אתה הולך עם אותו דירוג לשני המפעלים.red and white כתב:יש הבדל בין מספר נקודות הדירוג בליגת האלופות למספר נקודות הדירוג בליגה האירופית ?
המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
- red and white
- Title: Almog
התכוונתי לצבירת נקודות דירוג, כלומר אם יש הבדל בין מספר הנקודות שמקבלים בנצחונותyossi כתב: אתה הולך עם אותו דירוג לשני המפעלים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב: זה בדיוק הקטע, שצריך להפסיק להסתכל על שאר הנציגות בתור כאלו שיקדמו אותך.ניקוד אתה משיג בזכות עצמך בלבד. איש איש לביתו.
כדי להבין כמה זה מזערי התרומה מקבוצות אחרות, צריך להבין את הנוסחא שעל פיה מחשבים.
כל נקודה שמכבי משיגה מתחלקת בסך הנציגות הישראליות (4), ומזה מקבלים 20%, כלומר לחלק שוב ב-5.
עלייה של מכבי תורמת בעיקר למכבי. להיות בעדם כי הם מקדמים את הסיכוי שלנו זה פשוט לא נכון.
לניקוד המדיני שקובע את הסיבובים מהם תתחיל הנציגות מכל מדינה כן יש השפעה גדולה יותר, אך גם שם זה פחות משמעותי כי לכל מדינה מעלינו יש לפחות נציגה אחת בשלב בתים.
הדבר היחיד שאנחנו יכולים לקחת מהקמפיין שלהם זה את המקצוענות, העבודה וההתמדה.
זהבי ענק, אבל הירידה בטעויות שהם מציגים כקבוצה מראה בבירור על התקדמות הסטנדרט המקצועי ואיכות הביצוע.
שאלת תם...
נניח והיית משתכנע שהצלחה באירופה של מכבי אכן תקדם אותנו מבחינת הדירוג ובנוסף גם תגבה מהם מחיר בליגה, האם אז כן היית רוצה רחמנא ליצלן בהצלחתם?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
השורה התחתונה שלי היא שאת ההתקדמות אנחנו צריכים לעשות בעצמנו בלבד.אורי אדום בנשמה כתב:
שאלת תם...
נניח והיית משתכנע שהצלחה באירופה של מכבי אכן תקדם אותנו מבחינת הדירוג ובנוסף גם תגבה מהם מחיר בליגה, האם אז כן היית רוצה רחמנא ליצלן בהצלחתם?
אם זה בזירה האירופית, ואם במקומית מול מכבי.
לא לבנות על דירוג מהם, ולא על פגיעה בליגה. כשזהבי וקרוייף אומרים שהראש בטדי כי הליגה זה העיקר, אני לגמרי מאמין להם.
קשה לך שלא מפרגנים למכבי?אורי אדום בנשמה כתב:
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לכל מי ששאל מבחינת דירוג ישראל קיבלה נקודה שלמה של דירוג מהעפלה של מכבי מה שגרם לה כרגע לעקןף את בלארוס.yossi כתב: זה בדיוק הקטע, שצריך להפסיק להסתכל על שאר הנציגות בתור כאלו שיקדמו אותך.ניקוד אתה משיג בזכות עצמך בלבד. איש איש לביתו.
כדי להבין כמה זה מזערי התרומה מקבוצות אחרות, צריך להבין את הנוסחא שעל פיה מחשבים.
כל נקודה שמכבי משיגה מתחלקת בסך הנציגות הישראליות (4), ומזה מקבלים 20%, כלומר לחלק שוב ב-5.
עלייה של מכבי תורמת בעיקר למכבי. להיות בעדם כי הם מקדמים את הסיכוי שלנו זה פשוט לא נכון.
לניקוד המדיני שקובע את הסיבובים מהם תתחיל הנציגות מכל מדינה כן יש השפעה גדולה יותר, אך גם שם זה פחות משמעותי כי לכל מדינה מעלינו יש לפחות נציגה אחת בשלב בתים.
הדבר היחיד שאנחנו יכולים לקחת מהקמפיין שלהם זה את המקצוענות, העבודה וההתמדה.
