פעם ראשונה מיזה שנים רבות - עליונות לאורך כל המשחק !
Re: פעם ראשונה מיזה שנים רבות - עליונות לאורך כל המשחק !
לא הייתי "מקרר שמפניות" אבל כן מסכים שזו נקודת פתיחה טובה. אמנם שלטנו אבל לפרקים היה משחק קצת מרדים. יחד עם זאת כמו שאמרו כאן, אם זאת ההתחלה ומכאן אפשר רק להשתפר אז אפשר להיות אופטימיים
עמק יעמיק
עמק יעמיק
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
20/5/2015.
עכשיו תנחת.
לקרר שמפניות עאלק.
עכשיו תנחת.
לקרר שמפניות עאלק.
הרסת לי את מה שנשאר מהשבועredo כתב:20/5/2015.
עכשיו תנחת.
לקרר שמפניות עאלק.

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם עמה יעמיק רואים את הטופיק הזה כולכם הולכים לכלא.
המנחוס פה הוא בגדר פשע.
המנחוס פה הוא בגדר פשע.
זאת לא הייתה הכוונה חלילה.
אבל הגיע הזמן שנבין את מקומינו (כרגע) ונחדול מדיבורי "קירור שמפניות" ו"תנו לאליה להניף את הגביע"
אנחנו ממש לא שם.
אבל הגיע הזמן שנבין את מקומינו (כרגע) ונחדול מדיבורי "קירור שמפניות" ו"תנו לאליה להניף את הגביע"
אנחנו ממש לא שם.
חלילה נוא לא הצהיר הצהרות ולא חגג, רק אמר שאם ננצח את רעננה הוא כבר שם את השמפניות במקרר.
תקשיב באמת אל תפגע אבל אני בטוח שאתה הגולש ההכי טיפש כאן בפורום.RedHell כתב:חלילה נוא לא הצהיר הצהרות ולא חגג, רק אמר שאם ננצח את רעננה הוא כבר שם את השמפניות במקרר.
הרי הסברתי שהשמפניה היא במטרה לחגוג את השיפור החד ביכולת, העליונות שהקבוצה מציגה וכד'
עכשיו אפילו אתה תבין

אוי, אתם כלכך נופלים בפח הטרוליזם של מר שגיב. תתעלמו פשוט.
הבעיה שלי איתך היא שאתה תמיד שם כדי להקפיץ את הפוסטים האלה בטענות של 'אמרתי לכם' ב5% מהמקרים שבהם אתה פוגע.
בשאר ה95% אתה פשוט סתם אוכל לנו את הראש ונעלם.
טרוליזם.redo כתב:הבעיה שלי איתך היא שאתה תמיד שם כדי להקפיץ את הפוסטים האלה בטענות של 'אמרתי לכם' ב5% מהמקרים שבהם אתה פוגע.
לא ידידי, הבעיה היא איתך.redo כתב:הבעיה שלי איתך היא שאתה תמיד שם כדי להקפיץ את הפוסטים האלה בטענות של 'אמרתי לכם' ב5% מהמקרים שבהם אתה פוגע.
אם תחשוב טוב, תבין שרוב האנטיגוניזם שחלק מיכם יוצרים כאן ממש לא במקום.
רשעות לשמה.
אתה נהנה מיזה ?
תבורך.
גיל, כאחד שגידף אותך בעבר ללא הרף, אני די מבין מה מרגיז משתמשים בסגנון הזה.
אתה לא חלק מהדיונים השוטפים. לא מביע דעה אמיתית ונורמלית, אלא מסתפק בחמשירים, הודעות מפוצצות והצהרות חסרות תוכן.
אנחנו שבעים מאכזבות, לא פסימים, ריאליים.
אף הופעה טובה בגביע הטוטו לא מעידה על שינוי, נעבור חודש-חודשים בליגה, נצלח התמודדויות שפעם כשלנו בהם(עכו, רעננה), נתמודד בצורה ראויה מול מכבי בבית ובחוץ ולא נסתפק בהופעות הירואיות של ברדה ואז נדבר גבוהה, צנוע, אבל גבוהה.
