המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
הנה הם התחילו: https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 49&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
למה אני מענה את עצמי למה
למה אני מענה את עצמי למה
קונה עכשיוהפועלעולה כתב: הימור שלי
דאבור, גולסה ומגן ימני זר

חחחחחחח
"מנצסטר, פארמה, מילאן, צלסי, אפס פילזן"
מביך
"מנצסטר, פארמה, מילאן, צלסי, אפס פילזן"
מביך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מעולה עבורינו שהם באירופה.
התבוסתנות השוררת פה מוזרה, לא משנה מה תגידו, קבוצה אחת באירופה תעלה את הרמה של הליגה הזאת בסופו של דבר,
השחקנים שהם יביאו לפה יכולים להעלות את היוקרה של הליגה ולגרום לשחקנים דומים לבוא לפה גם לקבוצות אחרות.
מספר הכרטיסים לאירופה יגדל וכך גם הדירוג ההתחלתי שלנו משמע יהיה לנו סיכוי הרבה יותר גבוה לשחק באירופה שנה הבאה יותר ממשחק אחד.
מכבי הבטיחו היום שבחצי הראשון של העונה הם ישיגו משמעותית פחות נק' בליגה עכשיו שהם באירופה.
הכל בסדר בקיצור, ויותר מבסדר, טוב לנו בטווח הארוך.
וחוץ מזה, בוא נתרכז בלנצח העונה את רעננה, נעשה את זה, ואז נדבר על איך לוקחים אליפות.
התבוסתנות השוררת פה מוזרה, לא משנה מה תגידו, קבוצה אחת באירופה תעלה את הרמה של הליגה הזאת בסופו של דבר,
השחקנים שהם יביאו לפה יכולים להעלות את היוקרה של הליגה ולגרום לשחקנים דומים לבוא לפה גם לקבוצות אחרות.
מספר הכרטיסים לאירופה יגדל וכך גם הדירוג ההתחלתי שלנו משמע יהיה לנו סיכוי הרבה יותר גבוה לשחק באירופה שנה הבאה יותר ממשחק אחד.
מכבי הבטיחו היום שבחצי הראשון של העונה הם ישיגו משמעותית פחות נק' בליגה עכשיו שהם באירופה.
הכל בסדר בקיצור, ויותר מבסדר, טוב לנו בטווח הארוך.
וחוץ מזה, בוא נתרכז בלנצח העונה את רעננה, נעשה את זה, ואז נדבר על איך לוקחים אליפות.
סלחו לי כן.
אבל אתם מתנהגים כמו חבורה של כוסיות.
מה קרה אתמול?בא מאמן עם שיטת משחק בדיוק כמו שמגיעות לכאן האירופאיות,סגר יפה,גנב 2 גולים ונגמר.
מה הבעיה? שיעלו לליגת האלופות,ירוצו,ייפצעו,ייחנקו,מה אתם בלחץ?
את מי כבר הם יכולים להביא פוגבה?,רונאלדו?
אז יביאו.
בסוף גם אתם תיקלטו שהסגל שלנו לא נופל מהם,הבעיה היחידה היא שאנחנו לוזרים מסריחים.
אז תרגיעו,הליגה אפילו לא התחילה,מכבי הם לא רובוטים,ליגת האלופות היא לא הליגה האירופית,אז ככה שסיפורי ה17 הפרש לפני שנתיים לא מחזיקים מים.
תנשמו עמוק ותאזרו בסבלנות וקודם כל שהקבוצה שלכם תעשה את העבודה,אחרי זה תסתכלו על אחרים.
מה קרה אתמול?בא מאמן עם שיטת משחק בדיוק כמו שמגיעות לכאן האירופאיות,סגר יפה,גנב 2 גולים ונגמר.
אז יביאו.
בסוף גם אתם תיקלטו שהסגל שלנו לא נופל מהם,הבעיה היחידה היא שאנחנו לוזרים מסריחים.
אז תרגיעו,הליגה אפילו לא התחילה,מכבי הם לא רובוטים,ליגת האלופות היא לא הליגה האירופית,אז ככה שסיפורי ה17 הפרש לפני שנתיים לא מחזיקים מים.
תנשמו עמוק ותאזרו בסבלנות וקודם כל שהקבוצה שלכם תעשה את העבודה,אחרי זה תסתכלו על אחרים.
סוף סוף אנשים לא היסטריים התחילו לכתוב כאן!
ואגב בהצלחה היום לקריית שמונה, חייבים שהיא תעלה לכל הפחות לשלב הפלייאוף, כל נקודה היא חשובה כדי שלא נתדרדר לדרג של אסטוניה ואנדורה.
ואגב בהצלחה היום לקריית שמונה, חייבים שהיא תעלה לכל הפחות לשלב הפלייאוף, כל נקודה היא חשובה כדי שלא נתדרדר לדרג של אסטוניה ואנדורה.
