אז מי?
דוידזאדה?
הריי מדובר ברעה חולה עוד מלפניי הגעת ברדה ובוזי ומאז שהם הגיעו כל הסגל השתנה כולל הצמד חמד דובב&נסאר שכולכם רציתם שיעזבו.
כלומר אם יש אצלנו ציטוטים זה או משחקן שמשחק פה זמן מה או שמדובר כמובן בשקרים של הכתבים.
דר אדום בנשמה כתב:אז מי?
דוידזאדה?
הריי מדובר ברעה חולה עוד מלפניי הגעת ברדה ובוזי ומאז שהם הגיעו כל הסגל השתנה כולל הצמד חמד דובב&נסאר שכולכם רציתם שיעזבו.
כלומר אם יש אצלנו ציטוטים זה או משחקן שמשחק פה זמן מה או שמדובר כמובן בשקרים של הכתבים.
מה זה קשור, תפסיק להאשים אנשים כאילו אתה יודע בוודאות מי זה.
ומדליפים יש בכל הקבוצות בעולם ואתה יכול לראות שבלא מעט כתבות אצלנו מצטטים בעילום שם "שחקן בכיר" אז תוריד את אילוז.
אדום בלב בנשמהההה כתב:אתם מדברים ודמברים, ומדברים ומדברים, ואז מה קורה?
הקפטן שלנו יוצא מהדיוטי ואומר בפומבי "מוזר לי להיות מוחלף".
אומנם אין ווידאו שלו אומר את זה, אבל זה כתוב בכל 3 האתרים, גם מבחינת הטקסט בתוך הכתבה זה לא נשמע טוב. ככה לא הייתי מצפה מאליניב לדבר.
ברור לנו שמוזר לך להיות מוחלף אליניב, גם לנו מוזר שאתה מוחלף. אבל למה אתה צריך לבוא ולהגיד את זה מול כל התקשורת?! מה עשית בזה? את הדבר הזה אתה צריך להגיד לבן אדם אחד, מקסימום שניים!
ואחרי זה נבכה איך זה יכול להיות ששחקנים מדליפים ותרצו להכניס לי פה משטר עונשים..
אם אתה מצטט לפחות תכתוב את כל המשפט.
ברדה:"מדובר בהחלטות מקצועיות. אני יכול לכבד כל החלטה שלו. גם לי זה מוזר, מצב חדש שלא הייתי רוצה להימשך. אבל אני צריך להוכיח על המגרש ולהיות טוב כדי לשחק".
a-t כתב:
ברדה:"מדובר בהחלטות מקצועיות. אני יכול לכבד כל החלטה שלו. גם לי זה מוזר, מצב חדש שלא הייתי רוצה להימשך. אבל אני צריך להוכיח על המגרש ולהיות טוב כדי לשחק".
סרטון של הראיון כבר עלה, וזה מחזיר אותי בדיוק לנקודה הקודמת. נכון זריהן/יצחקי/ברמן עושים את העבודה שלהם וזה ראיונות בדיוק כאלו, עכשיו תסביר לי, מה תרם הראיון הזה? חוץ מכותרת ענקית שקצת מוציאה את המילים של ברדה מהקשרם, בנוסף לכל הפרימואים ששופכים רעל אתה בעצמך עוזר להם לשפוך עוד שמן למדורה. לא בכר ולא אליה היו צריכים להתראיין היום, במיוחד לא 24 שעות שכולם עדיין בעצבים של אחרי משחק, במקסימום היועץ תקשורת מוציא איזה הודעת מועדון מסודרת וזהו וגם זה לפי דעתי לא חובה. שבוע הבא משחק חדש, יום חמישי מסיבת עיתונאים ושלום.
blueman כתב:
סרטון של הראיון כבר עלה, וזה מחזיר אותי בדיוק לנקודה הקודמת. נכון זריהן/יצחקי/ברמן עושים את העבודה שלהם וזה ראיונות בדיוק כאלו, עכשיו תסביר לי, מה תרם הראיון הזה? חוץ מכותרת ענקית שקצת מוציאה את המילים של ברדה מהקשרם, בנוסף לכל הפרימואים ששופכים רעל אתה בעצמך עוזר להם לשפוך עוד שמן למדורה. לא בכר ולא אליה היו צריכים להתראיין היום, במיוחד לא 24 שעות שכולם עדיין בעצבים של אחרי משחק, במקסימום היועץ תקשורת מוציא איזה הודעת מועדון מסודרת וזהו וגם זה לפי דעתי לא חובה. שבוע הבא משחק חדש, יום חמישי מסיבת עיתונאים ושלום.
ברדה בגילו ומעמדו צריך לדעת לא ליפול למלכודות האילו.
דר אדום בנשמה כתב:רק לדעתי אילוז אחראי לכל הציטוטים עלומי השם?
כלומר תחשבו על זה הוא היחידי שנשאר בסגל שלנו כבר יותר מעשור חוץ משנה בפתח תקווה....
גם במכבי חיפה לדעתי מגן ימני כושל אחראי על הציטוטים וזה אייל משומר.
a-t כתב:
לא חושב שברדה נפל במילותיו. הוא נשאל האם המצב מוזר לו, וענה שכן, אבל הוא מכבד את ההחלטה של בכר ולו נשאר רק להוכיח שמקומו בהרכב, מה פסול בזה בדיוק? רעיון לעניין שמכבד מאוד את בכר.
שחקן בן 34 קפטן הקבוצה הוא לא שחקן בן 26 שמוחלף בדקה 39, וכמה אכזבה אחרי כל המוכנות, ההכנות ובטח הרצון של ברדה גם להוכיח.
talb55 כתב:לא חושב שברדה נפל במילותיו. הוא נשאל האם המצב מוזר לו, וענה שכן, אבל הוא מכבד את ההחלטה של בכר ולו נשאר רק להוכיח שמקומו בהרכב, מה פסול בזה בדיוק? רעיון לעניין שמכבד מאוד את בכר.
שחקן בן 34 קפטן הקבוצה הוא לא שחקן בן 26 שמוחלף בדקה 39, וכמה אכזבה אחרי כל המוכנות, ההכנות ובטח הרצון של ברדה גם להוכיח.
לא נפל במילים, נפל בהתנהגות במגרש תוך כדי סערת רגשות שהיה ראוי ששחקן בשיעור קומה שלו ידע להכיל אותה.
ברדה מעצבן אותי, אתה שחקן שמקבל כל כך הרבה חום והערכה על מה שעשית למועדון,
אתה סמל ענק בב"ש, נותן את כל מה שאתה יכול כך משחק ( גם אם זה לא הולך כי אתה כבר לא צעיר ),
אז ראבק אולי מספיק עם הפרצופי תחת בזמן שאתה יורד ? מספיק עם הקללות באוויר כל פעם שאתה מתחלף ?
לצערי אני חושב פעמיים אם הוא באמת מבין שהוא פה המנהיג וצריך להראות לצעירים איך להתנהג, הוא מתנהג במגרש הפוך לגמרי.