נא להתנהג בהתאם
Re: נא להתנהג בהתאם
תלמדו קצת לקרוא בין השורות.
ברדה לא בן אדם פראייר,אין לו בעיה שהוא מוחלף,יש לו בעיה שזה נהיה אוטומטי.
גם שבוע שעבר וגם השבוע הוא האופציה הראשונה לחילוף.
הוא לא מטומטם ומעביר מסר פשוט למאמן.
צודק אולי,חכם בטוח לא.
צודק אולי,חכם בטוח לא.
אם יש לו מסר שיעביר בארבע עיניים ולא בתקשורתאדום זקן כתב:תלמדו קצת לקרוא בין השורות.
צודק אולי,חכם בטוח לא.
ברדה חייב להבין את המקום שלו השנה.
הוא סמל..הוא מנהיג..הוא הכל בשביל הפועל בש אבל חייב להבין שיש העונה עומק ויהיו מצבים שהוא גם יפתח על הספסל.
החדש הלבשה תלוי בו.
שיכבד כל החלטה בשביל המועדון שכל כך אוהב אותו ומעריך אותו.
הוא סמל..הוא מנהיג..הוא הכל בשביל הפועל בש אבל חייב להבין שיש העונה עומק ויהיו מצבים שהוא גם יפתח על הספסל.
החדש הלבשה תלוי בו.
שיכבד כל החלטה בשביל המועדון שכל כך אוהב אותו ומעריך אותו.
רק אני חושב שיש לברדה מקום בהרכב?
לברדה יש השנה את הסיכוי להיכנס לכותרת של השחקן הכי גדול של באר שבע בכל הזמנים (ולא אני לא מגזים)
הדבר היחיד שהוא צריך לעשות זה לעזור לבכר ולשאר החברים להביא לפה אליפות. אליפות שלא הייתה פה 40 שנה, וגם בעוד 200 שנה כשהנכדים והנינים יסתכלו על התמונות שלו הוא ייזכר כזה שחזר מבלגיה לקבוצת נעוריו ותוך 3 שנים עשה פה את הבלתי יאומן, מהפך שהביא בסופו של דבר לתואר. זה פחות חשוב אם חלק גדול מהמשחקים הוא יעלה מהספסל, או אם הוא יוחלף ראשון, אם ברדה ימשיך את מה שהוא עשה פה בשנתיים האחרונות וייתן גב לבכר וגם מהספסל יביא את המנהיגות שלו הוא יהיה הגדול מכולם. מאוד מקווה שהוא מבין את זה, מאוד מקווה שהוא יודע שאנחנו האוהדים יודעים כמה שהוא גדול ומקווים מאוד שידע לקחת את האחריות אם זה על המגרש ואם זה על הספסל כי באמת מגיע לו להיות זה שחוגג פה אליפות בתור קפטן אחרי 40 שנה
הדבר היחיד שהוא צריך לעשות זה לעזור לבכר ולשאר החברים להביא לפה אליפות. אליפות שלא הייתה פה 40 שנה, וגם בעוד 200 שנה כשהנכדים והנינים יסתכלו על התמונות שלו הוא ייזכר כזה שחזר מבלגיה לקבוצת נעוריו ותוך 3 שנים עשה פה את הבלתי יאומן, מהפך שהביא בסופו של דבר לתואר. זה פחות חשוב אם חלק גדול מהמשחקים הוא יעלה מהספסל, או אם הוא יוחלף ראשון, אם ברדה ימשיך את מה שהוא עשה פה בשנתיים האחרונות וייתן גב לבכר וגם מהספסל יביא את המנהיגות שלו הוא יהיה הגדול מכולם. מאוד מקווה שהוא מבין את זה, מאוד מקווה שהוא יודע שאנחנו האוהדים יודעים כמה שהוא גדול ומקווים מאוד שידע לקחת את האחריות אם זה על המגרש ואם זה על הספסל כי באמת מגיע לו להיות זה שחוגג פה אליפות בתור קפטן אחרי 40 שנה
גם אני חושב ככה אבל יש מקום בהרכב לעוד 14 שחקנים לפחות.שמעון א כתב:רק אני חושב שיש לברדה מקום בהרכב?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
התנהגות קלאסית של שחקן שלא מבין את מקומו.
ברדה כבר לא ילד, אולי אפילו בעונת פרישה.
אני לא אוהב לראות את ההתנהגות שלו ואת הרמיזות המיותרות.
מצפה ממנו לקחת צעד אחורה ולשים מעל הכל את טובת הקבוצה.
כרגע זה לא נראה ככה.
ברדה כבר לא ילד, אולי אפילו בעונת פרישה.
אני לא אוהב לראות את ההתנהגות שלו ואת הרמיזות המיותרות.
מצפה ממנו לקחת צעד אחורה ולשים מעל הכל את טובת הקבוצה.
כרגע זה לא נראה ככה.
ביום חמישי בלילה אחרי המשחק הפריחו לאויר את השטות שאלונה בנתה סגל לאירופה ועכשיו
הוא עמוק מדי ובלה בלה בלה....