זהבי ענק, אבל הירידה בטעויות שהם מציגים כקבוצה מראה בבירור על התקדמות הסטנדרט המקצועי ואיכות הביצוע.
מבחינת דירוג המדינות עלינו למקום ה-21 עם 18.625 נקודות (הדירוג מתייחס כאמור לעונת 2017/18 ואין שינוי מבחינת חלוקת הכרטיסים - מחזיקת הגביע תחל בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית, והקבוצות שתסיימנה במקום השני והשלישי תחלנה בסיבוב המוקדמות הראשון). במקום ה-20 נמצאת שבדיה עם 19.375 נקודות, ואילו במקום ה-22 נמצאת בלארוס עם 17.500 נקודות.
השנה המקום ה-18 (קפריסין) הספיק כדי לשלוח את מחזיקת הגביע (במקרה של קפריסין, הקבוצה שסיימה במקום השני) לסיבוב המוקדמות השלישי, אבל רק משום שסביליה, שזכתה בליגה האירופית, קיבלה כרטיס חופשי לשלב הבתים של ליגת האלופות ולכן לא "ניצלה" את הכרטיס שלה לליגה האירופית מהליגה.
כדי להגיע למקום ה-18 ישראל תצטרך עוד 2.925 נקודות דירוג, מה שנראה כמשימה קשה ביותר עד לא אפשרית, בהתחשב בציפייה שמכבי לא תרוויח ניקוד רב מדי בשלב הבתים של ליגת האלופות (בשלב הבתים של ליגת האלופות מקבלים שתי נקודות עבור ניצחון ונקודה עבור תוצאת תיקו. רק שמוכרחים לזכור שכל הניקוד מתחלק בסופו של דבר ב-4 (מספר הקבוצות ששלחנו השנה). כלומר, רק אם מכבי תנצח בכל המשחקים שלה ישראל תצבור בסה"כ 3 נקודות (תרחיש לא סביר כמובן). ניצחון אחד ותיקו יעניקו לישראל 0.75 נקודות).
- The red one
בקיצור, צריך לייחל לכל נקודה של מכבי בצ'מפיונס. לא יקדם אותנו הרבה, אבל יקדם. עדיף מאשר הכשלונות של הקבוצות הישראליות באירופה (ובעיקר אנחנו) ב2-3 שנים האחרונות ...
בואו נעשה סדר מבחינת הדירוג - הדירוג שתביא מכבי הולך לקבוע מאיזה שלב מוקדמות נתחיל.
הדירוג האישי של הקבוצה קובע האם תהיה מדורגת בהגרלה.
כך שזה לא משנה אם נתחיל בפלייאוף בגלל התוצאות של מכבי ונקבל את דורטמונד, משמע זה לא בהכרח טוב לנו.
הדרך היחידה להתקדם בדירוג היא בזכות הדירוג האישי. גם אם זה אומר שנתחיל בסיבוב הראשון ונעלה שלבים כקבוצה מדורגת. זה עדיף בהרבה על האופציה הראשונה.
הדירוג האישי של הקבוצה קובע האם תהיה מדורגת בהגרלה.
כך שזה לא משנה אם נתחיל בפלייאוף בגלל התוצאות של מכבי ונקבל את דורטמונד, משמע זה לא בהכרח טוב לנו.
הדרך היחידה להתקדם בדירוג היא בזכות הדירוג האישי. גם אם זה אומר שנתחיל בסיבוב הראשון ונעלה שלבים כקבוצה מדורגת. זה עדיף בהרבה על האופציה הראשונה.
- אורי אדום בנשמה
שיש כתב: קשה לך שלא מפרגנים למכבי?
קשה לי שבשם השנאה למכבי מוכנים לוותר על יתרון לטובתנו. כמו זה שהיה מוכן שיוציאו לו עין כדי שליריבו יוציאו שתיים. ועוד יותר קשה שמנסים להתפלסף עם כל מיני טיעונים 'רציונליים' במקום לומר ללא כחל וסרק שהם מוכנים לוותר על כל היתרונות לטובתנו בשם האנטי מכבי.
