סיכום המשחק מול הפועל כפר סבא בשבע בום
Re: סיכום המשחק מול הפועל כפר סבא בשבע בום
אמרתי לכם שראדי היה פשוט חלש , והסטטסטיקה מצדיקה את זה. שיר צדק היה מעולה , ואופיר במגמת שיפור.
וכמו שאמרתי גם , וואקמה מאוד אדיש , כבד במשחק שלו , אבל הוא שחקן של ת'אכלס הרמות , ובעיטות לשער.
וכמו שאמרתי גם , וואקמה מאוד אדיש , כבד במשחק שלו , אבל הוא שחקן של ת'אכלס הרמות , ובעיטות לשער.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היו משחקים שגל אראל היה מגיע לכמעט 100% דיוק במסירות בלי שום איבוד כדור. יודעים למה? כי כל המסירות של אראל, גם אם היינו בפיגור, היו לרוחב ואחורה. בלי לקחת סיכון, בלי לחשוב קדימה, בלי לפרוץ עם הכדור קדימה, בלי כדורי עומק. שום דבר חיובי אבל בנתונים היבשים הוא עם אף איבוד ו100% דיוק.
ראדי לעומת זאת הוא הפליימקר שלנו, והוא כמעט תמיד חושב לעומק וקדימה.
מעדיף שחקן שיאבד 7 כדורים אבל יכבוש ויאיים על השער עוד מס' פעמים וייצר מצבים לחברים לקבוצה על שחקן אנמי שלא לוקח סיכונים ומשחק על בטוח אחורה ולרוחב.
מעדיף שחקן שיאבד 7 כדורים אבל יכבוש ויאיים על השער עוד מס' פעמים וייצר מצבים לחברים לקבוצה על שחקן אנמי שלא לוקח סיכונים ומשחק על בטוח אחורה ולרוחב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1Sir Alex Ferguson כתב:היו משחקים שגל אראל היה מגיע לכמעט 100% דיוק במסירות בלי שום איבוד כדור. יודעים למה? כי כל המסירות של אראל, גם אם היינו בפיגור, היו לרוחב ואחורה. בלי לקחת סיכון, בלי לחשוב קדימה, בלי לפרוץ עם הכדור קדימה, בלי כדורי עומק. שום דבר חיובי אבל בנתונים היבשים הוא עם אף איבוד ו100% דיוק.
זה בדיוק העיניין, שאתה לא מקבל אינדקציה נכונה. אני לא נכנס לאם יש מערכת שעושה את זה או לא, בנתונים שהצגתם אין באמת אפשרות לדעת על שחקן אם הוא מאבד כרוני, או שהאיבוד שלו הוא בגדר הסטנארט. אי אפשר לצפות משחקן לא לאבד כדורים בכלל, אבל לאבד 10 כדורים מתוך 100 או 10 כדורים מתוך 20 זה כבר נתון אחר לגמרישבע בום כתב:
נכון. אבל עדיין אתה מקבל אינדקציה כמה פעמים כל שחקן איבד כדור במהלך משחק.
לסכום בכל משחק כמה פעמים כל שחקן היה עם הכדור ומסר/איבד זה לא רלוונטי כל עוד אין לך מערכת שעושה זאת.
אך במהלך העונה ננתח שחקנים ספציפית לאותו משחק ונרחיב על תפקודם.
כמו שאמרנו, רושמים את הפידבקים שלכם ומנסים ליישם אותם
בליגת האלופות יש אחוזי דיוק במסירות,blueman כתב: זה בדיוק העיניין, שאתה לא מקבל אינדקציה נכונה. אני לא נכנס לאם יש מערכת שעושה את זה או לא, בנתונים שהצגתם אין באמת אפשרות לדעת על שחקן אם הוא מאבד כרוני, או שהאיבוד שלו הוא בגדר הסטנארט. אי אפשר לצפות משחקן לא לאבד כדורים בכלל, אבל לאבד 10 כדורים מתוך 100 או 10 כדורים מתוך 20 זה כבר נתון אחר לגמרי
נראה לי הכי רלוונטי
בכל מקום זה המדד האמיתי. היחס בין כמות הניסיונות לבין כמות ההצלחות.Tal_Hbs כתב:
בליגת האלופות יש אחוזי דיוק במסירות,
נראה לי הכי רלוונטי
לגבי הניתוח עצמו אמרתי ואומר שוב- זה לא מלמד הרבה כי הרבה נתונים חסרים בפאזל ולמעשה יוצא שאתם סתם זורקים לנו נתונים על המסך בלי תכלס
שלא ישתמע מכך שאני לא מעריך את העבודה שאתם עושים, באמת כל הכבוד שהרמתם את הכפפה!

