ספרד ירדה מכוחה מעט, בעיקר בשל העובדה שדור הזהב שלה כבר מגיע לקיצוTotti כתב:סתם, זה פשוט הזוי שאנשים בלי הרבה במושג בכדורגל העולמי (ודר לא היחיד) חושבים שבלגיה היא נבחרת מפתיעה.
קושרים בינה ובין בוסניה ווילס, כי במקרה נגמר תיקו בינהן.
בליגה תנצח 7/10 נגד שתיהן, יש לה היום את הנבחרת השלישית בטיבה ביבשת אחרי גרמניה וספרד. מדובר על מעצמה של יותר משניים-שלושה שחקני טופ.
אגב, לא בדקתי זאת, אבל זו גם הנבחרת הכי צעירה ברמות הללו לדעתי.
יש לה עוד שנים יפות וטובות לפניה
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
משהו אחרון אני חייב.
דווקא מנבחרת ווילס מגיעה הדוגמא שלי.
אומרים כאן "מה אתם רוצים,יש להם שחקנים בפריימר ליג",חוסר מושג משווע!!
מאז ומעולם שיחקו שחקנים בווילס בפריימר ליג כחלק מהאי הבריטי החל מריאן גיגס ולפני איאן ראש האגדי ואני שואל מה נשתנה?
השתנה שיש דור היום בווילס שכריס קולמן יודע להשתמש בו מצויין וזה בניגוד למאמן שלנו שעם חומר הגלם שיש לו ביד אמור לעשות הרבה יותר ונבחרת ווילס היא הדוגמא.
דווקא מנבחרת ווילס מגיעה הדוגמא שלי.
אומרים כאן "מה אתם רוצים,יש להם שחקנים בפריימר ליג",חוסר מושג משווע!!
מאז ומעולם שיחקו שחקנים בווילס בפריימר ליג כחלק מהאי הבריטי החל מריאן גיגס ולפני איאן ראש האגדי ואני שואל מה נשתנה?
השתנה שיש דור היום בווילס שכריס קולמן יודע להשתמש בו מצויין וזה בניגוד למאמן שלנו שעם חומר הגלם שיש לו ביד אמור לעשות הרבה יותר ונבחרת ווילס היא הדוגמא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לגביי בלגיה רשמתי שהם הפתיעו כי בעולם אף אחד לא ציפה שהשחקנים הצעירים שלהם יצליחו.
ולגביי ההשוואה לווילס ולנו, מתיי שלנו יהיו 20 שחקנים בשני הליגות הבחירות של אנגליה אז תדבר איתי אדום זקן.
וגם הם משחקים בצורה הגנתית.
דיי כבר לקפוץ מעל הפופיק.
ואני מסכים עם דור, מבחינת חומר גלם אנחנו בדרג 2 , מבחינת כל המסביב אנחנו דרג 5-6...
כל הקומבינו וישמור מקום וההורים שמתערבים ועוד מיליון תחלואות.
אנחנו צריכים לעשות מה שעשו בבלגיה אחת ולתמיד...
אחרת עוד נגיע לרמות של אנדורה...
ולגביי ההשוואה לווילס ולנו, מתיי שלנו יהיו 20 שחקנים בשני הליגות הבחירות של אנגליה אז תדבר איתי אדום זקן.
ואני מסכים עם דור, מבחינת חומר גלם אנחנו בדרג 2 , מבחינת כל המסביב אנחנו דרג 5-6...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סוכנויות ההימורים נתנו לבלגים מינימום רבע גמר מונדיאלדר אדום בנשמה כתב:לגביי בלגיה רשמתי שהם הפתיעו כי בעולם אף אחד לא ציפה שהשחקנים הצעירים שלהם יצליחו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
כמו שקראתי באחד הטורים ,ווילס היא קבוצת צ'מפיונשיפ מחוזקת בבייל וראמזי.דר אדום בנשמה כתב:לגביי בלגיה רשמתי שהם הפתיעו כי בעולם אף אחד לא ציפה שהשחקנים הצעירים שלהם יצליחו.
ואם היינו חלק מבריטניה אז גם לנו היו 20 שחקנים ב2 הליגות הבכירות באנגליה
עזוב אותו נו בחייך אין לו מושג מה יוצא לו מהפה.red and white כתב: כמו שקראתי באחד הטורים ,ווילס היא קבוצת צ'מפיונשיפ מחוזקת בבייל וראמזי.
אני מסביר לו שמאז ומתמיד שיחקו וולשים בפריימר ליג והוא לא מבין.
רשמתי לו איאן ראש הוא חושב זה כדור נגד כאב ראש.
סתם מבלבל תשכל מבלי להבין מה הוא כותב.
אין זה ענק אין דברים כאלה:
מאמן נבחרת ישראל התראיין ל"תכנית משחק" וענה לביקורות שספג: "אנחנו משחקים כדורגל התקפי"
מאמן נבחרת ישראל התראיין ל"תכנית משחק" וענה לביקורות שספג: "אנחנו משחקים כדורגל התקפי"
- The red one
למה אתה אומר שהיא קבוצה כזו ? אני בדקתי את זה לפני כמה עמודים. בהרכב פתחו 6 שחקני הרכב בפריימר ליג (כולל ראמזי ובייל). 4 שחקנים מתוך 9 זה לא ממש "צ'פמיונשיפ מחוזקת ב.."red and white כתב: כמו שקראתי באחד הטורים ,ווילס היא קבוצת צ'מפיונשיפ מחוזקת בבייל וראמזי.
