יום שחור לערוץ הספורט
- red and white
- Title: Almog
Re: יום שחור לערוץ הספורט
פשכצקי וזהבי הושעו לחודשיים.
משאירים את זההי נטו בשביל שיהיה דמות לבובה של לילה
- The red one
הוא אנצקלופדיה של ספורט ישראלי. מה לעשות, לא כל הספורט הישראלי זה ליגת העל.RedHell כתב:משאירים את זההי נטו בשביל שיהיה דמות לבובה של לילה
אני אוהב אותו, הוא מצחיק אותי, והוא גם מעשיר בידע. אמנם לא ידע חשוב בדרך כלל, ועדיין!
- yanivnew91
אז שיתעסק נטו בליגות הנמוכות ויעזוב אותנו בשקטאדום בלב בנשמהההה כתב: הוא אנצקלופדיה של ספורט ישראלי. מה לעשות, לא כל הספורט הישראלי זה ליגת העל.
אני אוהב אותו, הוא מצחיק אותי, והוא גם מעשיר בידע. אמנם לא ידע חשוב בדרך כלל, ועדיין!
- The red one
כן, הקידום שלו לעמדת פרשן לענייני ליגת העל במגרש פתוח וכד' באמת מעצבנת. אבל כפרשן או שדר במשחקים, בנתיים, הוא היה רק בלאומית ומטה.yanivnew91 כתב: אז שיתעסק נטו בליגות הנמוכות ויעזוב אותנו בשקט
הוא מנסה בכח להצטייר כרון קופמן שלפניי כמה שנים, הוא פשוט מגוחך.אדום בלב בנשמהההה כתב: הוא אנצקלופדיה של ספורט ישראלי. מה לעשות, לא כל הספורט הישראלי זה ליגת העל.
שיישאר בליגות שלא מעניינות אף אחד ויפסיק לאכול לנו את הראש.
וגם שיוריד כבר את כל הטבעות כאילו הוא אם סי האמר.RedHell כתב: הוא מנסה בכח להצטייר כרון קופמן שלפניי כמה שנים, הוא פשוט מגוחך.
שיישאר בליגות שלא מעניינות אף אחד ויפסיק לאכול לנו את הראש.
מזעזע.