עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
אם בכר היה יורד על השחקנים שלנו בתקשורת כמו שיוקו עושה...
פףףף איזה קטילות היינו חוטפים.
תומר לוי השמן הזה מעצבן אותי.
כל הזמן מחפש איך ללגלג או לעשות אותנו קטנים מול מכבי חיפה.
מה הפעם?CrazyRed7 כתב:תומר לוי השמן הזה מעצבן אותי.
לא צריך לצאת לתקשורת.yossi כתב:אם בכר היה יורד על השחקנים שלנו בתקשורת כמו שיוקו עושה...
דברים כאלו מטפלים בבית.
אפשר להגיד "גביע הטוטו" מכאן ועד ראש העין מערב...אבל אם אני גורדי קרויף ויוקאנוביץ אני מאוד מוטרד מההפסד אתמול.
אם ככה הולכת להראות מכבי אחרי כל משחק באירופה, יש להם הרבה מאוד עבודה.
ושלא יספרו סיפורים על הרכב חסר...שיחקו במכבי פתח תקווה לא מעט ילדים שאין לי מושג מיהם.
ושלא יספרו סיפורים על הרכב חסר...שיחקו במכבי פתח תקווה לא מעט ילדים שאין לי מושג מיהם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא הייתי מתרגש מה3-0 הזה.Totti כתב:אפשר להגיד "גביע הטוטו" מכאן ועד ראש העין מערב...אבל אם אני גורדי קרויף ויוקאנוביץ אני מאוד מוטרד מההפסד אתמול.
להזכירך שנה שעברה הפסדנו לבית"ר 3-0 שהיה יכול להיגמר גם 5-0 ובכל זאת תסתכל איך העונה הסתיימה.
לדעתי מכה קלה בכנף לא מעבר.

העונה הסתיימה במקום שלישי, פחות מ60 אחוזי הצלחה, ארבעה ניצחונות חוץ בלבד, יכולת מביכה והשפלה איומה בגמר.שי האדום כתב:
לא הייתי מתרגש מה3-0 הזה.
להזכירך שנה שעברה הפסדנו לבית"ר 3-0 שהיה יכול להיגמר גם 5-0 ובכל זאת תסתכל איך העונה הסתיימה.
לדעתי מכה קלה בכנף לא מעבר.
אל תשקרו לעצמכם- העונה שעברה הייתה מאוד אפורה והסתיימה עם אירופה רק הודות לליגה חלשה באופן מחריד
זה נכוןdor69 כתב: העונה הסתיימה במקום שלישי, פחות מ60 אחוזי הצלחה, ארבעה ניצחונות חוץ בלבד, יכולת מביכה והשפלה איומה בגמר.
אל תשקרו לעצמכם- העונה שעברה הייתה מאוד אפורה והסתיימה עם אירופה רק הודות לליגה חלשה באופן מחריד
אבל גם הבסנו את ביתר פעמיים באותה עונה
גם זה נכון, הלוואי שדברים כאלה היו מקריים בתקופת אלישע. האמת שאני עד היום חושב שאם נשאר 11 על 11 ביתר גונבת 1-0Tal_Hbs כתב:
זה נכון
אבל גם הבסנו את ביתר פעמיים באותה עונה
שורה תחתונה, עונה טובה.dor69 כתב: העונה הסתיימה במקום שלישי, פחות מ60 אחוזי הצלחה, ארבעה ניצחונות חוץ בלבד, יכולת מביכה והשפלה איומה בגמר.
הכוונה הייתה שגם הפסד מביך בגביע השוקו לא צריך להעיד על הכלל.

אני הרגשתי בעונה שעברה בעיקר ייאוש שנובע מחוסר מיצוי הפוטנציאל. אולי זה רק אנישי האדום כתב:
שורה תחתונה, עונה טובה.
הכוונה הייתה שגם הפסד מביך בגביע השוקו לא צריך להעיד על הכלל.
עונה שעברה לא הייתה טובה. רק במדד של הטבלה הסופית היא נחשבת לטובה, למרות שגם שם אנחנו הרחק ממכבי שלא ניצחה בחוץ איזה 3 חודשים.
עובדתית להוציא את ההתעלות של זהבי בצ'כיה לא ראינו ממכבי כלום עד עכשיו. ראינו בעיקר שהיא יותר פגיעה.
זה לא מעיד על מה יהיה בליגה, אך יחד עם שקלול כל הנתונים בי אישית זה כן מפיח תקוות שהעונה יש צ'אנס אמיתי לעשות את זה.
עובדתית להוציא את ההתעלות של זהבי בצ'כיה לא ראינו ממכבי כלום עד עכשיו. ראינו בעיקר שהיא יותר פגיעה.
זה לא מעיד על מה יהיה בליגה, אך יחד עם שקלול כל הנתונים בי אישית זה כן מפיח תקוות שהעונה יש צ'אנס אמיתי לעשות את זה.
מישהו הבין כבר איך אפשר לבחור את השחקן המצטיין בכל משחק בדקה 14 כבר? דבר מפגר כל כך
האמת שחיפה הכי מרשימה עד עכשיו
יש להם סגל טוב ומאמן עוד יותר טוב
אם היה צריך להמר מעכשיו הייתי אומר שהאלופה השנה תהיה חיפה או אנחנו
תחושה שלי מכבי מאבדת את התואר השנה
- The red one
לא מתרשם מהם. ראיתי בחצי עין את כל המשחקים בגביע הטוטו, בקושי עושים עם עצמם משהו..adomi כתב:האמת שחיפה הכי מרשימה עד עכשיו