מציע שתתחיל לעדכן בטוויטר, קל יותר, נגיש ואולי גם תעשה על הדרך כמה שקלים בין תספורת לתספורתזה שי ! כתב:עברתי שם שוב היום סגרו תכביש לכיון נחל עשן עושים משפצים תכביש שם ,זה שי !
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא יודע ממה כולם מתלהבים נראה חרא של דשא, מלא הבדלים, מלא ירקרק-צהוב.
ובגדול? המשחק כבר נדחה אז אין לחץ שיעשו מה שצריך כדיי שיהיה טוב למשך כל השנה.
ובגדול? המשחק כבר נדחה אז אין לחץ שיעשו מה שצריך כדיי שיהיה טוב למשך כל השנה.
טוטי אני לא נוסע לשם במיוחד עברתי בכביש וראיתי שסגור , אז דפקתי מבט לראות למה ,זה שי!Totti כתב: מציע שתתחיל לעדכן בטוויטר, קל יותר, נגיש ואולי גם תעשה על הדרך כמה שקלים בין תספורת לתספורת

טוב, זה לקח קצת זמן אבל בררתי, אחרי שדיברו עם אסי, אז כרגע אסור להכניס קסדה לאיצטדיון אבל אולי בעתיד יהיו לוקריםאדום בלב בנשמהההה כתב:לדעתי קסדה נכללת בחפצים מסוכנים. אם לא מרשים להכניס פקק בקבוק אז...
אבל באצת מומלץ לשאול את המועדון בפייסבוק ועל הדרך תעדכן אותנו בתשובה.
עזוב, לא יהיוyoel711 כתב:
טוב, זה לקח קצת זמן אבל בררתי, אחרי שדיברו עם אסי, אז כרגע אסור להכניס קסדה לאיצטדיון אבל אולי בעתיד יהיו לוקרים
אז אצטרך למצוא פיתרון לקסדה, בינתיים אבוא למשחקים עם קטנוע שם יש לי מקום לאחסן את הקסדותTotti כתב: עזוב, לא יהיו
גדל בלורית כמו של ברדה הכי פשוטyoel711 כתב:
אז אצטרך למצוא פיתרון לקסדה, בינתיים אבוא למשחקים עם קטנוע שם יש לי מקום לאחסן את הקסדות
מה קורה בטרנר אגב??
האם הליקויים שמנעו מאיתנו את הפסטיבל היום קרובים להיות מושלמים או שמה נחים שם על זרי הפגרה ומתכוונים להעביר את כל האישורים במאני טיים(אם בכלל).
אני לא רגוע בכלל, תחת לחץ היה נראה שזה מתפקד יפה.. לא בטוח שגם על מי מנוחות.
לא אמורים להיות תרוצים, קבלו עוד שלושה שבועות מלאים של עבודה-
הדשא אמור להיות מושלם, גם כל המסביב, כולל דרכי גישה. כל מצב אחר הוא ביזיון שאין יתואר
האם הליקויים שמנעו מאיתנו את הפסטיבל היום קרובים להיות מושלמים או שמה נחים שם על זרי הפגרה ומתכוונים להעביר את כל האישורים במאני טיים(אם בכלל).
הדשא אמור להיות מושלם, גם כל המסביב, כולל דרכי גישה. כל מצב אחר הוא ביזיון שאין יתואר
- ForeverRed
99.9 אחוז מאושר.Totti כתב:מה קורה בטרנר אגב??
נשארו פינישים קטנים.
הותקנו השערים , יש תמונות בדף הרשמי של איצטדיון טרנר.
מדהים .
מדהים .
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הבניה הסתיימה. עכשיו נקיונות
סוף סוף מנקים את המעטפת שצברה המון אבק וחול.
מקווה שיעשו את זה לעיתים קרובות גם אחרי פתיחת האיצטדיון כי כשזה מלא בחול זה נראה רע.
מקווה שיעשו את זה לעיתים קרובות גם אחרי פתיחת האיצטדיון כי כשזה מלא בחול זה נראה רע.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 62&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אין מה לדבר יותר, יש מנחוס עלינו. באמת שאין עוד הסבר אחר.
- The red one
למה מנחוס? דווקא יכול לעזור ולהוריד לחץ מבחינת הימים שנותרו לפינישים באצטדיון.nir767676 כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 62&lang=HE
בכל מקרה אני מתקשה להאמין שדבר כזה יקרה, ואם יקרה, סופר ביבי כבר ימצא איזה פיתרון והכל יבוא על סדרו בשלום. הקאץ' הבאמת הגדול הוא שמי שצריך לחתום על אישור העסקה בשבת הוא אריה דרעי, והוא, כאמור, לא יעשה את זה.
זה בדיוק הסיבה שבגינה מרגיש לי כאילו גם ב21 בספטמבר לא נשחק בטרנר.
תכלס המנהלת צודקים, זה אבסורד שלפי החוק אסור לשחק כדורגל בשבת והם מבקשים משהו מאוד הגיוני שאמור להיות מאושר מיד.
הבעיה שיו"ר ש"ס צריך לאשר את זה וזה לא יקרה.
ובסיטואציה שנותרה לא רואה איך המנהלת יכולה להתקפל מהאיום, מה גם שהיא לא בהכרח תרצה להתקפל.
לא רוצה עוד זמן לפינישים אחרונים, יש 20 יום לפינישים.
תכלס המנהלת צודקים, זה אבסורד שלפי החוק אסור לשחק כדורגל בשבת והם מבקשים משהו מאוד הגיוני שאמור להיות מאושר מיד.
הבעיה שיו"ר ש"ס צריך לאשר את זה וזה לא יקרה.
ובסיטואציה שנותרה לא רואה איך המנהלת יכולה להתקפל מהאיום, מה גם שהיא לא בהכרח תרצה להתקפל.
לא רוצה עוד זמן לפינישים אחרונים, יש 20 יום לפינישים.