הישראלי הגדול בכל הזמנים?
Re: הישראלי הגדול בכל הזמנים?
זה חבל מאוד שלא יצא לאירופה.
לא רק כי הורג את הליגה, באמת מעניין לדעת מה הוא שווה.
ולא הנבחרת היא לא מדד. גם מסי לא משהו שם.
יש בו הכל, חוכמת משחק שגורמת לתנועה ללא כדור מהרמות הכי גבוהות, סיומת מפחידה ויותר מהכל מנטליות נדירה.
סוחב קבוצה לכל התארים האפשריים בצורה שאני באמת לא חושב שמישהו אחר היה עושה. אם יביא אותם לבתים של הצ'מפיונס יכול מאוד להיות שבמו רגליו הוא ביסס אימפריה שתשלוט פה שנים.
לא רק כי הורג את הליגה, באמת מעניין לדעת מה הוא שווה.
ולא הנבחרת היא לא מדד. גם מסי לא משהו שם.
יש בו הכל, חוכמת משחק שגורמת לתנועה ללא כדור מהרמות הכי גבוהות, סיומת מפחידה ויותר מהכל מנטליות נדירה.
סוחב קבוצה לכל התארים האפשריים בצורה שאני באמת לא חושב שמישהו אחר היה עושה. אם יביא אותם לבתים של הצ'מפיונס יכול מאוד להיות שבמו רגליו הוא ביסס אימפריה שתשלוט פה שנים.
למה שחצן? מתי הוא אמר משהו שחצני? מתי הוא עשה מעשה שחצני?
בחיים לא שמעתי אותו מתרברב, מלכלך, מזלזל...
ברקוביץ׳ שחצן, רברבן, מלכלך, מגעיל!
בחיים לא שמעתי אותו מתרברב, מלכלך, מזלזל...
ברקוביץ׳ שחצן, רברבן, מלכלך, מגעיל!
- dardasmiley
אוחחחח תנגבו את הריר מקצה השפה. ערן זהבי ממש לא השחקן הישראלי הגדול בהיסטוריה. להזכיר לכולם הוא יצא לאירופה וחזר כמו רוב החברים שלו מבויש.
כשיוביל את מכלן לזכיה בתואר אירופאי, כשישחק כשחקן פעיל בליברפול וצלסי בליגת האלופות, כשתהיה קבוצה אירופאית שתשתין בכיוון שלו אפילו שיקח שני תארים בבלגיה נדבר!
נחשב גדול לליגת הפחים פה, אבל לא מעבר לזה.
התקשורת ניפחה לכם את השכל עליו. רק לשמוע את שפיגלר משתפך עליו גורם לי להקיא בפה.
כשיוביל את מכלן לזכיה בתואר אירופאי, כשישחק כשחקן פעיל בליברפול וצלסי בליגת האלופות, כשתהיה קבוצה אירופאית שתשתין בכיוון שלו אפילו שיקח שני תארים בבלגיה נדבר!
התקשורת ניפחה לכם את השכל עליו. רק לשמוע את שפיגלר משתפך עליו גורם לי להקיא בפה.
לא מדברים על אירופה מדברים על הליגה ןגם חא אמרנו שהוא הכי טוב בהיסטוריה.dardasmiley כתב:אוחחחח תנגבו את הריר מקצה השפה. ערן זהבי ממש לא השחקן הישראלי הגדול בהיסטוריה. להזכיר לכולם הוא יצא לאירופה וחזר כמו רוב החברים שלו מבויש.
לאור העבר שלו ואיך התחילה הקריירה שלו והאחוז התארים המטורף שלו ביחס לעונות הפעילות בליגה,אז כן צריך לדעת להעריך אותו מאוד.
- dardasmiley
מסכים שצריך להעריך אותו. באמת שחקן גדול. לליגה הישראלית.
אגב אחי שים לב לכותרת הטופיק. בכל הזמנים ובהיסטוריה זה אותו דבר.
למדוד הצלחות של שחקן בליגה ישראלית זה לא רציני. תמדוד אותו ביחס לאריות לא ביחס לחתולי רחוב.
התקשורת וגם חלק מאוהדי ב"ש מדברים עליו כאל התגשמות החלום, השחקן שתספר לילדיך שראית לצד מסי ורונלאדו. שחררו, לא כזה גדול. תפס ליגה חלשה להחריד וקבוצה שתלויה בו באופן בלעדי.
למדוד הצלחות של שחקן בליגה ישראלית זה לא רציני. תמדוד אותו ביחס לאריות לא ביחס לחתולי רחוב.
התקשורת וגם חלק מאוהדי ב"ש מדברים עליו כאל התגשמות החלום, השחקן שתספר לילדיך שראית לצד מסי ורונלאדו. שחררו, לא כזה גדול. תפס ליגה חלשה להחריד וקבוצה שתלויה בו באופן בלעדי.
ביננו אבל.dardasmiley כתב:מסכים שצריך להעריך אותו. באמת שחקן גדול. לליגה הישראלית.
לא היית רוצה אחד כזה אצלך?
שלושה גביעים*אדום זקן כתב:ערן זהבי בניגוד לכל השמות שהזכרתם כאן,גדל כשחקן אפור בנוער של הפועל תא,משם הושאל לרמה"ש ושיחק בליגה השנייה.
הבן אדם עם 5 עונות פעילות כשחקן בליגת העל לקח 2 גביעים ו4 אליפויות!!! בשתי קבוצות שונות ובשתיהן סחב את הקבוצה לאליפות.
הוא גדל מלמטה של הלמטה והפך בזכות כוח רצון ונחישות לשחקן הטוב בארץ,עכשיו תשוו.
העובדה שהוא משחק במכבי וגם קצת שחצן מטעה לכם את ההיגיון.
