב את המחצית. אבל כמו כולם נחלש.

אולי עם הרכב שונה אתה יכול לקבל ממנו הרבה יותר.

אתמול בלט מאוד חוזר שיתוף הפעולה עם אופיר כמו שהיה להם בגביע הטוטו וחבל.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אביאל כתב: בנגורה??
נסחפת חבר.
התחיל טוב את המחצית. אבל כמו כולם נחלש.

אולי עם הרכב שונה אתה יכול לקבל ממנו הרבה יותר.

אתמול בלט מאוד חוזר שיתוף הפעולה עם אופיר כמו שהיה להם בגביע הטוטו וחבל.
יכול להיות שמעט הגזמתי ואתה צודק , אבל משהו בשפת גוף של טוני לא משדרת לי על אותו גל , גם הקטע הזה שהוא מחפש תמיד את אוגו כאילו הם זוג אוהבים שתמיד מחפשים אחד תשני , חלאס עם זה

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

מליקסון 60 דקות היה פושר כי שיחק בקו ימין, בקו ימין אתה הורג אותו .
בפעם היחידה במחצית הראשונה שהוא בא לקו שמאל אופיר קיבל ממנו כדור נהדר.

מליקסון חייב לשחק או באמצע או בשמאל, משם מגיעה התנועה הטבעית שלו ומשם הוא מצליח לנהל ולהשפיע על המשחק .
בימין מאוד קשה לו וזה הורג לו את המשחק .

בגדול משחק לא פשוט בכלל , רעננה קבוצה שמאוד מקשה מצופפת וסוגרת . סיוט לשחק נגדה.

טוני אמנם היה חלש מאוד אבל לא מובן לי מדוע בכר אף פעם לא מנסה אותו כחלוץ או כסקנד סטרייקר , לדעתי שווה ניסיון .

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

טוני עוד ייכנס לעניינים.

מסיים את העונה הזה עם 10+ בישולים בקל.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

* מודה, אף פעם לא התלהבתי מנוואקמה אבל אני עדיין נותן לו הזדמנות מה שהקהל אצלנו מוכיח שהוא לא. כבר מדקה 30 צעקו וקיללו להוציא אותו. אני אישית יודע שהשחקן הגיע כמעט באפס אחוז כשירות גופנית לכן אולי עוד לא ראינו את נוואקמה האמיתי.

*ראדי וגורדנה חלשים להחריד. בעיני הם היו אתמול הבעיה המרכזית לאחר ששניהם היו עסוקים רק בטובתם האישית ובמקום לבוא לעזור לאוגו שכבר מהדקה העשירית היה מוצהב הם תקעו את המשחק בעמדת החלוץ המדומה.

* ההגנה הכללית לא מישהו מרכזי.
פשוט אי אפשר להרשות לעצמנו כל משחק לספוג שער וזה כבר משהו שקורה ממחסור 20 שנה שעברה. משהו חורק שם וחייבים לחדד אותו טוב טוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בן ביטון - רע הגנתית, ולא בפעם הראשונה. אמבולה חגג לו על האגף. עטר יעשה ממנו מטעמים.

סוארס - מתקשה בהנעת הכדור, ירידה חדה ביכולת. הרבה מההתקפות שלנו מתחילות ממנו וזה מעמיד אותנו בבעיה.

נוואקמה - שחקן פיזי, חזק, מבין כדורגל, הכל נכון. אני לא ממהר עדיין לשפוט אותו כי ניכר עליו שהוא צריך זמן להיכנס לכושר.
ולמרות הכל, אני שוב חוזר ואומר שלא בטוח שהוא מתאים לסגנון של הפועל ב"ש.
במחצית הראשונה הוא ומליקסון שיחקו ביחד. שניהם שחקנים בעלי אופי דומה שאוהבים להיכנס לאמצע, מה שיצר צפיפות איומה וביטל לנו כמעט לחלוטין את משחק האגפים.
זאת נקודה שמצריכה התייחסות להמשך.

חוסר דיוק - לא זכור לי הרבה זמן משחק כל כך לא מדויק. כל שחקני מרכז השדה שלנו תפסו יום חלש מאוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:מליקסון. נקודה.

