עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
האמת הופתעתי.
הייתי בטוח שלפחות במחזור הראשון עם סמי מלא ונגד בני יהודה הם דווקא יתפוצצו וישר יעלה להם השתן לראש.
הייתי בטוח שלפחות במחזור הראשון עם סמי מלא ונגד בני יהודה הם דווקא יתפוצצו וישר יעלה להם השתן לראש.
Re: מחזור 1 בליגת העל - שאר המשחקים
מפצה? עדיפה כתבה זהה על רן בן שמעון.אסי, דגים כתב:
אופס... לא ראיתי.
קבל את התנצלותי הכנה. מקווה שזה יפצה: https://celebs.walla.co.il/item/2883482" onclick="window.open(this.href);return false;
גם להם יקח זמן. יש להם הרבה בעיות ו3 זרים חסרים.izguy83 כתב:האמת הופתעתי.
העונה האוהדים של חיפה לא יהיו כל כך רגועים כמו בעונה שעברה, הם מתחילים לאבד סבלנות.

- The red one
אבו לאבן סחט את הפנדל של רעננה בדקה 89, כשדינו שקוורץ משך אותו בחולצה שנייה לפני שהוא כבש בעצמו את ה1-2 מול שער חשוף. לפי התקציר היה שם משחק נהדר.
ריף מסיקה עם שער שני נהדר וגם עם חגיגה ייחודית ("ניגן" על דגל הקרן)
ריף מסיקה עם שער שני נהדר וגם עם חגיגה ייחודית ("ניגן" על דגל הקרן)
אלישע כבר נוסע במעגלים סביב הבית של יענקל׳ה
אלישע בבית מתחמם לקרב על הנבחרת. לדעתי גם אם חיפה תמשיך ככה ורוני לוי ילך אלישע לא יחליף אותו
אני כבר רואה אותו זורק ליענקלה אבנים על החלון שייצא אליוns75 כתב:אלישע כבר נוסע במעגלים סביב הבית של יענקל׳ה
הללי הימר על קריית שמונה.. שבוע טוב 

אלישע מחכה לסוף הקמפיין של גוטמן בנבחרת..ns75 כתב:אלישע כבר נוסע במעגלים סביב הבית של יענקל׳ה
הוא יגיע לפלייאוף העלייה למונדיאל ויפסיד 6-2 לגרמניה. קארמה של לוזר....שמעון א כתב: אלישע מחכה לסוף הקמפיין של גוטמן בנבחרת..
לפחות בוזגלו יהיה בהרכב.dor69 כתב: הוא יגיע לפלייאוף העלייה למונדיאל ויפסיד 6-2 לגרמניה. קארמה של לוזר....
#ניחומים שאוהדי הפועל באר שבע מספרים לעצמם.
יש יותר צפוי מזה? אלירן עטר ושכטר שחקנים בעיתיים שצריכים תנאים מאוד מסויימים על מנת להצליח.
מודה כל יום לאלוהים שהם לא חתמו אצלנו.
מודה כל יום לאלוהים שהם לא חתמו אצלנו.
Re: מחזור 1 בליגת העל - שאר המשחקים
קצת הקאתי בפה האמתאסי, דגים כתב:
אופס... לא ראיתי.
קבל את התנצלותי הכנה. מקווה שזה יפצה: https://celebs.walla.co.il/item/2883482" onclick="window.open(this.href);return false;
בתכלס הפיצוץ בחיפה הגיע מהר מאוד, רוני לוי חי מפיצוצים כאלה.
אני אומר מזל שהוא לא הגיע לכאן
אני אומר מזל שהוא לא הגיע לכאן