- red and white
לא בדקתי את זה מקודם אבל כרגע בדקתי וחלק משחקני הפרמייר ליג שלהם בקושי משחקים
- The red one
ניל טיילור ואשלי וייליאמס 4 מ4 בהרכב של סוונסי.red and white כתב:לא בדקתי את זה מקודם אבל כרגע בדקתי וחלק משחקני הפרמייר ליג שלהם בקושי משחקים
בן דיוויס 3 מ4 בהרכב טוטנהאם.
אנדי קינג 4 מ4 בהרכב לסטר.
וכמובן בייל ורמזי.
אגב, זה לא שאם היא באמת הייתה קבוצת צ'מפיונשיפ מחוזקת היינו צריכים לדרוס אותם, כן? בכל זאת, ליגת המשנה באנגליה, לא בבוסניה או אפילו בבלגיה..
- red and white
בסדר, אבל גם לא היינו צריכים להתבנקר ולגעת בכדור ברחבה שלהם פעם ראשונה בדקה 84 עם הנגיחה של חמד.אדום בלב בנשמהההה כתב: ניל טיילור ואשלי וייליאמס 4 מ4 בהרכב של סוונסי.
וכמובן בייל ורמזי.
אגב, זה לא שאם היא באמת הייתה קבוצת צ'מפיונשיפ מחוזקת היינו צריכים לדרוס אותם, כן? בכל זאת, ליגת המשנה באנגליה, לא בבוסניה או אפילו בבלגיה..
לא צריך להגזים לשני הצדדים
- red and white
ובקשר לנתונים שהצגת, צודק ראיתי נתונים ישנים, אבל בכל זאת טיילור ווויליאמס משחקים בקבוצה וולשית, ויש לנו שחקנים לא פחות טובים מקינג שאותו אני ראיתי משחקאדום בלב בנשמהההה כתב: ניל טיילור ואשלי וייליאמס 4 מ4 בהרכב של סוונסי.
וכמובן בייל ורמזי.
- The red one
לא בקטע של להגזים גבר, פשוט חזרו פה כמה פעמים על המנטרה הזאת "צ'מפיונשיפ, בייל וראמזי" והגיע הזמן להעמיד דברים על דיוקם.
מסכים איתך שלא צריך לבעוט רק פעם אחת לשער, אבל כמו שאמרתי בכל האשכול - אני מעדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה.
מסכים איתך שלא צריך לבעוט רק פעם אחת לשער, אבל כמו שאמרתי בכל האשכול - אני מעדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים איתכם שגוטמן יכל להעיז יותר אבל דיי לקפוץ מעל הפופיק!
הליגה שלנו לא ברמה של צמפיונשיפ אלא ברמה של הליגה האנגלית השלישית!
דיי כבר לעשות מהשחקנים שלנו יותר ממה שהם ולזלזל מנגד בנבחרות אחרות.
חלאס!
זה נהיה מביך...
תנו לי כל משחק מול נבחרות חזקות לשחק בונקר כזה ואני מרוצה.
ואגב גוטמן עד היום כן שיחק התקפי והובס מול ווילס והפסיד לבלגיה וניצח את בוסניה בלי מספר שחקנים חשובים...
ראינו מה קרה שהנבחרת שלנו שיחקה התקפי.
המקחקים היחידים שצריך לדרוס בהם הם מול אנדורה ולשחק התקפי מול נבחרות ברמה שלנו.
נבחרות ברמה גבוהה מצידי שיעמיסו שני אוטובוסים שלמים על קו השער.
כל עוד אין שיפור ברמת השחקנים בטווח הארוך זה מה שאני מצפה ממאמני הנבחרת ושהשחקנים ירקו דם...
הליגה שלנו לא ברמה של צמפיונשיפ אלא ברמה של הליגה האנגלית השלישית!
דיי כבר לעשות מהשחקנים שלנו יותר ממה שהם ולזלזל מנגד בנבחרות אחרות.
חלאס!
זה נהיה מביך...
תנו לי כל משחק מול נבחרות חזקות לשחק בונקר כזה ואני מרוצה.
ואגב גוטמן עד היום כן שיחק התקפי והובס מול ווילס והפסיד לבלגיה וניצח את בוסניה בלי מספר שחקנים חשובים...
ראינו מה קרה שהנבחרת שלנו שיחקה התקפי.
המקחקים היחידים שצריך לדרוס בהם הם מול אנדורה ולשחק התקפי מול נבחרות ברמה שלנו.
נבחרות ברמה גבוהה מצידי שיעמיסו שני אוטובוסים שלמים על קו השער.
כל עוד אין שיפור ברמת השחקנים בטווח הארוך זה מה שאני מצפה ממאמני הנבחרת ושהשחקנים ירקו דם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מישהו שמע על זה גם ?שי האדום כתב:בוסניה דרג 1, וודאי.
הבנתי עכשיו שהנבחרת שתסיים כשלישית הכי טובה מכל הבתים, תעלה אוטומטית ליורו רק לאחר שיושמטו לה הנקודות שהשיגה מול הנבחרת שתסיים אחרונה בביתה.
משמע שבתחרות בין כל הנבחרות, ובהנחה שבאמת נהיה ביניהן, הניצחון הכפול על אנדורה לא יחשב =/.
ועוד פרט זה שהשמונה הנותרות שיתמודדו בפלייאוף יחולקו לשתי קטגוריות- 4 מדורגות ו-4 לא מדורגות, ככה שבכלל מקטין את הסיכוייםםםם.