אתה לא חלק מהדיונים השוטפים. לא מביע דעה אמיתית ונורמלית, אלא מסתפק בחמשירים, הודעות מפוצצות והצהרות חסרות תוכן.
אף הופעה טובה בגביע הטוטו לא מעידה על שינוי, נעבור חודש-חודשים בליגה, נצלח התמודדויות שפעם כשלנו בהם(עכו, רעננה), נתמודד בצורה ראויה מול מכבי בבית ובחוץ ולא נסתפק בהופעות הירואיות של ברדה ואז נדבר גבוהה, צנוע, אבל גבוהה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי ידידי,Totti כתב:גיל, כאחד שגידף אותך בעבר ללא הרף, אני די מבין מה מרגיז משתמשים בסגנון הזה.
ראשית, תודה על התגובה המכובדת.
רק שאני חושב שיש כאן דברים שהם מעבר לכך....
מעבר לשירים אני כותב כאן לא מעט פוסטים שמעוררים דיונים נרחבים ורציניים.
אז מה מציק לחלק מהגולשים לדעתי ?
לדעתי זה קשור למספר ידיעות שכתבתי בעבר בדבר צירופי שחקנים לקבוצה...
חלק מהגולשים לא הפנימו שלא כל שיחה עם שחקן מובילה להחתמתו וכאשר השחקן לא הגיע החליטו שכתבתי סתם...
אבל למה לבלבל אנשים עם עובדות ?
הם התעקשו להתעלם מהשחקנים עליהם כתבתי לראשונה שיש עימם משא ומתן והדבר התברר כנכון והחליטו להתמקד רק באלו שלא הגיעו.
למה ?
כי אם כתבת למישהו שהוא סתם מבלף פעם אחת ולאחר מיכן התברר לך שהוא כתב על שחקן מסויים וצדק, אם תכתוב לו שצדק יצאת טמבל על הפעם הראשונה....
אז כן, אנשים יצאו קצת טמבלים בכתיבה כנגדי וקשה להם להתמודד עם זה.
אבל הם הצליחו בדבר אחד, העונה שים לב שלא כתבתי ולו על הגעת שחקן אחד גם כשידעתי ולא מעט.
פשוט כי סתם נמאס לקרוא תגובות חסרות כבוד ותוכן.
הרי קח את הפוסט הזה לדוגמא, מה עשו מכתיבה שבאה להביע שמחה על יכולת טובה של הקבוצה שלנו ?
חבל, פשוט חבל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
redo כתב:הבעיה שלי איתך היא שאתה תמיד שם כדי להקפיץ את הפוסטים האלה בטענות של 'אמרתי לכם' ב5% מהמקרים שבהם אתה פוגע.
הבלוף מק''ש מוסר ד''ש...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
או במילים אחרות נשבר לנו הז*ן מז**ני שכל כמו גיל שגיב.Totti כתב:גיל, כאחד שגידף אותך בעבר ללא הרף, אני די מבין מה מרגיז משתמשים בסגנון הזה.
ידידי אני הכי טיפש בפורום? אז ככה על קצה המזלג, בעזרה קטנה של אורי ידידי כאן(אלוף המציאות של שטויות שרשמת) בפחות מ10 דקות נמצא את הזיבולי מוח שלך ואת המיליון פעם שקבעת שמישהו בלוף או שמישהו כאן כבר חתם/חתום/סגור/עושה שיעור פרטי לילדים של אלונה.
אתה פיקציה אח שלי, שווה לקליפת השום.
מזמין אותך לבצע סקר קטן ולראות בעיניי משתמשי הפורום מי הוא הטיפש מבנינו, קח רמז רק אחד יצביע לזכותך.
יאללה תצטט אותי ותשלח תגובה עם 60 סמיילים מתגלגלים כמו ילד עם פיגור קשה.