אתה מדבר ברמת הקהל, אני מדבר ברמת המועדון. כל כתבי החצר, ברמן,יצחקי,זריהן וכו לא מורשים יותר להיכנס למתחם האימונים, אין רשות לאף שחקן להתראיין, לא עולים לכל הראיונות של כל התוכניות רעל ברדיו, סביבת עבודה שקטה, בלי 400 ראיונות לפני משחק גדול, ועל כמה שכל השחקנים מאמינים בעצמם וכמה שהשנה הם לא מפחדים ואז חוטפים בראש. להפסיק את השכונה התקשורתית הזאת, פעם בשבוע מסיבת עיתונאים מסודרת וזהואדום זקן כתב: ממש לא.
בכוח צריך להשתמש בכוח,נכון יותר מתאים לפייסבוק,אבל מה לעשות,רק ככה הם מבינים.
קללות בלי סוף כל משחק יעשו את העבודה.
פרימו הפח הזה צריך ניעור בדיוק כמו שעשינו לו במשחק על הירידה מול נתניה,אחרי זה עזב אותנו בשקט.
החרא הקטן הזה לא היה מעז לצאת על ביתר או אוהדיה והוא עוד מגחך על מספר האוהדים שנסעו לשוויץ אתמול,חתיכת אשפה.
נא להתנהג בהתאם
Re: נא להתנהג בהתאם
+1.blueman כתב: אתה מדבר ברמת הקהל, אני מדבר ברמת המועדון. כל כתבי החצר, ברמן,יצחקי,זריהן וכו לא מורשים יותר להיכנס למתחם האימונים, אין רשות לאף שחקן להתראיין, לא עולים לכל הראיונות של כל התוכניות רעל ברדיו, סביבת עבודה שקטה, בלי 400 ראיונות לפני משחק גדול, ועל כמה שכל השחקנים מאמינים בעצמם וכמה שהשנה הם לא מפחדים ואז חוטפים בראש. להפסיק את השכונה התקשורתית הזאת, פעם בשבוע מסיבת עיתונאים מסודרת וזהו
אם המועדון לא יצליח לעצור את מחול השדים הזה בתקשורת שכולל ציטוטים עלומי שם ושמועות על הסגל, ואם אנחנו האוהדים לא נצליח להתאפס על הבאסה ולהבין שקורה,מפסידים וממשיכים הלאה אז ממש אין לנו מה למכור במאבק על התואר. כשהמועדון יצור בועה שקטה להתרכז בדברים המקצועיים אז נתחיל לדבר על התקדמות. ואנחנו, נביע דעה נתווכח בפורום אבל ניתן להם גב להצליח
מסכים. ובהינתן שאין לנו מנהל מקצועי שזה התפקיד שלו, אלונה מתפקדת כסוג של מנהלת מקצועית, חושב שזה התפקיד שלה להרגיע את העיניינים ולתת גב לבכרmatanred כתב:אם המועדון לא יצליח לעצור את מחול השדים הזה בתקשורת שכולל ציטוטים עלומי שם ושמועות על הסגל, ואם אנחנו האוהדים לא נצליח להתאפס על הבאסה ולהבין שקורה,מפסידים וממשיכים הלאה אז ממש אין לנו מה למכור במאבק על התואר. כשהמועדון יצור בועה שקטה להתרכז בדברים המקצועיים אז נתחיל לדבר על התקדמות. ואנחנו, נביע דעה נתווכח בפורום אבל ניתן להם גב להצליח
בגדול אתה צודק,אבל לי באמת שאין בעיה עם ברמן,זריהן ושות.blueman כתב: אתה מדבר ברמת הקהל, אני מדבר ברמת המועדון. כל כתבי החצר, ברמן,יצחקי,זריהן וכו לא מורשים יותר להיכנס למתחם האימונים, אין רשות לאף שחקן להתראיין, לא עולים לכל הראיונות של כל התוכניות רעל ברדיו, סביבת עבודה שקטה, בלי 400 ראיונות לפני משחק גדול, ועל כמה שכל השחקנים מאמינים בעצמם וכמה שהשנה הם לא מפחדים ואז חוטפים בראש. להפסיק את השכונה התקשורתית הזאת, פעם בשבוע מסיבת עיתונאים מסודרת וזהו
סהכ הם עושים את עבודתם,מקבלים ידיעות,מפרסמים אותם ודווקא הם עודיםנאת זה יחסית בצורה עדינה.
אני מדבר על כל הפרשנים בשקל,פרימו,אופירה,ברקוביץ כל אילו שמחפשים להכפיש רק כי זאת אלונה ולא קוראים לה פרוספר אזגי או אלי טביב.
