RedHell כתב:חלאס להיות בכיינים, לא בגלל השופט הפסדנו, שונא את התירוצים האלה שונא!
משיח היה כמו משיח, שופט חלש שטועה הרבה, לשם שינויי הלחץ והאווירה של הקהל שלנו לא נתנו לו לשרוק למכבי שריקות הרות גורל.
!!
בלי מיטרוביץ׳, בלי איגבור, בלי מיכה, שפונגין משחק בשמאל עם רגל ימין ושוער שנחת יום לפני המשחק. אפילו את השמות של השחקנים הוא לא מכיר.
פעם אחרי פעם, אנחנו מדברים ומדברים... והם יוצאים עם 3 נק'.
אורן יוסיפוביץ שוב עם כתבה מדוייקת, מקווה שנגדל ביצים מתישהו לי אישית נמאס מהמחמאות.
וואלה! ספורט ,עוד יום בהיסטוריה של הפועל באר שבע: המחסום של הטוענת לכתר
הטוענת לכתר שוב קיבלה את מכבי תל אביב במצב אידיאלי, ושוב בעטה בדלי (ולא למסגרת). אורן יוסיפוביץ על יכולת שממשיכה לעודד ומנטליות שממשיכה להדאיג, ועל עוד יום בהיסטריה של פרדראג ראיקוביץ'
RedHell כתב:אורן יוסיפוביץ שוב עם כתבה מדוייקת, מקווה שנגדל ביצים מתישהו לי אישית נמאס מהמחמאות.
וואלה! ספורט ,עוד יום בהיסטוריה של הפועל באר שבע: המחסום של הטוענת לכתר
הטוענת לכתר שוב קיבלה את מכבי תל אביב במצב אידיאלי, ושוב בעטה בדלי (ולא למסגרת). אורן יוסיפוביץ על יכולת שממשיכה לעודד ומנטליות שממשיכה להדאיג, ועל עוד יום בהיסטריה של פרדראג ראיקוביץ'
לנו אולי מותר להינות מהיכולת, רק שבמועדון לא יתלהבו. ציטוטים כמו "אפילו שחקני מכבי אמרו שהגיע לנו לנצח" זה מביך.
זה לא חדש שאנחנו לא חדים ליד הרחבה ואני לא בטוח זה רק עניין של זמן. ככה עפנו מאירופה וככה הפסדנו אתמול.
יוקאנוביץ' שיחק נגדנו משחק חוץ מבחינתו כמו ששיחק נגד באזל, והאמת שעושה רושם שמכבי של השנה נבנית להיות קבוצה מתגוננת ועוקצת. אז זה כיף לשלוט מולם וזה, אבל קחו בחשבון שככה ייראו רוב המשחקים שלנו השנה (עכו, רעננה ושות'), וכדאי מאוד שנלמד לאפס את הרגל. אני עדיין טוען שחלוץ זר ברמה גבוהה יכול לעשות הבדל גדול.
אגב, לא אהבתי שבוזגלו שיחק 90 דקות. אפשר לתפוס יום רע אבל הוא פשוט שיחק מופקר, כל כדור שהגיע אליו מכל מקום במגרש הוא בעט לשער.
לכל הסניגורים של בוזגלו, כבר אמרתי שכל שחקן יכול לתפוס יום רע.
הבעיה באנוכיות הבלתי נסבלת.
כנראה שזאת התוצאה של מי שמנסה בכוח להעמיד מספרים ולהשתוות לערן זהבי.
מקפטן מצופה להרבה יותר.
גם השם של אופיר עלה פה.
אני חושב שהוא חוזר לעצמו, אבל התקפית הוא עולה לנו בלא מעט מצבים.
קצת יותר דיוק והוא מבשל אתמול 2-3 שערים.
ראו היטב את הלחץ ואובר המוטיבציה בשליש האחרון של המגרש אל מול השקט הנפשי של שחקני מכבי בצד השני.
זה סיפור המשחק מבחינתי.
עלינו עליהם בכל פרמטר, אבל השקט הנפשי ברחבה הכריע.
izguy83 כתב:ראו היטב את הלחץ ואובר המוטיבציה בשליש האחרון של המגרש אל מול השקט הנפשי של שחקני מכבי בצד השני.
זה סיפור המשחק מבחינתי.
עלינו עליהם בכל פרמטר, אבל השקט הנפשי ברחבה הכריע.
אני חושב שנהיה הרבה יותר טובים עם 2 מגנים ברמה גבוהה.
ולא שאופיר ובן הם גרועים, הם בין הטובים בארץ, אבל היכולת ההתקפית שלהם פשוט שואפת לאפס ואם היה להם קצת יותר מושג איך לנוע ולכדרר ולמסור עומק כשהם תומכים בבוזגלו ובמליקסון, היינו רואים קבוצה מסוכנת פי 4