ורק לחשוב שבמקומו הגיע בוזגלו!גיא חניה כתב:זגורי מנודה , אף קבוצה לא מוכנה לשלם תשכר, ולחשוב שלפני 3 שנים הפורום היה עף סף התאבדות המונית, בגלל שהוא העדיף את הפועל ת"א.
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
חיפה איומים, קבוצה עם שלד רקוב
כלום לא יעזור שם
מה שכן, רוני לוי יודע להעמיד קבוצות הגנה חזקות אז אולי הם ינצחו הרבה 1:0 כאלה ויגיעו רחוק
כלום לא יעזור שם
מה שכן, רוני לוי יודע להעמיד קבוצות הגנה חזקות אז אולי הם ינצחו הרבה 1:0 כאלה ויגיעו רחוק
גם אני חשבתי על זה אבל שתדע לך שזה לא יילך לאליפות כי מול קבוצות התקפה חזקות כמונו, כמו מכבי, כמו ק״ש או כמו הפועל (מסתמן, הזרים שלהם מרגישים לי בינגו) הם יאבדו לא מעט נקודות.ns75 כתב:חיפה איומים, קבוצה עם שלד רקוב
כלום לא יעזור שם
הימור שלי? ייאבקו על אירופה וגם יהיו בסוף
הכל על הנייר בינתייםdor69 כתב: גם אני חשבתי על זה אבל שתדע לך שזה לא יילך לאליפות כי מול קבוצות התקפה חזקות כמונו, כמו מכבי, כמו ק״ש או כמו הפועל (מסתמן, הזרים שלהם מרגישים לי בינגו) הם יאבדו לא מעט נקודות.
הימור שלי? ייאבקו על אירופה וגם יהיו בסוף
אם שנה שעברה התקשנו מול בונקר של סילבס ורעננה, השנה נצטרך לראות מה נעשה מול בונקר של רוני לוי וחיפה
מכבי חיפה לא תעשה בונקר מול הפועל באר שבע, זה לא בDNA שלהם, זה עדיין לא הגיוני תפיסתית מבחינת המועדון הזה.ns75 כתב:
הכל על הנייר בינתיים
אם שנה שעברה התקשנו מול בונקר של סילבס ורעננה, השנה נצטרך לראות מה נעשה מול בונקר של רוני לוי וחיפה
חוץ מזה למאמנים תמיד הרבה יותר קל לכפות בונקר על קבוצה שהבולטים בה הם בבייב, ממאדו צ׳אם ובן בנימין. אני מאוד מעוניין לראות איך אתה כופה בונקר 90 דקות על שחקנים פחות ממושמעים כמו עטר, עזרא ושות׳
אגב חיפה, מגיע שאפו ענק לקהל שלהם, אני מצדיע לו.
ניחא ההתלהבות מסמי בלופר אשתקד וכמות המינויים הגדולה, השנה הכמות גדלה והסגל לא חוזק בצורה משמעותית.
יתרה מכך, שחר הרגיז שם מאוד כאשר דיבר על הכנסת היד לכיס של אוהדים תוך זלזול בוטה בהם.
ניחא ההתלהבות מסמי בלופר אשתקד וכמות המינויים הגדולה, השנה הכמות גדלה והסגל לא חוזק בצורה משמעותית.
יתרה מכך, שחר הרגיז שם מאוד כאשר דיבר על הכנסת היד לכיס של אוהדים תוך זלזול בוטה בהם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רקוב, רקוב, דפקו לנו רק לפני 3 חודשים רביעיה בראש...ns75 כתב:חיפה איומים, קבוצה עם שלד רקוב
כלום לא יעזור שם
טוב, רק עשו לנו הכנה ליום המקולל שבא אח"כ.
אין שום סיכוי שבקבוצה שמשחקים בה,יוסי בניון,אלירן עטר ואיתי שכטר,האגו לא יחרב כל פינה.
תוסיפו לזה את רוני לוי שאם זה היה תלוי בו הוא היה מעיף לקיבינימאט את כל השלושה,זה מתכון לברדק אטומי.
יכול להיות שהם יפתחו טוב,ינצחו,אבל המשבר הראשון יפיל אותם כמו דומינו.
ולחשוב ששלושתם היו אמורים לשחק אצלנו..
תוסיפו לזה את רוני לוי שאם זה היה תלוי בו הוא היה מעיף לקיבינימאט את כל השלושה,זה מתכון לברדק אטומי.
אני יכול להגיד בדיוק את אותו הדבר על קבוצה שמשחקים בה ברדה, בוזגלו, אוגו ונאווקמה ועל זו שבחדר ההלבשה שלה זהבי, בן חיים*2, בן בסט ויצחקי...אדום זקן כתב:אין שום סיכוי שבקבוצה שמשחקים בה,יוסי בניון,אלירן עטר ואיתי שכטר,האגו לא יחרב כל פינה.
העניין הוא הצלחה. כשמצליחים, כולם מבסוטים, בהפסדים הזבל מתחיל לצוף
לא מבין איך אתה בכלל משווה בין עטר ובניון לכל מי שהזכרת.Totti כתב: אני יכול להגיד בדיוק את אותו הדבר על קבוצה שמשחקים בה ברדה, בוזגלו, אוגו ונאווקמה ועל זו שבחדר ההלבשה שלה זהבי, בן חיים*2, בן בסט ויצחקי...
