נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
Re: נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
מה קשור גביע הטוטו?מי ישמע נתניה, בית"ר, כפ"ס ורעננה הם יריבות צמרת. הם הגיעו הרבה פחות מוכנים ועם סגלים חסרים הרבה יותר.
למי אכפת בכלל מגיע הטוטו והתוצאה במשחק?אני מדבר על היכולת. אנחנו נראים רע בכל המשחקים, להוציא 20 דקות שחגגנו על האין הגנה של בית"ר.
התגובות האדישות האלה מזכירות לי את התגובות בעונה שעברה. הבעיה שאנשים קלטו את כל הבעיות רק בגמר הגביע כשחטפנו שישיה.
תבינו - היכולת היא כל מה שצריך לעניין. כשיש יכולת אז לאורך זמן, לאורך עונה שלמה, אין סיכוי שלא תצליח גם אם תמעד במשחק כזה או אחר.
היכולת שלנו על הפנים וזה הדבר היחיד שמטריד אותי.
למי אכפת בכלל מגיע הטוטו והתוצאה במשחק?אני מדבר על היכולת. אנחנו נראים רע בכל המשחקים, להוציא 20 דקות שחגגנו על האין הגנה של בית"ר.
התגובות האדישות האלה מזכירות לי את התגובות בעונה שעברה. הבעיה שאנשים קלטו את כל הבעיות רק בגמר הגביע כשחטפנו שישיה.
תבינו - היכולת היא כל מה שצריך לעניין. כשיש יכולת אז לאורך זמן, לאורך עונה שלמה, אין סיכוי שלא תצליח גם אם תמעד במשחק כזה או אחר.
החברה באו לטיול ויצאו בשן ועין, כל קבוצה שתלחץ את הגנת ב״ש
מובטח לה לפחות שער אחד, בדוק. פראיירים לא מתים רק מתחלפים
מובטח לה לפחות שער אחד, בדוק. פראיירים לא מתים רק מתחלפים
- The red one
אני בקבוצת ה"לא נכנסים לפאניקה מדיי".
כמו שכתבתי במחצית, הייתה פה קבוצה עם לא הרבה יכולת שרצתה לנצח, ומצד שני קבוצה עם הרבה יכולת שהייתה זחוחה.
ולמרות זאת - סיכנו הרבה יותר את השער, וזה נטו בגלל החטאות כאלה ואחרות. לא שהגענו ל0 מצבים! הזכירו פה את עונה שעברה. לא, עונה שעברה לא היינו עוברים את החצי ומבקיעים מאיזה טעות או פנדל. זה לא המצב פה.
היינו טובים יותר (שוב, לא שהיינו WOW) וסיכנו יותר את השער. נתניה לדעתי בעטו פעמיים ל מסגרת וזה רק כי נתנו להם.
ותוך כדי שאני כותב את זה, בכר אומר בדיוק את אותם דברים. מת עליו.
כמו שכתבתי במחצית, הייתה פה קבוצה עם לא הרבה יכולת שרצתה לנצח, ומצד שני קבוצה עם הרבה יכולת שהייתה זחוחה.
ולמרות זאת - סיכנו הרבה יותר את השער, וזה נטו בגלל החטאות כאלה ואחרות. לא שהגענו ל0 מצבים! הזכירו פה את עונה שעברה. לא, עונה שעברה לא היינו עוברים את החצי ומבקיעים מאיזה טעות או פנדל. זה לא המצב פה.
היינו טובים יותר (שוב, לא שהיינו WOW) וסיכנו יותר את השער. נתניה לדעתי בעטו פעמיים ל מסגרת וזה רק כי נתנו להם.
ותוך כדי שאני כותב את זה, בכר אומר בדיוק את אותם דברים. מת עליו.
רק שלא "נולדה" לנו כבשה חדשה.
צריך להתרגל לעובדה שאם לא נבקיע בדקות הראשונות אז תהיה מחצית ראשונה קשה...CrazyRed7 כתב:מה קשור גביע הטוטו?מי ישמע נתניה, בית"ר, כפ"ס ורעננה הם יריבות צמרת. הם הגיעו הרבה פחות מוכנים ועם סגלים חסרים הרבה יותר.
מחצית שניה המשחק נפתח יותר וזה הזמן להבקיע..
