קודם כל לא קבעתי כי לקבוע עכשיו זה דבילי. התחחושה שלי לפי ההתקפות של מכבי היא שהם השתדרגו. סוזה מאמן חכם שיודע להוציא נקודות אבל הוא משחק בשיטה הבטוחה של צפיפות והגנה חזקה ורק אחר"כ התקפה, קל יותר להצליח ככה. יוקאנוביץ מאוד מאוזן (ושוב לפי מה שנראה עד עכשיו שזה מעט מאוד), הוא לא שם דגש על הגנה אולטימטיבית וההתקפות של מכבי נהיו הרבה יותר תכליתיות. שוב לפי התחושה שלי הוא גם גדול מסוזה ויגיע רחוק יותר. אם היה צריך לדרג עד עכשיו את מאמניה הזרים של מכבי הייתי אומר 1. סוזה 2. פאקו 3. קארלוס וה3 בפער מהשניים הראשונים
בוא נעשה קצת סדר עם הניקוד
ניקוד של המדינה זה שקלול של כול הנקודות חלקי מספר הנציגות
המטרה שלנו זה להשיג 7 נקודות דרוג כול שנה במשך 5 שניים שיקנה לנו להיות מדורגים בכול שלבי הפליאוף של ליגת האלופות והליגה האירופית
דזה אומר שצריך להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופית ולעשות 2-3 ניצחונות
אם ישראל תשיג 5 נקודות כול שנה זה יקנה לנו את המקום ה15 שאומר שני נציגות במוקדמות של האלופות
לא קבוצות ישראליות אבל בדוק ת'ון יצאו נגד דורטמונד או סאות'המפטון ואז כל האוהדים שלנו "אוי תראו לאן יכלנו לטוס!!" וכל האחרים "אוי מה שבאר שבע יכלה לקבל!!"
adomi כתב:אם ק"ש מודחת על ידי קבוצה מהמקום ה12 בליגה הצכית ומכבי מנצחת בחוץ את האלופה שלהם
הגיון פשוט אומר שמכבי פשוט גדולה בכמה רמות על הליגה שלנו, כך זה היה נראה במחצית השנייה שלהם מול הפועל ת"א