הוא לא גדל בחממה והוגדר ככוכב הבא בניגוד לכל השמות שהזכרתם,שגם הם בליגה הישראלית לא הגיעו להישגים שלו פר עונה.
ערן זהבי ממש לא סחב את הפועל ת"א לאליפות. היה עוד שחקן שם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
היו עוד שחקנים שם ליתר דיוק, היה את איתי שכטר ואת וינסנט אניימה ועוד.bs war כתב:ערן זהבי ממש לא סחב את הפועל ת"א לאליפות. היה עוד שחקן שם.
ובעונה הראשונה שלו במכבי לקח לו זמן להכנס לכושר והוא לא לקח לבדו את האליפות עם אוסקר גארסיה.
שני אליפויות וגביע הוא לקח עם מכבי שהוא השחקן שמוביל אותם לשם.
הוא יכל באותה מידה שהוא הגיע למכבי הוא יכל לחזור להפועל תל אביב ואז הוא לא היה זוכה באליפויות בהן הוא זכה.
ויש לידו שחקנים מעולים וצוות מקצועי רחב ומערכת משומנת ומצוינת שיוצרת שקט.
אז כן הייתי שמח אם ווינר כזה היה אצלנו חסר לנו שחקן ווינר שלא רואה בעיניים אף קבוצה, אבל וזה אבל ענקי, מפה ועד להפוך אותו לעשירייה הראשונה של הכדורגלנים הכי טובים יש לו מרחק ענק...
מבחינתי כפי שרשמתי הוא גג במקום 20-21 ברשימה, אלא אם הוא יוביל את מכבי תל אביב לחצי גמר האירופית או ליגת האלופות....
כל עוד ההצלחה היא רק בליגה שלנו וטיפונת באירופה זה לא ממש כוחות ויש עוד הרבה שחקנים כאלו כמו עודד מכנס ואלי אוחנה ואלון מזרחי ועוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ערן זהבי התחיל כשחקן ספסל בהפועל ת"א. ביברס נאתכו היה שחקן הרכב.bs war כתב:ערן זהבי ממש לא סחב את הפועל ת"א לאליפות. היה עוד שחקן שם.
בינואר נאתכו קיבל הצעה מרוסיה וגוטמן הסכים לשחרר אותו. כולם אמרו שהם ויתרו על האליפות כי בלי נאתכו אין סיכוי מול חיפה... ערן זהבי תפס את מקומו בהרכב והוביל את הפועל ת"א לדאבל! תרם לא פחות מוורמוט ושטכר. לא רק במספרים, אלא גם בווינריות שלו.
זה שאור הזרקורים היה על וורמוט, דגלאס דה סילבה ושכטר זה לא אומר שזהבי היה עוד שחקן.
כל מילה בסלע ולכן אני מסכים שלא היה שחקן בליגה שלנו עם כזו השפעה ישירה על ההישגים של הקבוצה שלו. ביי פאר לפני כל מיני נימניים וזוהרים.אדום זקן כתב:ערן זהבי בניגוד לכל השמות שהזכרתם כאן,גדל כשחקן אפור בנוער של הפועל תא,משם הושאל לרמה"ש ושיחק בליגה השנייה.
הבן אדם עם 5 עונות פעילות כשחקן בליגת העל לקח 2 גביעים ו4 אליפויות!!! בשתי קבוצות שונות ובשתיהן סחב את הקבוצה לאליפות.
הוא גדל מלמטה של הלמטה והפך בזכות כוח רצון ונחישות לשחקן הטוב בארץ,עכשיו תשוו.
העובדה שהוא משחק במכבי וגם קצת שחצן מטעה לכם את ההיגיון.
הוא לא גדל בחממה והוגדר ככוכב הבא בניגוד לכל השמות שהזכרתם,שגם הם בליגה הישראלית לא הגיעו להישגים שלו פר עונה.
בהחלט השחקן הגדול ביותר בליגה שלנו בכל הזמנים ככל הנראה גם כשזוכרים את עודד מכנס, שפיגלר,שפיגל ואלי אוחנה שנוא נפשי.
לגבי האם הוא הגדול ביותר בכלל? הוא וויתר על זה ובחר להיות ראש לשועלים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ערן זהבי הוא דוגמא לכל ילד שמתחיל לשחק כדורגל. זהבי הוא ההוכחה שעם השקעה ועבודה קשה אפשר להגיע רחוק מאוד.
הוא ללא ספק מעל הליגה אבל זה בעיקר בגלל חולשה של הליגה. אני לא חושב שאפשר להשוואת את הקריירה/היכולת שלו לברקוביץ' ובניון נניח.
הוא ללא ספק מעל הליגה אבל זה בעיקר בגלל חולשה של הליגה. אני לא חושב שאפשר להשוואת את הקריירה/היכולת שלו לברקוביץ' ובניון נניח.
אני רק אניח את זה כאן
- קבצים מצורפים
-
- 11800351_10205965923119988_2188533241896385913_n.jpg (58.55 KiB) נצפה 4185 פעמים
אנשים שכחו איך בניון שלט בליגה כבר בגיל 20.matanred כתב:אני רק אניח את זה כאן
אף אחד לא שכח כלום.a-t כתב:
אנשים שכחו איך בניון שלט בליגה כבר בגיל 20.
אתם מתעלמים מנתוני הפתיחה.
יוסי בניון סומן ככוכב מגיל 14,היה מפתיע מאוד אם לא היה כזה.
את ערן זהבי אף אחד לא הכיר בגיל 20 ולפיכך אצלי הוא זוכה ליותר ההערכה,אני מכבד אנשים שבזכות עבודה קשה מגיעים לגדולות.
אין להשוות אותו ליוסי,רביבו וברקוביץ,הם זה ליגה אחרת מעצם הצלחתם בחול.