המתיחה על שלמה שרף במהלך השידור
המתיחה על שלמה שרף במהלך השידור
אוהדי מכבי תל אביב החליטו לנקום בשלמה שרף
והבטטה אכל את הפתיון
מהסלולר:
https://m.facebook.com/footimeforeveryo ... 053163516/" onclick="window.open(this.href);return false;
מהמחשב:
https://www.facebook.com/footimeforever ... 053163516/" onclick="window.open(this.href);return false;
והבטטה אכל את הפתיון
מהסלולר:
https://m.facebook.com/footimeforeveryo ... 053163516/" onclick="window.open(this.href);return false;
מהמחשב:
https://www.facebook.com/footimeforever ... 053163516/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: המתיחה על שלמה שרף במהלך השידור
רק שלמה שרף?
אני שלחתי לפרימו הודעה באמצע תוכנית משודרת והוא פירסם את זה במקום.
אסור להאמין לאף מילה שלהם.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שי האדום כתב:רק שלמה שרף?
זה אתה היית יא אח על מלא??????
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red and white
- Title: Almog
אתה שלחת לפרימו את ההודעה על קרלוס גרסיה ?שי האדום כתב:רק שלמה שרף?
- The red one
בושה לשלמה בכללי, ועוד יותר בושה שהוא הפיל בזה את פרימו. איכס.
כל כך מגיע לו.
כל כך מגיע לו.
- red and white
הוא לא התכוון להפיל בזה את פרימו פשוט אוהד מכבי הזדהה כפרימואדום בלב בנשמהההה כתב:בושה לשלמה בכללי, ועוד יותר בושה שהוא הפיל בזה את פרימו. איכס.
כל כך מגיע לו.
- The red one
הוא לא הזדהה כפרימו. צילום המסך של הסמס מסתובב ברשת.
ביקרתי בפורום השחקן ה-12. אותו אחד שלקח אחריות על ההפלה של פרימו בפח (עם האזרחות של גרסיה) לקח אחריות גם על העניין הזה. הוא כתב בפירוש "לא הזכרתי בכלל את פרימו... אין לי מושג למה הוא אמר את שמו, הפתיע אותי.. אבל זה מה שנשלח לו".
שי, איך אתה אומר שאתה עשית את זה בדיוק ? זה היה המשתמש מהשחקן ה-12...
אגב יש שם 9 עמודים שבחלק מהם אנשים טוענים שזה לא נכון והוא זייף את ההודעה הזו, גם עלתה שם תאוריה לגבי הזמנים של המשחק והדקה שבה זה נאמר (אמרו שלפי הזמנים זה קרה ב21:07 ולפי צילום המסך זו בדיוק הדקה שההודעה נשלחה אז קצת לא הגיוני ששליימה ישר יקרא את ההודעה וירה אותה בשידור) אבל אותו בחור שכביכול אחראי על זה עמד מאחורי העניין וטען שהוא לא חייב לאף אחד הסברים.
מפה לשם הם הגיעו לזה שהשחקן ה-12 אחראים על לא מעט פאשלות בתקשורת: פרימו וגרסיה, שליימה וירין חסן, משה גרטל וכל השמות המוזרים באולימפיאדה, והזכירו גם משהו על גיא פינס והאח הגדול.
לדעתי גם אנחנו צריכים להכנס לשוק הזה
ביקרתי בפורום השחקן ה-12. אותו אחד שלקח אחריות על ההפלה של פרימו בפח (עם האזרחות של גרסיה) לקח אחריות גם על העניין הזה. הוא כתב בפירוש "לא הזכרתי בכלל את פרימו... אין לי מושג למה הוא אמר את שמו, הפתיע אותי.. אבל זה מה שנשלח לו".
אגב יש שם 9 עמודים שבחלק מהם אנשים טוענים שזה לא נכון והוא זייף את ההודעה הזו, גם עלתה שם תאוריה לגבי הזמנים של המשחק והדקה שבה זה נאמר (אמרו שלפי הזמנים זה קרה ב21:07 ולפי צילום המסך זו בדיוק הדקה שההודעה נשלחה אז קצת לא הגיוני ששליימה ישר יקרא את ההודעה וירה אותה בשידור) אבל אותו בחור שכביכול אחראי על זה עמד מאחורי העניין וטען שהוא לא חייב לאף אחד הסברים.