קח את רז זהבי הפח אשפה הזה שמצאו אותו משחק סטנגה בכפר שלם והביאו אותו לפרשן.
הבן אדם פאקן יוצא על יוקנוביץ,אתה מבין????
וכאן אנחנו כקהל צריכים לבוא לידי ביטוי.
ולגבי הקבוצה אתה צודק צריך מעכשיו להתחיל לעשות סדר ומהר.
- The red one
אני חייב לציין שיחסית התגובות בפייסבוק נהדרות.
אני מחפש ומוצא רק תגובה אחת ארסית וגם זה של ספק אוהד שלנו.
אני מחפש ומוצא רק תגובה אחת ארסית וגם זה של ספק אוהד שלנו.
איך נלחמים בראיונות:
דיברת בתקשורת בלי אישור? נקנסת 5000$
דיברת בתקשורת בעילום שם ולא יודעים מי זה? כל הקבוצה תיקנס 5000$
ואז נראה מי המניאק שמוכן לפגוע בכיסים שלו ושל חבריו
ואז נראה מי המניאק שמוכן לפגוע בכיסים שלו ושל חבריו
- red and white
- Title: Almog
סטנוייביץ' עשה את זה בחיפה ראית שינוי ,הם עד עכשיו קבוצה של מדליפיםdor69 כתב:איך נלחמים בראיונות:
ואז נראה מי ה***** שמוכן לפגוע בכיסים שלו ושל חבריו
זה לא צריך לבוא מהמאמן אלא מהבוסיתred and white כתב: סטנוייביץ' עשה את זה בחיפה ראית שינוי ,הם עד עכשיו קבוצה של מדליפים
אז אם מחר ברמן יחליט להמציא ציטוט כדי לחמם ולהביא נפח לכתבה שלו כל הקבוצה תיענש?dor69 כתב:איך נלחמים בראיונות:
ואז נראה מי ה***** שמוכן לפגוע בכיסים שלו ושל חבריו
איזה מן עונש דבילי זה אמור להיות?
טוב הרעיון לא מלוטש עד הסוףהפועלעולה כתב: אז אם מחר ברמן יחליט להמציא ציטוט כדי לחמם ולהביא נפח לכתבה שלו כל הקבוצה תיענש?
איזה מן עונש דבילי זה אמור להיות?

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק לדעתי אילוז אחראי לכל הציטוטים עלומי השם?
כלומר תחשבו על זה הוא היחידי שנשאר בסגל שלנו כבר יותר מעשור חוץ משנה בפתח תקווה....
גם במכבי חיפה לדעתי מגן ימני כושל אחראי על הציטוטים וזה אייל משומר.
כלומר תחשבו על זה הוא היחידי שנשאר בסגל שלנו כבר יותר מעשור חוץ משנה בפתח תקווה....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מבטיח לך לא מדובר באילוז.דר אדום בנשמה כתב:רק לדעתי אילוז אחראי לכל הציטוטים עלומי השם?
- The red one
אתם מדברים ודמברים, ומדברים ומדברים, ואז מה קורה?
הקפטן שלנו יוצא מהדיוטי ואומר בפומבי "מוזר לי להיות מוחלף".
אומנם אין ווידאו שלו אומר את זה, אבל זה כתוב בכל 3 האתרים, גם מבחינת הטקסט בתוך הכתבה זה לא נשמע טוב. ככה לא הייתי מצפה מאליניב לדבר.
ברור לנו שמוזר לך להיות מוחלף אליניב, גם לנו מוזר שאתה מוחלף. אבל למה אתה צריך לבוא ולהגיד את זה מול כל התקשורת?! מה עשית בזה? את הדבר הזה אתה צריך להגיד לבן אדם אחד, מקסימום שניים!
ואחרי זה נבכה איך זה יכול להיות ששחקנים מדליפים ותרצו להכניס לי פה משטר עונשים..
הקפטן שלנו יוצא מהדיוטי ואומר בפומבי "מוזר לי להיות מוחלף".
אומנם אין ווידאו שלו אומר את זה, אבל זה כתוב בכל 3 האתרים, גם מבחינת הטקסט בתוך הכתבה זה לא נשמע טוב. ככה לא הייתי מצפה מאליניב לדבר.
ברור לנו שמוזר לך להיות מוחלף אליניב, גם לנו מוזר שאתה מוחלף. אבל למה אתה צריך לבוא ולהגיד את זה מול כל התקשורת?! מה עשית בזה? את הדבר הזה אתה צריך להגיד לבן אדם אחד, מקסימום שניים!
ואחרי זה נבכה איך זה יכול להיות ששחקנים מדליפים ותרצו להכניס לי פה משטר עונשים..