אור עולה מן המזרח...dor69 כתב: גם בשל ברדה, דוידזאדה וסוארס
שירים חדשים לעונת 2015/16
Re: שירים חדשים לעונת 2015/16
בשיר של ברדה ישdor69 כתב: גם בשל ברדה, דוידזאדה וסוארס
אני עדיין מחכה לרגע שרוב הקהל שלנו יעמוד על הרגליים ויעודד רוב המשחק, ההתעסקות הזאת בשירי שחקנים מעוררת בדיחה, פעם המילים לא טובות פעם הלחן, סך הכל שירי שחקנים כאלה שבאים והולכים... ודבר שני לא רואה את כל מי שכותב ברשתות ביקורות על השירים כזה מעודד.ns75 כתב:השיר של לואי מגניב
אני עדיין מחכה לשיר הראשון בהיסטוריה שלא תהיה בו את המילה ״עולה״
חברה עכשיו ברצינות, אנחנו לקראת איצטדיון חדש כזה שחיכנו לו עשרות שנים, כל מי שבדרומי שיתכונן לעודד 90 דקות, מערבי ומזרחי לשתף פעולה בשירים/תפאורות, פחות משנה אם יש בשירים את המילה עולה או אדום או ב"ש, רק תשירו מבטיח לכם שגם השיר שאתם הכי לא חושבים שיתפוס, בטרנר הוא ישמע אחרת.

- The red one
תקוות לחוד ומציאות לחוד אורן היקר
+1.oran כתב:
אני עדיין מחכה לרגע שרוב הקהל שלנו יעמוד על הרגליים ויעודד רוב המשחק, ההתעסקות הזאת בשירי שחקנים מעוררת בדיחה, פעם המילים לא טובות פעם הלחן, סך הכל שירי שחקנים כאלה שבאים והולכים... ודבר שני לא רואה את כל מי שכותב ברשתות ביקורות על השירים כזה מעודד.
חברה עכשיו ברצינות, אנחנו לקראת איצטדיון חדש כזה שחיכנו לו עשרות שנים, כל מי שבדרומי שיתכונן לעודד 90 דקות, מערבי ומזרחי לשתף פעולה בשירים/תפאורות, פחות משנה אם יש בשירים את המילה עולה או אדום או ב"ש, רק תשירו מבטיח לכם שגם השיר שאתם הכי לא חושבים שיתפוס, בטרנר הוא ישמע אחרת.
מקווה שתנסו להטריף את האוהדים ולא תתנו לאף אחד לשבת.

אבל זה לא עולה באותו קטע שאמרתם זה חלק מתותים המקוריizguy83 כתב: אור עולה מן המזרח...

חבראדום בלב בנשמהההה כתב:תקוות לחוד ומציאות לחוד אורן היקר
אני בגוש המעודד מעל עשור, ולוקח חלק פעיל בהכנת תפאורות/עידוד כבר יותר משנתיים. ההתקדמות שהקהל עשה בזכות הארגון היא גדולה מאוד, איצטדיון חדש זה מה שהיה חסר לנו, הארגון שלנו הוא אחד מהטובים בארץ ועם האיצטדיון החדש גם הקהל שלנו (מבחינת עידוד) יהיה אחד הטובים.

- The red one
אתה לא צריך לשכנע את המשוכנע. אני עומד בצד של הגוש גם כמה וכמה שנים טובות, תמיד מעודד ושר יחד איתכם.oran כתב:
חבר
אני בגוש המעודד מעל עשור, ולוקח חלק פעיל בהכנת תפאורות/עידוד כבר יותר משנתיים. ההתקדמות שהקהל עשה בזכות הארגון היא גדולה מאוד, איצטדיון חדש זה מה שהיה חסר לנו, הארגון שלנו הוא אחד מהטובים בארץ ועם האיצטדיון החדש גם הקהל שלנו (מבחינת עידוד) יהיה אחד הטובים.
אין ספק שהאצטדיון הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים . יחד עם העבודה הנהדרת שאתם עושים, אין ספק שליציע יש פוטנציאל להפוך למשהו מיוחד, אבל אני לא רואה את זה קורה בעונה הקרובה.
לאט לאט זה יקרה, בתקווה שהקבוצה תמשיך להצליח.
"ביום שניכנס לטרנר
הראש יהיה בעננים
אחריי הרבה שנים של סבל
יהיה פה בית משוגעיםםםםםםםםם"
הראש יהיה בעננים
אחריי הרבה שנים של סבל
יהיה פה בית משוגעיםםםםםםםםם"
אפרופו שירי שחקנים, שמישהו יפסיק עם השיר הפטתי של "ערן תשבור תרגל"
מביך, הזוי, מוסיף לו עוד כוח לזייין את כולם בכל הזדמנות, לא ספורטיבי (מאחלים מוות, בלב) ועוד
מביך, הזוי, מוסיף לו עוד כוח לזייין את כולם בכל הזדמנות, לא ספורטיבי (מאחלים מוות, בלב) ועוד
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 15 אוגוסט 2015, 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לגמריי. מתעצבן כל פעם מחדש. אני זוכר שדיברתי על זה פה ומישהו (מהארגון? לא זוכר) ענה שזו "מחרוזת מזרחית" שרצה בדקות הסיום ולכן לא יפסיקו לשיר את זה...Totti כתב:אפרופו שירי שחקנים, שמישהו יפסיק עם השיר הפטתי של "ערם תשבור תרגל"
הקטע הוא שבאמת לא שרים את זה, פשוט חלק (גדול) מהאנשים מתעקש להשתמש במילים האלו במקום במילים המקוריות של השיר...
- The red one
אז אפשר מראש לוותר על השיר, לא יקרה כלום, זה לא שיר כ-זה משפיע.
- simply-red
מה עם הגירסה הבאר שבעית ל you never walk slone..
חלום..
חלום..
מוכנה לקבל את ה"ערן תשבור ת'רגל" אם יפסיקו עם ה"בוזגלו בוא..."
אגב השירים החדשים נשמעים מעולה, לדעתי. גם השיר של ראדי שממש הפתיע אותי לטובה.
צריך לשמוע דברים באיצטדיון לפני ששופטים.
אגב השירים החדשים נשמעים מעולה, לדעתי. גם השיר של ראדי שממש הפתיע אותי לטובה.
צריך לשמוע דברים באיצטדיון לפני ששופטים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)