גם זה לא מושלם.Tal_Hbs כתב:
בליגת האלופות יש אחוזי דיוק במסירות,
נראה לי הכי רלוונטי
האם שחקן עם 80% דיוק במסירות שמסר מדויק 4 מתוך 5 הוא כמו שחקן שמסר מדויק 48 מתוך 60?
ברור שלא.
אין לזה סוף ואני חושב שהעבודה שנעשית ביחד עם הנכונות ללמוד ולשפר ראויה להערכה רבה. זה אף פעם לא יהיה מושלם אבל גם מה שנעשה נכון להיום מאיר את עינינו בעובדות שלא תמיד רואים בבירור במגרש (לדוגמא כמו שכתבתי קודם לכן היעילות של שיר צדק).
בגלל זה אתה מציג גם אחוזים וגם את הנתונים עצמם, בטח אם אתה שואף להיות אתר שמנתחdelta7 כתב: גם זה לא מושלם.
האם שחקן עם 80% דיוק במסירות שמסר מדויק 4 מתוך 5 הוא כמו שחקן שמסר מדויק 48 מתוך 60?
ברור שלא.
אין לזה סוף ואני חושב שהעבודה שנעשית ביחד עם הנכונות ללמוד ולשפר ראויה להערכה רבה. זה אף פעם לא יהיה מושלם אבל גם מה שנעשה נכון להיום מאיר את עינינו בעובדות שלא תמיד רואים בבירור במגרש (לדוגמא כמו שכתבתי קודם לכן היעילות של שיר צדק).
בואו נתחיל עם מה שיש, נתקדם צעד אחרי צעד.dor69 כתב: בגלל זה אתה מציג גם אחוזים וגם את הנתונים עצמם, בטח אם אתה שואף להיות אתר שמנתח
כבר היום יש לנו הרבה יותר ממה שהיה בעבר, יש נכונות ללמוד ולהשתפר ואני מאמין שכך יהיה.
אני מוצא את הניתוחים של שבע בום (בדר"כ) מעניינים ומאירי עיניים וחשוב לעודד ולא לרפות את ידיהם (לא התכוונתי אליך דור).
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה
תוך כדי שוטטות ביוטיוב נתקלתי בדבר הזה, מדהים כמה שהוא התקדם בעונה האחרונה...
https://www.youtube.com/watch?v=H9fra7cMjtQ" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=H9fra7cMjtQ" onclick="window.open(this.href);return false;
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אחד מהבאנקרים מבחינתי.dor69 כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה![]()
שיר צדק נהנה להרגיז אותו שגם השער היחיד שהבקיע לא היה שלו...dor69 כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה![]()
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דוידזאדה למרות השיפור ביכולת עדיין צריך ללמוד ממנו איך מגביהים כדור כמו שצריך.YallaHapoel כתב: אחד מהבאנקרים מבחינתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כיף לקרוא את הכתבות שלכם עם כל הנתונים..אין ספק שזה נותן זווית אחרת ומעניינת.
תגידו,
למועדון יש נתונים כאלה או משהו דומה?
מישהו בודק את זה ועוקב אחרי זה?
זה חשוב מאד לקבל אחרי כל משחק נתונים מהסוג הזה כדי לדעת איפה אפשר להשתפר.
תגידו,
למועדון יש נתונים כאלה או משהו דומה?
מישהו בודק את זה ועוקב אחרי זה?
זה חשוב מאד לקבל אחרי כל משחק נתונים מהסוג הזה כדי לדעת איפה אפשר להשתפר.
אתה חייב לשחרר את האובססיה לדוידזאדהדר אדום בנשמה כתב: דוידזאדה למרות השיפור ביכולת עדיין צריך ללמוד ממנו איך מגביהים כדור כמו שצריך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]