לא מבין מאיפה ההמצאות האלה. אם לא היינו עפים עכשיו אז סיכויים גבוהים שהיינו עפים עוד
חודש ע"י קבוצה מדורגת בכירה או כזו שנפלה מהסיבוב האחרון בצ'מפיונס. יש לנו קבוצה טובה
שצריכה פתיחה טובה בליגה ויצירת מומנטום חיובי כדי להשכיח את אירופה ואת כל המלעיזים.
לגבי ברדה, למרות שמצפים ממנו להתנהגות קצת יותר אחראית, זה לגיטימי לא לאהוב להתחלף
ואני מעריך שעם הזמן הוא יתגעגע לימים שהוא מוחלף כי בקרוב מאוד הוא לא יפתח. בכל אופן,
כל עוד הקבוצה לא תנצח, הקולות האלה יקבלו יותר מקום והתקשורת תעשה מזה מטעמים. ברגע
שהקבוצה תנצח, כל הקולות האלה יעלמו. גם לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה באמת.
הוא עמוק מדי ובלה בלה בלה....
לא מבין מאיפה ההמצאות האלה. אם לא היינו עפים עכשיו אז סיכויים גבוהים שהיינו עפים עוד
חודש ע"י קבוצה מדורגת בכירה או כזו שנפלה מהסיבוב האחרון בצ'מפיונס. יש לנו קבוצה טובה
שצריכה פתיחה טובה בליגה ויצירת מומנטום חיובי כדי להשכיח את אירופה ואת כל המלעיזים.
לגבי ברדה, למרות שמצפים ממנו להתנהגות קצת יותר אחראית, זה לגיטימי לא לאהוב להתחלף
ואני מעריך שעם הזמן הוא יתגעגע לימים שהוא מוחלף כי בקרוב מאוד הוא לא יפתח. בכל אופן,
כל עוד הקבוצה לא תנצח, הקולות האלה יקבלו יותר מקום והתקשורת תעשה מזה מטעמים. ברגע
שהקבוצה תנצח, כל הקולות האלה יעלמו. גם לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה באמת.
בחלק מהזמן מול חלק מהקבוצותשמעון א כתב:רק אני חושב שיש לברדה מקום בהרכב?
אמרת את זה בצורה הטובה ביותר. רק לדאוג שהקפטן יקרא את זה. כמה שאני אוהב אותו!!blueman כתב:לברדה יש השנה את הסיכוי להיכנס לכותרת של השחקן הכי גדול של באר שבע בכל הזמנים (ולא אני לא מגזים)
הפסד נגד קבוצה חזקה ב10 שחקנים מדקה 20
מה יקרה אם נאבד נקודות נגד רעננה?
מפחיד הקיצוניות הזאת...
מה יקרה אם נאבד נקודות נגד רעננה?
מפחיד הקיצוניות הזאת...

מאמן הקבוצה, ברק בכר והקפטן הבלתי מעורער שלנו, אליניב ברדה ייפגשו במטרה ליישר את ההדורים.
ברדה עולה לי על העצבים,
ועוד וסרמליה רושמים " דוגמה למופת וחיקוי " .
ככה זה שהרגש משתלט על השכל.
ברדה עולה לי על העצבים,

אולי מספיק להקשיב לכל שטות שהתקשורת או אנשים שרוצים לקרוא לעצמם מקורבים אומרים או כותבים...
אני מאמין שאפילו ברדה מופתע מכמות השטויות שרצות בתקשורת, תנו לעונה לרוץ ותפסיקו לבלבל את השכל.
אגב המקור הוא באתר YNET והציטוט מתוכו הוא אולי הטפשי שקראתי נשמע כמו גבב של שטויות וניסיונות לפגוע בקבוצה:
"במהלך השבוע צפוי לערוך בכר פגישות עם השחקנים, ובאופן טבעי יקיים שיחה גם עם הקפטן אליניב ברדה שלא נראה מרוצה ממעמדו בסגל עמוס הכוכבים".
אני מאמין שאפילו ברדה מופתע מכמות השטויות שרצות בתקשורת, תנו לעונה לרוץ ותפסיקו לבלבל את השכל.
אגב המקור הוא באתר YNET והציטוט מתוכו הוא אולי הטפשי שקראתי נשמע כמו גבב של שטויות וניסיונות לפגוע בקבוצה:
"במהלך השבוע צפוי לערוך בכר פגישות עם השחקנים, ובאופן טבעי יקיים שיחה גם עם הקפטן אליניב ברדה שלא נראה מרוצה ממעמדו בסגל עמוס הכוכבים".
אין מה לקחת כל דבר בתקשורת בצורה רצינית. רוב הכתבות סתם לשם כניסות.maor20094 כתב:מאמן הקבוצה, ברק בכר והקפטן הבלתי מעורער שלנו, אליניב ברדה ייפגשו במטרה ליישר את ההדורים.
ברדה עולה לי על העצבים,
נראה בעתיד מה טיב היחסים בין השחקנים המובילים שימצאו עצמם בספסל לבכר. אני אישית לא אסבול התנהגות כזאת.
ברדה חייב להבין את מקומו, עם כל האהבה, הוא לא יסחוב אותנו לבד לשום מקום.
יש לו מקום על המגרש כמחליף וכשחקן רוטציה
יש לו מקום על המגרש כמחליף וכשחקן רוטציה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]