Fm 2015
Re: Fm 2015
יש לי בעיה עם ההעברות שלנו.
במנג'רים פעם , האתגר הכי גדול שלי היה להחזיר את מאור מליקסון כל פעם.. עכשיו הוא כבר אצלנו
במנג'רים פעם , האתגר הכי גדול שלי היה להחזיר את מאור מליקסון כל פעם.. עכשיו הוא כבר אצלנו
תחשוב ביותר גדול... אני בשמירה הקודמת שלי עם הקבוצה שמתי לעצמי מטרה להנחית את זהבה וזה לקח לי ארבע עונות עד שהגעתי לתקציב גדול מספיק להחזיר אותו לארץ (נמכר אחרי עונה למונאקו). אחריו כבר רפאלוב, ניר ביטון ושות׳ הגיעו ואפילו ווין רוני הגיע לעונה וחצי פרישה בנגב (שחקן חופשי בעונה שישית נדמה לי)yakar כתב:יש לי בעיה עם ההעברות שלנו.
בכל מקרה, במשחק הזה (15 ספציפית) המון שחקנים טובים משתחררים בסוף כל עונה ותוכל להחתים בחינם לך על זרים תותחים ועל טל בן חיים הבלם- הם אלו שמשדרגים
איכס. אני עם מליקסון הייתי נשאר בהרכב גם שהייתי מגיע לחצי גמר ליגת האלופות.dor69 כתב: תחשוב ביותר גדול... אני בשמירה הקודמת שלי עם הקבוצה שמתי לעצמי מטרה להנחית את זהבה וזה לקח לי ארבע עונות עד שהגעתי לתקציב גדול מספיק להחזיר אותו לארץ (נמכר אחרי עונה למונאקו). אחריו כבר רפאלוב, ניר ביטון ושות׳ הגיעו ואפילו ווין רוני הגיע לעונה וחצי פרישה בנגב (שחקן חופשי בעונה שישית נדמה לי)
בכל מקרה, במשחק הזה (15 ספציפית) המון שחקנים טובים משתחררים בסוף כל עונה ותוכל להחתים בחינם לך על זרים תותחים ועל טל בן חיים הבלם- הם אלו שמשדרגים
גם בן שהר נשמע שחקן מעניין להביא
אבל ללא ספק , ההישג הכי גדול שלח במשחק היה שדייגו סיסטון שהיה אצלי הגיע לסגל נבחרת ברזיל חח
האמת שבשמירה הזאת מליקסון פשוט היה נפצע לתקופות ארוכות ויצא שתוך שתי עונות בשילוב עם הגיל הוא נגמר לי.. בן שהר שחקן די טוב אבל דורש די הרבה וטוני הרבה יותר טוב כך שתלוי מה הדחיפות שלך לחיזוקyakar כתב:
איכס. אני עם מליקסון הייתי נשאר בהרכב גם שהייתי מגיע לחצי גמר ליגת האלופות.
גם בן שהר נשמע שחקן מעניין להביא
אבל ללא ספק , ההישג הכי גדול שלח במשחק היה שדייגו סיסטון שהיה אצלי הגיע לסגל נבחרת ברזיל חח
ובנתיים באר שבע מעפילה לאלופות, צירפה בקיץ את מרציאנו וקריאף(כמה צפוי)
עברה במוקדמות את סטיאווה בוקרשט ופרטיזן,
קיבלה בית מפלצתי עם סיטי, אתלטיקו ודינמו קייב
עברה במוקדמות את סטיאווה בוקרשט ופרטיזן,
קיבלה בית מפלצתי עם סיטי, אתלטיקו ודינמו קייב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אצלי לצערי הקראש חירב את השמירה 

- yanivnew91
- The red one
אני שונא לשחק משחקים/לראות סדרות בדיבוב/להעתסק עם עברית בדברים אמריקאים, אבל המשחק הזה זה המשחק היחיד שאני משחק בו בעברית. יש לי אנגלית לא רעה בכלל - אבל בזמן חלון ההעברות הם כל כך שיפרו את הממשק שיש לך שם מלא אופציוצת, ובונסוים, ומענקים, שאני חייב את העברית המעצבנת הזאת..yanivnew91 כתב: אחי איך אתה יכול לשחק בעברית זה מזעזע.
כאילו תורגם בגוגל טרנסלייט
לא שיחקתי אף פעם אבל שאלה למי שכן, למה לקנות ולא להוריד פרוץ?
הפרוץ מלא הבאגים. זה מתיש.RedHell כתב:לא שיחקתי אף פעם אבל שאלה למי שכן, למה לקנות ולא להוריד פרוץ?
150 שקל דרך הסטים ויש לך משחק שעובד בלי תקלות.
(חוץ מזה, אני צהוב בקטעים האלו ומבחינתי זה פוגע בקהילת אוהבי המשחק)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני קניתי מסטים ב80. שזה במחיר כזה, אני לא רואה סיבה לא לקנותTotti כתב: הפרוץ מלא הבאגים. זה מתיש.
150 שקל דרך הסטים ויש לך משחק שעובד בלי תקלות.
(חוץ מזה, אני צהוב בקטעים האלו ומבחינתי זה פוגע בקהילת אוהבי המשחק)
- The red one
מגיע להם את הכסף, מה גם שמאוד מאוד מתחילים להקשות על עניין פריצת המשחקים. כל משחק (לאו דווקא FM) יוצא עם באגים נוראיים...RedHell כתב:לא שיחקתי אף פעם אבל שאלה למי שכן, למה לקנות ולא להוריד פרוץ?
ואגב לדעתי המחיר פחות מ150...
הא אז זה מחיר שטותי..
קיים גם לps4?
קיים גם לps4?