- OMERREMO33
הפוך...אורי אדום בנשמה כתב:
קשה לי שבשם השנאה למכבי מוכנים לוותר על יתרון לטובתנו. כמו זה שהיה מוכן שיוציאו לו עין כדי שליריבו יוציאו שתיים. ועוד יותר קשה שמנסים להתפלסף עם כל מיני טיעונים 'רציונליים' במקום לומר ללא כחל וסרק שהם מוכנים לוותר על כל היתרונות לטובתנו בשם האנטי מכבי.
אתם , בעלי הזיקה הצהובה(אולי מכדורסל) ממציאים ניקוד מי שישמע שנה הבאה יש לישראל 3 נציגות אוטומטית בבתים ולא נותנים לנתונים המאוד ברורים שאנשים כותבים פה לבלבל אותכם.
כולנו יודעים שהיא לא תקח את הצמפינוס ואף לא תעלה מהבתים כך שהניקוד יהיה סופר שולי, אבל לה יעזור הן כספית והן בדירוג.
אני לא רואה יתרון לנו בטווח הקצר, אנחנו בכל מקרה צריכים להסתכל עלינו כי רק ב"ש תקדם את ב"שאורי אדום בנשמה כתב:
אנחנו מדברים על מועדון שבשלוש שנים, בלי העפלה לצמפיונס, קנה כל מה שזז, שילם משכורות בסכומים דימיוניים לשחקנים(600 בן בסט, מיליון זהבי, 600 בן חיים).אורי אדום בנשמה כתב:
זכה בכל תואר אפשרי, אפילו הזניח ביותר.
העמיד כאן סטנדרטים של ניהול ואימון שטרם נראו
תוסיף לכל אלו 100 מיליון שקל פרס ואת התובנה שהשקעה נכונה מניבה פירות ומשתלמת.
אל מול כל האמור לעיל תציב ליגה חלשה, 2 גדולות שירדו מנכסיהן(אחת משתפרת). ענקית אחת שנראית בדרך הבטוחה להתרסקות ואינספור תקציבי מינימום ובעיות בבקרה התקציבית.
עכשיו תסביר לי איך הניקוד של מכבי משרת את הכדורגל הישראלי?
הוא משרת את מכבי וימשיך לשרת את מכבי.
כולם בטוחים שמה שקורה בכדורסל לא יכול לקרות גם בכדורגל.
Let me tell you something...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
OMERREMO33 כתב: הפוך...
אתם , בעלי הזיקה הצהובה(אולי מכדורסל) ממציאים ניקוד מי שישמע שנה הבאה יש לישראל 3 נציגות אוטומטית בבתים ולא נותנים לנתונים המאוד ברורים שאנשים כותבים פה לבלבל אותכם.
כולנו יודעים שהיא לא תקח את הצמפינוס ואף לא תעלה מהבתים כך שהניקוד יהיה סופר שולי, אבל לה יעזור הן כספית והן בדירוג.
במקום להדביק תוויות ולהמציא זיקות תענה בכנות, בלי להתפלסף כמו יוסי, על שאלה פשוטה: אם היית משתכנע שהצלחה של מכבי באירופה כן תועיל לנו, האם כן היית רוצה בהצלחתה?
- OMERREMO33
חח פלספן מספר אחד..אורי אדום בנשמה כתב:
במקום להדביק תוויות ולהמציא זיקות תענה בכנות, בלי להתפלסף כמו יוסי, על שאלה פשוטה: אם היית משתכנע שהצלחה של מכבי באירופה כן תועיל לנו, האם כן היית רוצה בהצלחתה?
למה אתה ממשיך להתעלם מהנתונים?
א.לא עוסק ב "אם" דימיוני
ב.תענה אתה במה מועיל לנו עלייתה של מכבי?
אענה במקומו- כן, חד משמעית.אורי אדום בנשמה כתב:
אני לא מונע משנאה למכבי, מאז ומתמיד אהדתי קבוצות ישראליות באירופה. אבל בגלל הפערים העצומים בין מכבי ליתר, ההצלחה שלה היא לטובתה בלבד ורצוי שנתפכח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]