לא שהיה הכי חלש בשורותינו, אפילו רחוק מכך. אבל מעט מידי תכלס.
מזכיר את מליקסון של שנה שעברה,יותר מידי דריבלים מיותרים, פסים מתוחכמים ובזבוזי אנרגיה.
מצפה ממנו להיות האקס פקטור במשחק שכזה
תבדוק מה כתבתי על מליקסון בפינה האופטימית.
מסכים שהוא צריך להיות מעורב יותר, אבל גם אתמול כמעט כל מהלך התקפי ראוי שלנו התחיל ממנו.

ראוי לציין שהוא משחק בעמדה אחורית ורחוק מהשער.
משם קשה להביא מספרים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

הפסימי שלי בעיקר מכוון לחולית הקישור, אוגו/ראדי/גורדנה פשוט לא הגיעו למשחק אתמול, וברגע שהם לא היו במשחק נראה כאילו הכל תקוע אצלנו. היו דקות שלמות של כדורים שמורחקים לאמצע ושחקני רעננה מגיעים ראשונים לכדור, בנוסף המון איבודי כדור ( אחד של אוגו של מצב לגול) מסירות לא מדויקות בעיקר של ראדי וגורדנה. אז נכון שגם וואקמה היה חלש, וברדה לא היה טוב, אבל במערך שלנו שלישית הקישור זה העוגן, אי אפשר לאבד כמות כזאת של כדורים, יש לנו 3 שחקני אמצע חזקים ופיזיים, אין מצב שרעננה בדקות שלמות מגיעה לכל כדור לפנינו.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

blueman כתב:הפסימי שלי בעיקר מכוון לחולית הקישור, אוגו/ראדי/גורדנה פשוט לא הגיעו למשחק אתמול, וברגע שהם לא היו במשחק נראה כאילו הכל תקוע אצלנו. היו דקות שלמות של כדורים שמורחקים לאמצע ושחקני רעננה מגיעים ראשונים לכדור, בנוסף המון איבודי כדור ( אחד של אוגו של מצב לגול) מסירות לא מדויקות בעיקר של ראדי וגורדנה. אז נכון שגם וואקמה היה חלש, וברדה לא היה טוב, אבל במערך שלנו שלישית הקישור זה העוגן, אי אפשר לאבד כמות כזאת של כדורים, יש לנו 3 שחקני אמצע חזקים ופיזיים, אין מצב שרעננה בדקות שלמות מגיעה לכל כדור לפנינו.
מילה במילה! וזה המפתח, אי אפשר לשחק עם שתי קשרים אופנסיביים שמשחקים על עמדת החלוץ ולצפות שהמשחק יפתח מעצמו.
אגב לדעתי שם הייתה נעוצה הבעיה כשהייתה לנו צפיפות גם בעמדה של מליקסון גם של נוואקמה וגם אצל ברדה!!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

גם כשוואקמה עבר לשחק באגף ימין לקראת סוף המחצית הראשונה הוא חתך לכיוון האמצע ולא ביצע שום פריצה על הקו.
אתמול במחצית הראשונה כמעט ולא תקפנו מהאגפים אלה אק מהאמצע ששם רעננה צופפה נהדר.
חסר לי מאוד הבידודים של שחקני האגף כמו מלי או וואקמה על המגינים של היריבה. עדיין קשה לנו לשחק מול צפיפות כשכמעט ואין לנו תנועה של שחקני ההתקפה.
חייבת לבוא עזרה לאוגו בהנעת הכדור מההגנה להתקפה.
ועדיין למרות חום ולחות בלתי נסבלים(ביציע היה קשה לנשום..) ולמרות שחזרנו מפגרה שגם כך ההכנה למשחק לא הייתה אידאלית בגלל מזג האויר השגנו ניצחון חשוב מאוד ודרך נצחונות כאלה ומול קבוצות מהדרג הזה לוקחים אליפות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Totti כתב: אפשר לא להסכים...
בוודאי בשביל זה התכנסנו כאן :)

שלח תגובה