נא להתנהג בהתאם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: נא להתנהג בהתאם

שליחה על ידי delta7 »

maor20094 כתב:ברדה מעצבן אותי, אתה שחקן שמקבל כל כך הרבה חום והערכה על מה שעשית למועדון,
אתה סמל ענק בב"ש, נותן את כל מה שאתה יכול כך משחק ( גם אם זה לא הולך כי אתה כבר לא צעיר ),

אז ראבק אולי מספיק עם הפרצופי תחת בזמן שאתה יורד ? מספיק עם הקללות באוויר כל פעם שאתה מתחלף ?
לצערי אני חושב פעמיים אם הוא באמת מבין שהוא פה המנהיג וצריך להראות לצעירים איך להתנהג, הוא מתנהג במגרש הפוך לגמרי.
יש הרבה מן הצדק במה שכתבת.
נראה שברדה מתקשה להסתגל למעמדו החדש.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בהחלט מאור סיכמת את זה יפה. השוויצרים עשו עוול ענק לנו כשהם הראו לנו את ברדה כל הדרך מהרגע שנודע לו על החילוף עד הרגע בו ירד לספסל.

זה הגיע למצב שאמרתי לאנשים שישבו לידי שאני רוצה לראות אותו נפגש עם בכר, כי שפת הגוף שלו שידרה כל כך הרבה כעס ואכזבה שכבר פחדתי שהקפטן לא ילחץ את ידו של המאמן!!

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

זה המקצוע שלו והחיים שלו, להיות חילוף ראשון בשני המשחקים הראשונים כשבאחד מהם הוא יורד בדקה 40 אז אפשר להבין את הכעס שבו... אני לא הייתי במשחק בתון אז אני לא יודע איך הגיב אבל ביום שהוא יפסיק להתרגש מהחילופים האלה אפשר להגיד שהוא צריך לפרוש. חוץ מזה אני חושב שהגזמת עם התיאור, אני מריץ בראש את החילופים של ברדה ורואה כל הזמן את הפרגון שלו, בין היתר את הדרבון שנתן לטאהה כשעלה לשחק, אז בבקשה אין מה לעשות סערה ואין מה להיות קיצונים.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

talb55 כתב:זה המקצוע שלו והחיים שלו, להיות חילוף ראשון בשני המשחקים הראשונים כשבאחד מהם הוא יורד בדקה 40 אז אפשר להבין את הכעס שבו... אני לא הייתי במשחק בתון אז אני לא יודע איך הגיב אבל ביום שהוא יפסיק להתרגש מהחילופים האלה אפשר להגיד שהוא צריך לפרוש. חוץ מזה אני חושב שאיפה הגזמת עם התיאור, מי ישמע מדובר בטב"ח.
מי שקורא לעצמו " המנהיג והסמל של ב"ש " מבין שאנחנו בעשרה שחקנים והמאמן החליט משהו, אז צריך לקבל את זה בהבנה.
אתה פאקינג עוד מעט בן 34, מה חשבת לעצמך, שתפתח כל משחק ולא תוחלף ? זה כדורגל,
היית שחקן גדול בבלגיה, אבל הגיל עושה את שלו,
מה השחקנים הצעירים יגידו אחרי שהם רואים תקללות והפרצופים האלה כל פעם מחדש כשהוא יורד, מה הקהל יגיד ? ועצם זה שהקהל מתחיל לדבר,
גם אם זה לא ברעש גדול, זה מראה שמשהו פה לא תקין,
פאקינג מאמן חדש, צעיר ובמקום להכניס את כל החברה להקשבה למאמן כדי להכניס אותו לעניינים, אתה רק מזיק לו ?
----
עם כמה שדיברנו על בניון, הבן אדם מבין את מקומו ( כשבניון עשה דבר אחד או שניים באנגליה ) הוא מבין שלא יקבל הרבה דקות משחק,
וכשהוא יורד מהמגרש הוא דופק חיוך גדול, למרות שמאמין שהוא כועס שיורד וזה לגיטימי, אבל הוא שומר את זה לעצמו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

talb55 כתב:זה המקצוע שלו והחיים שלו, להיות חילוף ראשון בשני המשחקים הראשונים כשבאחד מהם הוא יורד בדקה 40 אז אפשר להבין את הכעס שבו... אני לא הייתי במשחק בתון אז אני לא יודע איך הגיב אבל ביום שהוא יפסיק להתרגש מהחילופים האלה אפשר להגיד שהוא צריך לפרוש. חוץ מזה אני חושב שהגזמת עם התיאור, אני מריץ בראש את החילופים של ברדה ורואה כל הזמן את הפרגון שלו, בין היתר את הדרבון שנתן לטאהה כשעלה לשחק, אז בבקשה אין מה לעשות סערה ואין מה להיות קיצונים.
אף אחד לא עושה סערה ואף אחד לא קיצון.

