המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
עלייה לשלב הבתים לא יכולה להזיק, רק להועיל.
להתחזק הם כבר יתחזקו עוד לפני אז מה זה משנה, להיפך יכול להגדיל את הסיכוי שלהם לפציעות ועומס על השחקנים.
במידה והחיזוק לא יהיה מרשים ויהיה באמת בסדר גודל שדובר עד כה אז באמת שאין מה להתרגש.
בלי שמכבי תנחית פה 2-3 זרים מהשורה הראשונה אני לא רואה איך אנחנו נופלים מהם.
כמו שכבר אמרו לפני - קודם ננצח את רעננה,עכו,בני יהודה,סכנין ...כי שם נפלנו כל הזמן.
להתחזק הם כבר יתחזקו עוד לפני אז מה זה משנה, להיפך יכול להגדיל את הסיכוי שלהם לפציעות ועומס על השחקנים.
במידה והחיזוק לא יהיה מרשים ויהיה באמת בסדר גודל שדובר עד כה אז באמת שאין מה להתרגש.
בלי שמכבי תנחית פה 2-3 זרים מהשורה הראשונה אני לא רואה איך אנחנו נופלים מהם.
כמו שכבר אמרו לפני - קודם ננצח את רעננה,עכו,בני יהודה,סכנין ...כי שם נפלנו כל הזמן.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:"אחד הנצחונות הגדולים של ישראליות בכל הזמנים"
שמישהו יסביר להם שהם ניצחו את ויטוריה פלזן, לא ריאל מדריד.
זהו, שאף קבוצה ישראלית לא ניצחה אי פעם את ריאל... חוץ מזה - זה לא אתה שהאדיר את פלזן?<
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
המשחק הזה ממחיש את כל הרעות החולות של תקשורת הספורט בישראל, שאנחנו חלק בלתי נפרד ממנה בסגנון השיח שסיגלנו לעצמנו.
"מהיר ועצבני" אני קורא לה.
ביום אחד-
יוקאנוביץ פלופ- למחרת גאון כדורגל
זהבי לא מתאים לאירופה- הגדול בכל הזמנים
ההגנה של מכבי כבדה- הגנה מצויינת ומתואמת
בן חיים גמר קריירה- רמה אחת מעל הכדורגלן הממוצע.
גורדי נכשל- גורדי סיפור הצלחה מסחרר
זו תקשורת שלימדה אותנו לקטול תוך 4 דקות, לחלק ציונים בחימום, לקשור כתרים, להמליך מלכים, להשפיל עד עפר.
זו תקשורת שאני ואנחנו חלק ממנה ואתמול קיבלנו נוק-אאוט מוחץ.
ביום אחד-
זו תקשורת שלימדה אותנו לקטול תוך 4 דקות, לחלק ציונים בחימום, לקשור כתרים, להמליך מלכים, להשפיל עד עפר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם אתה בוחר לנהל שיח בסגנון גיל שגיב תגיד לי מראש, אדפדף.אורי אדום בנשמה כתב:
זהו, שאף קבוצה ישראלית לא ניצחה אי פעם את ריאל... חוץ מזה - זה לא אתה שהאדיר את פלזן?<
אל תחכה לי בפינה, בטח לא אחרי שאכלתי אתמול את הכובע(כמה הודעות מעלה).
זו הפתעה מארץ ההפתעות, אבל זה היופי בכדורגל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בגלל זה אנחנו צריכים לנתק אינטרסים שאנחנו חושבים.Totti כתב:המשחק הזה ממחיש את כל הרעות החולות של תקשורת הספורט בישראל, שאנחנו חלק בלתי נפרד ממנה בסגנון השיח שסיגלנו לעצמנו.
ביום אחד-
דיברנו רק על הבליץ של זהבי, אבל במשך רוב במשחק מכבי הניעה כדור בצורה מפחידה, כזאת שאף קבוצה בליגה לא תעמוד מולה.
זה מה שאנחנו רואים מהם 3 שנים שבהם לא הפסידו אפילו לא משחק אחד בישראל שבאמת היה מכריע או חשוב.
בקיצור, תקראו לזה פחדנים או רועדים או מה שבא לכם, כרגע ועד שלא הוכחנו אחרת לאורך עונה שלמה, מכהי מעל הליגה. ואל תתחילו לזי ן בשכל כשהם מנצחים 1:0 על מזל, ירידה ביכולת, וזה שהם פגיעים. המציאות הוכיחה שגם בהרכב חסר הם יכולים לתת שישייה בגמר גביע נגד הקבוצה שנשפה לה בעורף (רק בכאילו, לא באמת) לאורך כל העונה.
מהצד השני, יש את הפועל ב"ש שבנתה את הסגל הכי אימתני שלה אי פעם שעל הנייר, יכול לקרוא תיגר על הסגל של מכבי. אבל כרגע זה עדין בגדר רק על הנייר.
רוב האוהדים ההגיוניים שלנו מבינים את זה, התקווה שלי העונה היא בעיקר השינוי של המאמן.izguy83 כתב: בגלל זה אנחנו צריכים לנתק אינטרסים שאנחנו חושבים.
דיברנו רק על הבליץ של זהבי, אבל במשך רוב במשחק מכבי הניעה כדור בצורה מפחידה, כזאת שאף קבוצה בליגה לא תעמוד מולה.
זה מה שאנחנו רואים מהם 3 שנים שבהם לא הפסידו אפילו לא משחק אחד בישראל שבאמת היה מכריע או חשוב.
בקיצור, תקראו לזה פחדנים או רועדים או מה שבא לכם, כרגע ועד שלא הוכחנו אחרת לאורך עונה שלמה, מכהי מעל הליגה. ואל תתחילו לזי ן בשכל כשהם מנצחים 1:0 על מזל, ירידה ביכולת, וזה שהם פגיעים. המציאות הוכיחה שגם בהרכב חסר הם יכולים לתת שישייה בגמר גביע נגד הקבוצה שנשפה לה בעורף (רק בכאילו, לא באמת) לאורך כל העונה.
מהצד השני, יש את הפועל ב"ש שבנתה את הסגל הכי אימתני שלה אי פעם שעל הנייר, יכול לקרוא תיגר על הסגל של מכבי. אבל כרגע זה עדין בגדר רק על הנייר.
אתם מאכילים את עצמכם סרטים.
בהנחה שמכבי תביא שחקנים שמגיעים לקבוצות שמשחקות שבפלייאוף ליגת האלופות, הם יטרפו פה גם את הליגה.
בהנחה שמכבי תביא שחקנים שמגיעים לקבוצות שמשחקות שבפלייאוף ליגת האלופות, הם יטרפו פה גם את הליגה.
אנשים שכוחים משהו, בזמנו כשקבוצות עלו לצפיונס המענק לא היה כמו היום אלא כמעט חצי, בנוסף גם כשהם העבו את הסגל זה לא היה חיזוק מטורף.
פה מדובר על מכונה משומנת עם ניהול אירופי שברגע שיהיה קצת שיחרור של הפקק במזומנים בעקבות ההצלחה באירופה הם לא יהססו לעשות את זה כדי כבר מעכשיו לבנות שלד גם לעונות הבאות.
פה מדובר על מכונה משומנת עם ניהול אירופי שברגע שיהיה קצת שיחרור של הפקק במזומנים בעקבות ההצלחה באירופה הם לא יהססו לעשות את זה כדי כבר מעכשיו לבנות שלד גם לעונות הבאות.
נסגר דיל עם שירצקי על ברק בכר ?!?!? 

- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (74.82 KiB) נצפה 3019 פעמים

- The red one
בדיוק באתי להעלות את זה.
עכשיו אני רואה שזו מסיבת העיתונאים שלנו, מסתבר שONE וברמן הולכים חזק על מסיבות העיתונאים שלנו העונה
עכשיו אני רואה שזו מסיבת העיתונאים שלנו, מסתבר שONE וברמן הולכים חזק על מסיבות העיתונאים שלנו העונה

- The red one
מחצית מחפירה של ק"ש, בעיקר ההגנה שלה, והיא בפיגור 0-2 מול הצ'כים.
לא יבקיעו בחיים 4. חבל. חבל מאוד.
לא יבקיעו בחיים 4. חבל. חבל מאוד.
סגנית האלופה נאנסת ע"י מקום 12 בשוויץ.
#רמת_ליגת_העל
#רמת_ליגת_העל
- The red one
צ׳כיהyossi כתב:סגנית האלופה נאנסת ע"י מקום 12 בשוויץ.
#רמת_ליגת_העל
״נאנסת״...כולה 0-2 במחצית..מי ישמע 0-5
חטא היוהרה של חסראמה שמנסה ללקק לבוס ומתעסק בקבוצות אחרות.
אם ק"ש מודחת על ידי קבוצה מהמקום ה12 בליגה הצכית ומכבי מנצחת בחוץ את האלופה שלהם
הגיון פשוט אומר שמכבי פשוט גדולה בכמה רמות על הליגה שלנו, כך זה היה נראה במחצית השנייה שלהם מול הפועל ת"א
שמישהו יסתור אותי בבקשה
הגיון פשוט אומר שמכבי פשוט גדולה בכמה רמות על הליגה שלנו, כך זה היה נראה במחצית השנייה שלהם מול הפועל ת"א
שמישהו יסתור אותי בבקשה