3 במפגש הראשון זה בנוהל אני לא אתרגש יותר מידי. אני רוצה נצחון בפלייאוף ובגמר גביעTotti כתב: שמע, נסעתי היום על כביש 6 מדרום לשורק ונשבע שחלמתי בעודי ער.
חלמתי שאנחנו מתפוצצים ביום ראשון כמו שאף פעם לא התפוצצנו.
חלמתי על 3:0 נקי, 4:1 עם סטייל, 5:2 עם צמד של זהבי להמתקת הגלולה. מוותר להם על גול, הנחת אגידה.
אוי ריבונו של עולם, אם אתה רק זוכר את גודל הכאב וההשפלה שהרגשנו באותו היום, תן לנו את התענוג הזה
ראשון, 20:50, הפועל-מכבי- טדי.
Re: ראשון, 20:50, הפועל-מכבי- טדי.
הלוואי שמליקסון יפתח באמצע וטוני באגף הלוואי!!!!!
למרות שיכול להיות שהאמצע שלנו יהיה די רך, אבל מכבי גם לא פותחת עם אמצע עד כדי כך מאיים, כך שנוכל להרוויח את החוכמה של מליקסון באמצע, ואת הפיזיות של וואקמה באגף ( וכמובן את הטכניקה המדהימה שלו).
אל תשכחו, שרוב הסיכויים שלא נבלה את רוב המשחק בחצי היריב כמו מה שקרה עד כה, כך שמתפרצות בשילוב של וואקמה באגף, זה מה שעבד לרעננה כמעט בכל משחק ( עם האיכות של הסגל שלנו, זה יכול להיות הרבה יותר מפחיד).
למרות שיכול להיות שהאמצע שלנו יהיה די רך, אבל מכבי גם לא פותחת עם אמצע עד כדי כך מאיים, כך שנוכל להרוויח את החוכמה של מליקסון באמצע, ואת הפיזיות של וואקמה באגף ( וכמובן את הטכניקה המדהימה שלו).
אל תשכחו, שרוב הסיכויים שלא נבלה את רוב המשחק בחצי היריב כמו מה שקרה עד כה, כך שמתפרצות בשילוב של וואקמה באגף, זה מה שעבד לרעננה כמעט בכל משחק ( עם האיכות של הסגל שלנו, זה יכול להיות הרבה יותר מפחיד).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים, אם לא נשחק בהרכב שניצח את ק"ש אז לפתוח עם מליקסון באמצע ו-וואקמה באגף יהיה גם הרכב לא רע.zivmay כתב:הלוואי שמליקסון יפתח באמצע וטוני באגף הלוואי!!!!!
ולכל אלו שטוענים שגורדנה לא טוב למשחק מול מכבי, מול מכבי אנחנו לא צריכים לשלוט באמצע כי הקבוצה עדיין לא מאומנת בזה מספיק, אנחנו צריכים שחקנים שיכולים להכריע משחקים וגורדנה אם שכחתם הוא שחקן כזה שבהברקה אחת יכול לכבוש או לבשל, הוא אומנם לא השחקן הכי הגנתי בעולם אבל הוא מספיק טוב כדיי לשחק מול מכבי כאחד מתוך שלישיית קישור...
זאת דעתי ואין לזה שום קשר לקיבעון, מצידי שבכר יפתח עם וואקמה באגף וראדי באמצע ומליקסון יכנס בדקה 50...
אני חושב שהרכב מנצח במקרה הזה לא צריך להחליף, כי לא ניצחנו עם יכולת גרועה אלא ניצחנו עם יכולת מעולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אנכנו צריכים מישהו פיזי שיחזיק כדור בזמן לחץ ורק ביגלל התעללות של וואקמה בקש מזיז את מליקסון למרכז ונותן לו לפתוח רוצה לראות את דסה מולו
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 25 אוגוסט 2015, 17:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
בן הרוש מגן שמאלי, טוני משחק בשמאל (ימין שלהם)yakar כתב:לדעתי טוני יכול לעשות צרות צרורות לבן הרוש. היתרון היחיד של בן הרוש הוא הפיזיות , טוני לוקח אותו גם בזה. במיוחד עם החוסר ביטחון שלו.
בוזגלו יעשה לו סחרחורת כמו שאילוז קיבל מי טבז?dor69 כתב: בן הרוש מגן שמאלי, טוני משחק בשמאל (ימין שלהם)
מה שלי נראה יקרה זה אותו הרכב בשינוי של ראדי במקום גורדנה.
ראדי ייתן יותר מאסה למרכז ולדעתי גם יעלה בטירוף.
ישחקו הרבה על הצד של בן הרוש ובאיזשהו שלב טוני ייכנס להתיש אותו.
ראדי ייתן יותר מאסה למרכז ולדעתי גם יעלה בטירוף.
ישחקו הרבה על הצד של בן הרוש ובאיזשהו שלב טוני ייכנס להתיש אותו.
גם לראדי ישירו בוא תשפץ לי את המקלחת?
- The red one
למה, למי הם שרו ?hb7 כתב:גם לראדי ישירו בוא תשפץ לי את המקלחת?
בשבת לחאלילהאדום בלב בנשמהההה כתב: למה, למי הם שרו ?
- The red one
ישירו לראדי גם. אף יותר גרוע מזה אני מניח.hb7 כתב: בשבת לחאלילה
למרות שלדעתי בקטע הזה זה באמת סוג של הקומץ..תקנו אותי אם אני טועה, אבל הפנטיקס לא ממש בעד השירים האלה..
הפוך אחי, הפנאטיקס שרים והשאר שורקים בוזאדום בלב בנשמהההה כתב: ישירו לראדי גם. אף יותר גרוע מזה אני מניח.
למרות שלדעתי בקטע הזה זה באמת סוג של הקומץ..תקנו אותי אם אני טועה, אבל הפנטיקס לא ממש בעד השירים האלה..
נוסא לא ישחק בראשון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חכה.. יש עוד מספיק זמן עד ראשוןTotti כתב:נוסא לא ישחק בראשון
גם מיטרוביץ לא