הטרוריסטים הפלסטינאים הם לא בני אדם. הם חיות. ההסתה ברשות היא מבחילה ולא נותנת תקווה לעתיד של שלום אמת.Totti כתב: מקווה שאתה ציני
איך כל זה מצדיק טרור יהודי בסגנון דאעש? במה זה שונה? אם היעד שלנו הוא להיות דאעש אז חבל על הזמן.
הטרוריסטים הפלסטינאים הם לא בני אדם. הם חיות. ההסתה ברשות היא מבחילה ולא נותנת תקווה לעתיד של שלום אמת.Totti כתב: מקווה שאתה ציני
Totti כתב:
אורי, כשחברה שלי תבקש לחזור הביתה ב-20:00 הביתה ממשרד המשפטים בשיח ג'ראח ולא אדע מנוח עד שלא אשמע את דלת הכניסה נתרקת, כי הגזרה שוב בוערת,
אני מבטיח לחשוב לעומק על מה הוביל למה ומה קרה קודם.
מקווה שכשהילדים שלך ירוצו בבהלה למקלטים אתה תחזור לכתוב לנו כאן ולספר סיפורים ציוניים מהתחת.
אתה ממשיך לקטלג בלי הכרה.אורי אדום בנשמה כתב:
רטוריקה בלי תוכן.
אל תחכה ליום בו הדאגות יאכלו אותך, תן את הדעת עכשיו למה קדם למה. אבל למה שתיתן? ציבור המתיישבים הוא מושא שנאתך...
לא ראיתי בשום מקום שנאה לציבור המתיישבים. רובם מלח הארץ. בגדוד שלי הם החיילים והמפקדים הכי ערכיים יחד עם בני הקיבוצים.אורי אדום בנשמה כתב:
רטוריקה בלי תוכן.
אל תחכה ליום בו הדאגות יאכלו אותך, תן את הדעת עכשיו למה קדם למה. אבל למה שתיתן? ציבור המתיישבים הוא מושא שנאתך...
סבבה איתמר.גדי כתב:
משפחת פוגל גרה באיתמר.
חוזר בי. לא קרה דבר מיוחד. סך הכל מדובר במעשה שנבע מכאב ואפשר להבין את סערת הרגשות של מי שפעל הלילה בשכם. דם יהודי לא הפקר. אם הם רוצחים אז אנחנו האזרחים נפעל.
מי מנגח ציבור שלם של מתנחלים?!אדום זקן כתב: סבבה איתמר.
וכן,דם יהודי אינו הפקר,ואולי יום אחד תתעוררו מהחלום שאתם השמאלנים נמצאים בו ותבינו שאנחנו כאן במלחמת הישרדות ומזרח תיכון חדש לא יהיה כאן.
קל לכם לנגח ציבור שלם של מתנחלים שאולי 1% בודד מהם הוא בעייתי והשאר הם מלח הארץ שעוברים גיהנום מדי יום ופחד מתמיד במקום שהמדינה שלך שלחה אותם.
זו הדעה הרווחת. ירדנו מנכסינו.אדום בלב בנשמהההה כתב:למה כל מי שמביע סלידה עם האירוע ישר מתוייג כשמאלני? אני רואה את זה בכל האתרים...מה הקטע...
ילד לא ילד.Totti כתב: זו הדעה הרווחת. ירדנו מנכסינו.
אבא שלי כהניסט, נשבע שהוא שונא ערבים בלב ובנפש. כשהתהפך האוטובוס של הילדים שחזרו מטיול שמעתי אותו אומר בקול רם,
"ילד זה ילד, כואב הלב"
ביום יום כהנא חי.
Totti כתב: אתה ממשיך לקטלג בלי הכרה.
ממשיך כהרגלך לזרוק משפטים מפוצצים עם מילים גבוהות, בלי להגיד דבר.
מוסיף להעמיס כאן דעות קיצוניות ששייכות למשטרים חשוכים במסווה של איש דתי ונאור.
ובעיקר עוד נלחם מלחמה אבודה על צדק, בזמן שילדים שלנו נקברים בזה אחר זה, בשם האדמה "הקדושה".
נערך:
לעולם לא אצדיק רצח של יהודי בשם "הכיבוש", אך גם לא אצדיק רצח של ערבים בשם הרצח של היהודים.
המרכאות מסגירות את דעתי על יו"ש אגב
שמע, זו ההודעה:אורי אדום בנשמה כתב:
אתה קיטלגת את עצמך בעצם ההכללה שעשית לציבור שלם, כשבנוסף גם כינית אותו בשמות גנאי (ע''ע הודעתך הראשונה)
וכן - רגיל כבר לשימוש הנשק הקל והזמין של הצמדת תווית קיצוני עם אנשים מסוגך...
לא מנגח שום ציבור. אתה בכלל לא קורא את מה שכתוב פה. הגנתי על מתנחלים 25 שנים בסדיר ומילואים תוך סיכון חיים.יש לי שם חברי נפש שכולם אגב מתעבים מעשים כמו שנעשו היום.אדום זקן כתב: סבבה איתמר.
וכן,דם יהודי אינו הפקר,ואולי יום אחד תתעוררו מהחלום שאתם השמאלנים נמצאים בו ותבינו שאנחנו כאן במלחמת הישרדות ומזרח תיכון חדש לא יהיה כאן.
קל לכם לנגח ציבור שלם של מתנחלים שאולי 1% בודד מהם הוא בעייתי והשאר הם מלח הארץ שעוברים גיהנום מדי יום ופחד מתמיד במקום שהמדינה שלך שלחה אותם.