כמו שראינו חשוב לא לאבד את הראש ולעשות טעויות קריטיות כי האוריינטציה מאוד התקפית... וכל איבוד חצי גול
נצטרך ללמוד לסמוך על השחקנים שלנו שגם בדקה 88 ב0-0 הם מסוגלים להבקיע..
אוגו חייב להיות מחליף קבוע,ונוואקמה כנ״ל עד שישתפרו.
ההגנה טובה במשחק עומד ובמדחק לחץ נדמה שכל רגע ב״ש מקבלת גול, מפחיד! מה יקרה עם קבוצות שיעיזו יותר?
ההגנה טובה במשחק עומד ובמדחק לחץ נדמה שכל רגע ב״ש מקבלת גול, מפחיד! מה יקרה עם קבוצות שיעיזו יותר?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אוגו מחליף קבוע?ginger כתב:אוגו חייב להיות מחליף קבוע,ונוואקמה כנ״ל עד שישתפרו.

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני מצטער שאני מדבר ככה על גורש האגדי, אבל הוא פשוט לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות/צמרת.
צריך שוער שיעצור לך כדורים באחד על אחד, ולא בעיטות סטייל אוהד קדוסי מ20 מטרים
- The red one
אתה לא באמת מאשים אותו ב2 הגולים האלה....נכון..?galaaa כתב:אני מצטער שאני מדבר ככה על גורש האגדי, אבל הוא פשוט לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות/צמרת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נכון, בוודאי, גורש הוא האשם, איזה אחד על אחד היה בדיוק?galaaa כתב:אני מצטער שאני מדבר ככה על גורש האגדי, אבל הוא פשוט לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות/צמרת.
היה יותר בכיוון של 5 על אחד בכל התקפה שלהם, מה ציפית ממנו בדיוק?
גם אג'ידה לא עוצר את המצבים שלהם!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שני שערים במצב של אחד על אחד !דר אדום בנשמה כתב: נכון, בוודאי, גורש הוא האשם, איזה אחד על אחד היה בדיוק?
היה יותר בכיוון של 5 על אחד בכל התקפה שלהם, מה ציפית ממנו בדיוק?
גם אג'ידה לא עוצר את המצבים שלהם!
אחד קיבל בין הרגליים, אין בעיה בינתיים הוא מניב פירות לא ככה ?
אני משתגע מהתגובות פה.
מאיפה כל ההיסטריה הזאת?? פאקינג משחק אימון עם קהל!
מה ציפיתם שבמשחק לפרוטקול בלבד, חסר חשיבות לחלוטין, השחקנים יתאבדו על המגרש ויסתכנו בפציעות?
הפנים לק"ש.
תנוחו.
מאיפה כל ההיסטריה הזאת?? פאקינג משחק אימון עם קהל!
מה ציפיתם שבמשחק לפרוטקול בלבד, חסר חשיבות לחלוטין, השחקנים יתאבדו על המגרש ויסתכנו בפציעות?
הפנים לק"ש.
תנוחו.
תביא שוער כזהgalaaa כתב:אני מצטער שאני מדבר ככה על גורש האגדי, אבל הוא פשוט לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות/צמרת.
מה ניראה לך אנכנו ברצלונה מכבי אם שוער פח חיימוב יום ככה יום ככה חיפה איך שהוא סבבה את מי אתה תביא בדיוק יש רק שוער זר וזה חצי עונה לזרוק לפח וגם אחרי זה לא בטוח ישתלב
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 16 אוגוסט 2015, 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
הא וההצלה מול ת'ון בטדי ?galaaa כתב: שני שערים במצב של אחד על אחד !
אחד קיבל בין הרגליים, אין בעיה בינתיים הוא מניב פירות לא ככה ?
או שבעצם הוא לא עצר את הפנדל אז......
עם כל הבעיות שלו, היה לך אחד כזה ..hb7 כתב: תביא שוער כזה
מה ניראה לך אנכנו ברצלונה מכבי אם שוער פח חיימוב יום ככה יום ככה חיפה איך שהוא סבבה את מי אתה תביא בדיוק יש רק שוער זה וזה חצי עונה לזרוק לפח וגם אחרי זה לא בטוח ישתלב