הבעתי את דעתי על ציטוט שלא במקום, מאור הביע את דעתו על הפרצופים שברדה עשה.

לא קראנו לו להתפטר, לא קראנו לבכר להדיח אותו מההרכב.

ואגב אני ממש לא מסכים איתך. כל שחקן מאוכזב מזה שהוא לא משחק/מוחלף מוקדם בגל אילוצים, אז כל אחד ירוץ להגיד את זה לתקשורת? וכל אחד יעשה פרצופים ויסתכל באוויר ויגלגל עיניים כשהוא יורד? וואלה, אני מבטיח לך שאם זה היה שחקן אחר (אווקמה/ראדי/שהר) היו נכנסים בו על זה ממזמן כאן ובכל מקום אחר ברשת בקרב אוהדינו!

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אוהב את האדמה שברדה דורך עליה אבל מסכים לגמרי שהוא חייב לשנות פאזה ולהבין מה הולך סביבו ולקבל את זה בצורה שרק תעזור לקבוצה. כלפי חוץ בתקשורת וכלפי פנים בחדר הלבשה. הוא חייב לתת גב לברק, אחרת אנחנו בצרות.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אף אחד לא עושה סערה ואף אחד לא קיצון.

הבעתי את דעתי על ציטוט שלא במקום, מאור הביע את דעתו על הפרצופים שברדה עשה.

לא קראנו לו להתפטר, לא קראנו לבכר להדיח אותו מההרכב.

ואגב אני ממש לא מסכים איתך. כל שחקן מאוכזב מזה שהוא לא משחק/מוחלף מוקדם בגל אילוצים, אז כל אחד ירוץ להגיד את זה לתקשורת? וכל אחד יעשה פרצופים ויסתכל באוויר ויגלגל עיניים כשהוא יורד? וואלה, אני מבטיח לך שאם זה היה שחקן אחר (אווקמה/ראדי/שהר) היו נכנסים בו על זה ממזמן כאן ובכל מקום אחר ברשת בקרב אוהדינו!
בפורום הזה יש דעות הגיוניות ובוגרות, כשאני אומר סערה וקיצוניות אני מדבר על חלחול הדעות ושל הסקות מסקנות שגויות על קבלת הדברים של וההתנהגות של ברדה, לא מדובר הכדורגלן מצוי אלא באישיות ובאדם.
לגבי הראיון הוא ממש לא רץ, זה לא עובד ככה היום שכל אחד יכול לרוץ ולהתראיין, הוא קיבל אישור הוא ענה ענייני וכמו שחלק מפרשים את הדברים לצד השלילי הדברים יכולים להיות מפורשים לצד החיובי עם אמירות כמו אני אצטרך להוכיח וכו

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

חחח בניון מבין את מקומו.. תשאל את אוהדי חיפה מה דעתם על בניון לא מקצועית ותראה מה יגידו לך. כל אוהדי חיפה שהם חברים שלי קוראים לו יניב קטן 2. בעונה שעברה, כשבלבול העז להוציא אותו כמה פעמים ברציפות, יוסי בעזרת החברים שלו ב-ONE העלה כתבה "שמקורבים" טענו שבלבול מתנכל אליו.

ודי לאכול את הראש, ברדה עצמו אמר שהוא יעשה כל מה שהמאמן רוצה וטובת הקבוצה מעל הכל. אין שחקן כדורגל תחרותי עם תשוקה למשחק שיגיד שהוא נהנה לשבת על הספסל או להיות מוחלף.
יש לנו יועץ מנטלי אולי הכי טוב בארץ, תנו לו לעשות את העבודה במידה ותהיה בעיה.

סמל אישי של משתמש
The red one

זורם איתך. לא "רץ". מה יקרה אם כל אחד שיקבל אישור מגיל לבנוני יגיד בתקשרות שהוא לא מרוצה מהחלטה של ברק בכר?

יופי שיש דברים חיוביים, זה לא מעניין אותי כרגע. שאוגו עושה דברים כאלה אני עוד איכשהוא מגלגל עיניים. אבל מברדה אני לא מצפה שיגיד אפילו חצי רמיזה לכיוון הזה. שואלים אותו מה דעתו על החילוף? "מדובר בהחלטות מקצועיות, אני עומד מאחורי ברק בכר בכל החלטה שלו". סה טו!

גם אם זה לא נכון - אז ברדה יבוא אחר כך לבכר בשיחת 4עיניים ויגיד לו בכבוד "תשמע, התאכזבתי". יופי! כך זה צריך להיות.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום בלב בנשמהההה כתב:זורם איתך. לא "רץ". מה יקרה אם כל אחד שיקבל אישור מגיל לבנוני יגיד בתקשרות שהוא לא מרוצה מהחלטה של ברק בכר?