העניין הוא הצלחה. כשמצליחים, כולם מבסוטים, בהפסדים ה*** מתחיל לצוף
איפה שלא היו עשו צרות.
טב"ח,אוגו,ברדה,בוזגלו,זהבי,זה משחק ילדים לידם.
אגב וזה עוד שהם לא מפסיקים לנצח,אז הטיעון שלך נכשל בזה הרגע.
אי אפשר להפוך כותרות שיוצאות מחדר ההלבשה של באר שבע לשקרים של התקשורת וכאלו שבאות מחיפה פצצה גרעינית על נגסאקי.אדום זקן כתב: לא מבין איך אתה בכלל משווה בין עטר ובניון לכל מי שהזכרת.
איפה שלא היו עשו צרות.
טב"ח,אוגו,ברדה,בוזגלו,זהבי,זה משחק ילדים לידם.
אגב וזה עוד שהם לא מפסיקים לנצח,אז הטיעון שלך נכשל בזה הרגע.
ברור לך ולי שבמועדון בסדר הגדול הזה(והוא עדיין גדול משלנו בהרבה), כל ציפורן שנשברת לשחקן הופכת לכתבת צבע בחיפאון ועמוד ראשי בוואלה ספורט וגם ברור לך שהאמת נמצאת איפה שהוא באמצע.
כרגע, על אף "הכותרות", מכבי חיפה מתפקדת בצורה סבירה, חדר ההלבשה תקין והיחסים בין הקפטן לשאר כדור הארץ סדירים,
כשיוכח אחרת ולא על ידי כותרות חסרות בסיס, נחזור לדיון ואז הטענה שלך תהיה חזקה.
מה עוד שמדובר ברוני לוי, לא אחד שקצת פרצופים שוברים אותו וגם מי שרעב מאוד להצליח בחיפה ולסתום כמה פיות באיזור חיוג 04
תראה,אחת הסיבות שאלירן עטר לא חזר למכבי ואת זה אני יודע מחברים שנמצאים שם בסוד העיניינים,זה הווטו שהטיל גולדאהר על ההימצאות של עטר ויצחקי באותה קבוצה.Totti כתב: אי אפשר להפוך כותרות שיוצאות מחדר ההלבשה של באר שבע לשקרים של התקשורת וכאלו שבאות מחיפה פצצה גרעינית על נגסאקי.
ברור לך ולי שבמועדון בסדר הגדול הזה(והוא עדיין גדול משלנו בהרבה), כל ציפורן שנשברת לשחקן הופכת לכתבת צבע בחיפאון ועמוד ראשי בוואלה ספורט וגם ברור לך שהאמת נמצאת איפה שהוא באמצע.
כרגע, על אף "הכותרות", מכבי חיפה מתפקדת בצורה סבירה, חדר ההלבשה תקין והיחסים בין הקפטן לשאר כדור הארץ סדירים,
כשיוכח אחרת ולא על ידי כותרות חסרות בסיס, נחזור לדיון ואז הטענה שלך תהיה חזקה.
מה עוד שמדובר ברוני לוי, לא אחד שקצת פרצופים שוברים אותו וגם מי שרעב מאוד להצליח בחיפה ולסתום כמה פיות באיזור חיוג 04
אלירן עטר הוא בחור סבבה אבל עם פוזה עבריינית רצח,מה שגורם לכל מי שסביבו סוג של הרתעה.
יוסי בניון הוא לא ברדה,הוא קודם כל אוהב את עצמו.
סתם בשביל העניין,אתה רואה סיטואצייה בה אליניב ברדה,כועס ככל שיהיה מתנהג בצורה ששמה ז** על המאמן כמו שיוסי עשה?
נכון שיש משקל לתוצאות ונכון שיש משקל למנהיגות של רוני לוי.
אבל לפחות יוסי הוכיח שאפילו אם קוראים לך בניטס,הוא לא עושה חשבון.
גם אם אני מסכים עם התיאוריה שלך, מכבי חיפה זה מועדון ענק שידע כוכבים גדולים מבניון ועטר(מעטר בטוח).
זה עדיין המועדון הגדול בישראל באלף הנוכחי, ההישגים בישראל והמעוטר בישראל.
מועדון עם בעלים שהוא פיגורה בפני עצמה,
עם קהל אוהדים גדול(הכי גדול בליגה- לא על הנייר), עם מאמן שכבר ראה דבר או שניים, גם במועדון הזה ובכלל...
מכבי חיפה תדע להתמודד עם משבר לכשיגיע, טוב יותר מהפועל באר שבע, בינתיים עוד אין שם משבר, כמו שאין אצלנו...הכל רעש של התקשורת שמחפשת כותרות
זה עדיין המועדון הגדול בישראל באלף הנוכחי, ההישגים בישראל והמעוטר בישראל.
מועדון עם בעלים שהוא פיגורה בפני עצמה,
עם קהל אוהדים גדול(הכי גדול בליגה- לא על הנייר), עם מאמן שכבר ראה דבר או שניים, גם במועדון הזה ובכלל...
מכבי חיפה תדע להתמודד עם משבר לכשיגיע, טוב יותר מהפועל באר שבע, בינתיים עוד אין שם משבר, כמו שאין אצלנו...הכל רעש של התקשורת שמחפשת כותרות
עוד הצגה לאצן למאה מטר משוכות באוסטריה
אחרי 35 דק' של מכבי נגד קש אפשר לקבוע,
איזי מבין כדורגל.
איזי מבין כדורגל.