כן וזה המשחק שיקבע.blueman כתב: לא יהיה פשוט, אבל אם מנצחים את קפריסין אז הסיכויים שלנו טובים. כמובן שהכל יכול להיות אבל לא לשכוח שגם להם יש משחק מול ווילס.
הבעיה היא שכנראה זה יהיה אחרי שוולס יבטיחו את ההעפלה שלהם נגדנו בראשון

כן וזה המשחק שיקבע.blueman כתב: לא יהיה פשוט, אבל אם מנצחים את קפריסין אז הסיכויים שלנו טובים. כמובן שהכל יכול להיות אבל לא לשכוח שגם להם יש משחק מול ווילס.
אני מהמר שהנבחרת תפסיד בהפרש של שער אחדTotti כתב:יקבל היום 5 על הראש.
מהמר על אחת ההופעות המבזות של הנבחרת מאז ומעולם
נחברת ישראל לא יוכלה לשחק כדורגל הגנתי, פשוט לא יכולה- אין לנו את הכלים.
לא מאחל לנבחרת תבוסות, אבל לא רואה אופציה אחרת. הוולשים משוועים להעפלה אחרי 50 שנה והנבחרת הקיקיוניות שלנו לא תהיה מי שתפריע לה
אל תשלח ווינר אחי, לך תקנה פלאפל וענבים בכסף, חבלred and white כתב: אני מהמר שהנבחרת תפסיד בהפרש של שער אחד
מאחל לה תבוסה מכל הלב.Totti כתב:יקבל היום 5 על הראש.
מהמר על אחת ההופעות המבזות של הנבחרת מאז ומעולם
נחברת ישראל לא יוכלה לשחק כדורגל הגנתי, פשוט לא יכולה- אין לנו את הכלים.
לא מאחל לנבחרת תבוסות, אבל לא רואה אופציה אחרת. הוולשים משוועים להעפלה אחרי 50 שנה והנבחרת הקיקיוניות שלנו לא תהיה מי שתפריע לה
אני יקנה לך כובע לאכולTotti כתב: אל תשלח ווינר אחי, לך תקנה פלאפל וענבים בכסף, חבל
בכבודred and white כתב: אני יקנה לך כובע לאכול
דגני אתלט על.אדום זקן כתב:אני לא מאילו שמאחלים לנבחרת להפסיד אף פעם,אבל למען האמת אלי גוטמן פשוט משכנע אותי בכוח.
איזה הרכב פחדני ומגעיל,בלי שום חלוץ טבעי,9 שחקנים בעלי אורנטצייה הגנתית כולל השוער,זה פשוט מתכון לקבל בראש וגם אם נוציא איזה תיקו מסריח זה לא ישנה את העובדה הזאת.
דבר נוסף ואני לא יכול להגיד שאני אובייקטיבי.
איך לעזאזל הוא מתכנן לשחק עם 3 בלמים ודגני מועדף על חשבון שיר צדק? איך?
אין שום בעיה,אתה אפילו צודק.Tal_Hbs כתב:לדעתי אנשים פה איבדו קצת מהאובייקטיביות בכל הנוכע לנבחרת, לרעה !
השחקנים שלנו לא שווים יורו ולא מונדיאל, שווים דרג 4 וכל פעם שאנחנו מסיימים 3 זה הישג אדיר !
שווה ערך למכבי פ"ת שמגיעה לפלייאוף העליון.
לרוב הנבחרות בדרג ה3 יש שחקנים יותר טובים (על הנייר) שמשחקים בליגות יותר גדולות.
אני כל פעם מופתע כבמקום לשמוח מהצמודדות מול נבחרות טובות מאיתנו, תמיד מתלוננים שצריך להשיג יותר.
שוב, זאת רק דעתי