יופי שיש דברים חיוביים, זה לא מעניין אותי כרגע. שאוגו עושה דברים כאלה אני עוד איכשהוא מגלגל עיניים. אבל מברדה אני לא מצפה שיגיד אפילו חצי רמיזה לכיוון הזה. שואלים אותו מה דעתו על החילוף? "מדובר בהחלטות מקצועיות, אני עומד מאחורי ברק בכר בכל החלטה שלו". סה טו!

גם אם זה לא נכון - אז ברדה יבוא אחר כך לבכר בשיחת 4עיניים ויגיד לו בכבוד "תשמע, התאכזבתי". יופי! כך זה צריך להיות.
אבל אמר אחי אמר:"זה מוזר לי להיות מוחלף, אבל אני מכבד את ההחלטה של המאמן"
הקפטן גם הבין את החילוף: "ההחלטה להוציא אותי הייתה מקצועית. אף שחקן לא אוהב להיות מוחלף, אני אוכיח שמגיע לי להיות על הדשא. למאמן יש כאב ראש חיובי, נכבד כל החלטה שלו". (מתוך הכתבה של זריהן בספורט 5).

אתם סתם נטפלים לקקה. כמו כל שחקן לא אוהב להיות מוחלף. אבל בין זה לבין התגובה שאתם מתארים אין קשר בכלל.
ברדה מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר ואוהד לא פחות מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אמרתי - יש דברים חיוביים, אותי זה לא מעניין ברגע שאמר משפט כזה. לא היה צריך להגיד את המילים האלה לכלי התקשורת למרות שזה מה שהוא מרגיש נקודה. גם כולם חושבים שהובאן יצא טמבל בקטע של הפנדל בטדי. לא שמעתי את ברדה או בכר אומרים את זה לתקשורת...

"בין זה לבין התגובה שאתם מתארים" - איזה בדיוק תגובה אנחנו מתארים? הדיון הזה ממשיך רק כי מנפחים אותו פה...

"ברדה מקצוען מהרמות הגבוהות" - תראה לכל אוהד כדורגל שלא מכיר כדורגל את ברדה ואת הWALK OF SHAME שהוא עשה בשוויץ והוא יגיד לך "ככה לא צריך להתנהג קפטן מול כל האוהדים". וזה לא סותר את העבודה שברדה כן אחד מהמקצוענים ברמות הגבוהות! ולכן ההפגנות רגשות המוגזמת הזאת בשוויץ מכעיסה אף יותר!

"אוהד לא פחות מאיתנו" - סבבה, אז מה? אז הוא נקי מביקורת?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב:
אבל אמר אחי אמר:"זה מוזר לי להיות מוחלף, אבל אני מכבד את ההחלטה של המאמן"
הקפטן גם הבין את החילוף: "ההחלטה להוציא אותי הייתה מקצועית. אף שחקן לא אוהב להיות מוחלף, אני אוכיח שמגיע לי להיות על הדשא. למאמן יש כאב ראש חיובי, נכבד כל החלטה שלו". (מתוך הכתבה של זריהן בספורט 5).

אתם סתם נטפלים לקקה. כמו כל שחקן לא אוהב להיות מוחלף. אבל בין זה לבין התגובה שאתם מתארים אין קשר בכלל.
ברדה מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר ואוהד לא פחות מאיתנו.
לא יודע אם ראו את זה בטלויזיה. כשירד לספסל העיף שם כמה דברים...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כולם יודעים שאני מעריץ גדול של ברדה.
מצפה ממנו להיות דוגמא לכולם.גם אם זה טבעי לא להיות מרוצה להיות מוחלף או לא להיות כלל בהרכב אז העונה הזו תקום או תיפול על היכולת של כולם כולל כולם להזיז את האגו הצידה.יש לנו מאמן צעיר עם כמות לא נתפסת של שחקנים שמקומם בהרכב בכמעט כל כל קבוצה בארץ.
לברדה יש הזדמנות לסיים את הקריירה עם תואר בקבוצת נעוריו.
יותר מכל הוא צריך להיות מנהיג. להיות שם בשביל בכר.
בלי זה תהיה פה מהומת אלוהים.
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 25 יולי 2015, 13:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

התגובה שלו בחילוף הייתה מאכזבת, ואז הגיע הראיון. ממנו לא ציפיתי להתנהגות כזו.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

שיש כתב:התגובה שלו בחילוף הייתה מאכזבת, ואז הגיע הראיון. ממנו לא ציפיתי להתנהגות כזו.
דווקא בראיון הוא דיבר בסדר
אמר שהוא מקבל את ההחלטה של המאמן ושהוא יצטרך להוכיח שמגיע לו מקום

שלח תגובה