מפה לשם הם הגיעו לזה שהשחקן ה-12 אחראים על לא מעט פאשלות בתקשורת: פרימו וגרסיה, שליימה וירין חסן, משה גרטל וכל השמות המוזרים באולימפיאדה, והזכירו גם משהו על גיא פינס והאח הגדול.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 17 אוגוסט 2015, 17:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אותו אוהב שעשה לפרימו עשה גם לשליימה, בשני המקרים זה היה אוהד מכבי, ככה ש...שי האדום כתב:רק שלמה שרף?
- red and white
לא ראיתי את ההודעה אבל בוואלה היה רשום שאותו אוהד הזדהה כפרימואדום בלב בנשמהההה כתב:הוא לא הזדהה כפרימו. צילום המסך של הסמס מסתובב ברשת.
מה זה הזדהה כפרימו?
כאילו שאין לשלמה את המספר שלו.
הוא יצא טמבל רצח, וחשף שוב איך הוא, פרימו וחברם הללי דרדרו את המקצוע שלהם לזנות.
הלוואי ויעיפו את שלושתם מהמסך.
כאילו שאין לשלמה את המספר שלו.
הוא יצא טמבל רצח, וחשף שוב איך הוא, פרימו וחברם הללי דרדרו את המקצוע שלהם לזנות.
הלוואי ויעיפו את שלושתם מהמסך.
- The red one
הם טעו.red and white כתב:
לא ראיתי את ההודעה אבל בוואלה היה רשום שאותו אוהד הזדהה כפרימו
מן הסתם הוא השתמש בשם פרימו כדי לייצר רושם של "מקורב לנתניה". אותם מקורבים שמביאים ידיעות בלעדיות על שביעות רצון\ אכזבה משחקנים, על מצב בחדר הלבשה, על כוונות לרכש וכו'.
מצד אחד זו בדיחה והזדמנות פז להיפטר ולהיכנס בדביל, מצד שני זו מראה או תמרור אזהרה לכל אלו שמגבשים את הדעה שלהם או הידע שלהם על סמך התקשורת. לא רק בספורט.
בלי קשר, הוא גם נפל כמה וכמה פעמים בשידור בדברים מאוד בסיסיים של הכנה למשחק, מה שמעיד על זלזול משווע בצופים ובמקצוע. מה שהכי זכור לי היה שאמר בתחילת המשחק שבעונה שעברה הפסדנו בנתניה 4-0.
מצד אחד זו בדיחה והזדמנות פז להיפטר ולהיכנס בדביל, מצד שני זו מראה או תמרור אזהרה לכל אלו שמגבשים את הדעה שלהם או הידע שלהם על סמך התקשורת. לא רק בספורט.
בלי קשר, הוא גם נפל כמה וכמה פעמים בשידור בדברים מאוד בסיסיים של הכנה למשחק, מה שמעיד על זלזול משווע בצופים ובמקצוע. מה שהכי זכור לי היה שאמר בתחילת המשחק שבעונה שעברה הפסדנו בנתניה 4-0.
- The red one
סניור אם איני טועה הוא אמר חטפו רביעייה...
חחח הכל שכונה...
מאמצע עונה שעברה אני רואה רק תקצירים למשחקים באינטרנט או משחק שלם מוקלט.
לא רואה שער השבת,יציע העיתונות וחדשות הספורט... השבוע עובר חלק ונקי מהטיפשות שלהם, בהתחלה היה קשה אבל החיים שלי השתנו, אין רכבת הרים והפכתי פחות קיצוני...
ממליץ בחום
מאמצע עונה שעברה אני רואה רק תקצירים למשחקים באינטרנט או משחק שלם מוקלט.
לא רואה שער השבת,יציע העיתונות וחדשות הספורט... השבוע עובר חלק ונקי מהטיפשות שלהם, בהתחלה היה קשה אבל החיים שלי השתנו, אין רכבת הרים והפכתי פחות קיצוני...
ממליץ בחום
זוכר פירוש שאמר 4-0 ושהתעצבנתי מזה ממש. אבל אולי אני טועה..אדום בלב בנשמהההה כתב:סניור אם איני טועה הוא אמר חטפו רביעייה...
כך או כך, הזכיר לי למה אני כלכך שונא לראות משחקים בטלוויזיה. מזל שזה לא קורה הרבה.