מה, כ"כ רע לך איתנו??Totti כתב:
פה, לצערי אני פה
- red and white
- Title: Almog
סוף סוף מישהו שלא מדבר ברעידה ממכבי, מסכים איתך לגמרי והשמות הכי גדולים שיביאו הם דסה אזולאי וחלוץ זר.אדום זקן כתב:סלחו לי כן.
אז יביאו.
- ForeverRed
מצטער מאוד אבל אנשים פה לא רואים מטר קדימה.
תמשיכו לחיות באשליות שהצלחה של מכבי באירופה טובה לכדורגל הישראלי.
אני מבטיח להיות פה ולהגיד אמרתי לכם.
- OMERREMO33
בדיוקForeverRed כתב:מצטער מאוד אבל אנשים פה לא רואים מטר קדימה.
למרות שבעצם הם עצמם חפרו את הבור שיכל להכשיל במשחק הראשון לא ממעיט לרגע בהישג שלהם, קבוצה מעולה, מבחינת תלכיד ישראלי יש להם את התלכיד הטוב בכל הזמנים בישראל. המאמן שלהם הוכיח מחשבה רבה החילופים (יכל להתפרש אחרת אם לא עלו, אבל בגדול ראו חשיבה נכונה). על ערן זהבי אין מה להגיד, פשוט שחקן מעולה.
במקום להיות היסטרי תן לי שם של קבוצה ישראלית אחת שהצליחה באלופות במקביל לליגה?ForeverRed כתב:מצטער מאוד אבל אנשים פה לא רואים מטר קדימה.
זהו שאין.
תבין,הלוואי שמכבי יגיעו לליגת האלופות,הלוואי,הסיבה היא מאוד פשוטה.
שאתה מגיע לליגת האלופות הגעת לשיא,לטופ להיי אוף יור לייף.
ואז אתה משחק ברמות הגבוהות ביותר עם השחקנים הגדולים ביותר,ואתה יודע מה? הלוואי גם יעלו לשלב הבתים הבא.
בסוף באיזשהו שלב הם יודחו ואז יחזרו לביצה המקומית ואז שום מאמן,שום צוות ושום בטיח לא יוכל להחזיר אותם לקרקע,הם יחיו בחלום,יחשבו שינצחו כאן משחקים בהליכה, ושהבועה הזאת תתפוצץ,אני יהיה כאן להגיד לך אמרתי לכם.
"אחד הנצחונות הגדולים של ישראליות בכל הזמנים"
שמישהו יסביר להם שהם ניצחו את ויטוריה פלזן, לא ריאל מדריד.
שמישהו יסביר להם שהם ניצחו את ויטוריה פלזן, לא ריאל מדריד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
כמו שאמרתי, לא רואים מטר קדימה.אדום זקן כתב: במקום להיות היסטרי תן לי שם של קבוצה ישראלית אחת שהצליחה באלופות במקביל לליגה?
זהו שאין.
תבין,הלוואי שמכבי יגיעו לליגת האלופות,הלוואי,הסיבה היא מאוד פשוטה.
שאתה מגיע לליגת האלופות הגעת לשיא,לטופ להיי אוף יור לייף.
ואז אתה משחק ברמות הגבוהות ביותר עם השחקנים הגדולים ביותר,ואתה יודע מה? הלוואי גם יעלו לשלב הבתים הבא.
בסוף באיזשהו שלב הם יודחו ואז יחזרו לביצה המקומית ואז שום מאמן,שום צוות ושום בטיח לא יוכל להחזיר אותם לקרקע,הם יחיו בחלום,יחשבו שינצחו כאן משחקים בהליכה, ושהבועה הזאת תתפוצץ,אני יהיה כאן להגיד לך אמרתי לכם.
כשזה בא ממך זה קצת מפתיע אבל זאת דעתך וזה בסדר.
בכלל לא טוב לנו שהמקקים עלו אבל אין מה לדאוג כל עוד נפתח אופי. דיברנו על לתת כבוד ליריבה ולא לדבר יותר מדי לפני משחקים ועמה יעמיק בזמן שהם (בייצוג של זהבה) אומרים שהם שבוע הבא יישבו לדבר על משחק קצת יותר רציני והם באים לנצח תמיד ואנחנו אמרנו שחצנים (מה שנכון), בפועל מה שקרה זה שאנחנו הודחנו בגלל פאשלות של עצמנו והם בפלייאוף אלופות בינתיים.
מסקנה? לא מכבדים יותר אף אחד! באם לשבור רגליים, לפרק, לרסק, לרטש, למחוץ ולהשפיל. ביום שאנחנו נשדר את זה כקהל זה יחלחל למגרש ולתוצאות.
אין כבוד יותר לאף אחד מהפועל באר שבע!
מסקנה? לא מכבדים יותר אף אחד! באם לשבור רגליים, לפרק, לרסק, לרטש, למחוץ ולהשפיל. ביום שאנחנו נשדר את זה כקהל זה יחלחל למגרש ולתוצאות.
אין כבוד יותר לאף אחד מהפועל באר שבע!