נא להתנהג בהתאם
נא להתנהג בהתאם
לכל חבורת הזבל בתשקורת ולאוהדי הפייסבוק גייס חמישי שלנו,אני מציע להירגע ומהר.
הפועל ב"ש לא נבנתה לאירופה,היא נבנתה לקחת אליפות בליגה,אז כל הדיבורים שלכם על עומס ואגו לא מחזיקים מים.
נכון,הזדמנות פז,נכון שוב בעטנו בדלי,אבל אנחנו בסהכ סימפטום לכדורגל הישראלי ההולך ודועך,אז אל תהפכו אותנו למושיעי הכדורגל ולא למחריביו.
העונה עדיין לא החלה ולמרות הנסיונות הבלתי פוסקים שלכם לחבל לנו בקבוצה לא תצליחו!!
גייס חמישי יקר,אני נשבע לכם שלחלקכם אסור להתקרב למחשב ללא פיקוח ואם לחלקכם יש ילדים תשתדלו לא לשבת איתם על שיעורים,טעויות הכתיב שלכם הם על גבול השערורייה.
כמה טיפשות,כמה ארס,זה שחלקכם קנה מנוי פעם ראשונה בחייו,לא נותן לכם מניה במועדון,אתם מבינים כן?
שבו בשקט,תנו לקבוצה שקט,יש מאמן,יש שחקנים ובעזרת השם אם תתמכו גם תהיה אליפות.
אה.. תומר לוי בחיי שאתה דומה לשרק.
הפועל ב"ש לא נבנתה לאירופה,היא נבנתה לקחת אליפות בליגה,אז כל הדיבורים שלכם על עומס ואגו לא מחזיקים מים.
נכון,הזדמנות פז,נכון שוב בעטנו בדלי,אבל אנחנו בסהכ סימפטום לכדורגל הישראלי ההולך ודועך,אז אל תהפכו אותנו למושיעי הכדורגל ולא למחריביו.
העונה עדיין לא החלה ולמרות הנסיונות הבלתי פוסקים שלכם לחבל לנו בקבוצה לא תצליחו!!
גייס חמישי יקר,אני נשבע לכם שלחלקכם אסור להתקרב למחשב ללא פיקוח ואם לחלקכם יש ילדים תשתדלו לא לשבת איתם על שיעורים,טעויות הכתיב שלכם הם על גבול השערורייה.
כמה טיפשות,כמה ארס,זה שחלקכם קנה מנוי פעם ראשונה בחייו,לא נותן לכם מניה במועדון,אתם מבינים כן?
שבו בשקט,תנו לקבוצה שקט,יש מאמן,יש שחקנים ובעזרת השם אם תתמכו גם תהיה אליפות.
אה.. תומר לוי בחיי שאתה דומה לשרק.
Re: נא להתנהג בהתאם
היה צפוי שכל התקשורת תחכה לנפילה שלנו אחרי מה שקרה בעונה הקודמת עם אלונה-אלישע-שרצקי-בכר
לצערי נצטרך להתמודד עם זה כל העונה. רק אליפות שלנו תסתום לכולם את הפה, וזה יהיה מאוד קשה להשיג...
לצערי נצטרך להתמודד עם זה כל העונה. רק אליפות שלנו תסתום לכולם את הפה, וזה יהיה מאוד קשה להשיג...
מקווה שיחנקו, ויפה שעה אחת קודם.
גם "יקירינו" מוואלה פתחו את הבוקר עם כתבה על "בעיות האגו" בקבוצה.
גם "יקירינו" מוואלה פתחו את הבוקר עם כתבה על "בעיות האגו" בקבוצה.
דווקא מתאים לי אווירת כל העולם נגדנו.
כמובן שזה בא כשהאוהדים הם אגרוף אחד.
זה עולם התקשורת. להוציא את שירצקי ושחר כולם יחטפו.
כמובן שזה בא כשהאוהדים הם אגרוף אחד.
זה עולם התקשורת. להוציא את שירצקי ושחר כולם יחטפו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים ולא מסכים.
היינו צריכים לעבור את תון ולפחות להגיע לשלב הבא או לפלייאוף ומכאן האכזב כי יש לנו קבוצה טובה שיכולה לעשות את זה.
עכשיו לגביי הפסימיות הכללית פה אני מסכים כי נראה שאנשים שכחו מה זה לאהוד קבוצה באש ובמים.
ואגב למרות הביקורת שלי אני יאהד את הקבוצב גם אם נהיה בליגה ג'.
היינו צריכים לעבור את תון ולפחות להגיע לשלב הבא או לפלייאוף ומכאן האכזב כי יש לנו קבוצה טובה שיכולה לעשות את זה.
עכשיו לגביי הפסימיות הכללית פה אני מסכים כי נראה שאנשים שכחו מה זה לאהוד קבוצה באש ובמים.
ואגב למרות הביקורת שלי אני יאהד את הקבוצב גם אם נהיה בליגה ג'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תכוון את זה גם לאנשים פה בפורום, יש פה משתמשים לא פחות גרועים,
אתם מראה של הקבוצה מתי תבינו את זה.
אתם מראה של הקבוצה מתי תבינו את זה.
והנה כבר משה פרימו הבן של זונה יוצא מהחור.
כמה לשון הרע יש לבן אדם הזה,אלוהים ישלם לו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבדיחה שאם היינו עולים הוא לא היה מחמיא לנו...אדום זקן כתב:והנה כבר משה פרימו הבן של **** יוצא מהחור.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה נכון שפרימו אמר שבכר בלוף?!
זה מאוד פשוט מה שקורה.
עושים לנו מה שעשו למכבי תא בעידן לוני ולמכבי חיפה עונה שעברה,פשוט מחכים בפינה לנפילה.
"הפרשנים" לא מחזיקים מאלונה וזה בלשון המעטה ורק מחכים לנפילה.
והאמת זה הזמן שלה,ללמוד טוב טוב את הבית ספר שעשה גורדי לתקשורת ב3 השנים האחרונות,עם סגל לא פחות עמוס ורווי אגו ןכישלון טוטאלי באירופה לקח בשקט טרבל.
וגם ברדה צריך מייד לצאת ולהגיד לכולם תירגעו ומהר,אם הוא חושב על תפקיד המנגר,אילו בדיוק הדברים שהוא יצטרך להתמודד איתם ויפה שעה אחת קודם.
ואני אגיד עוד משהו,טוב שהדברים האילו קורים עכשיו טרום עונה,ויש זמן לתקן ולעלות על בעיות.
אני נשבע לכם שאם היינו מפרקים קבוצות בשלב הזה,אני הייתי מודאג.
עושים לנו מה שעשו למכבי תא בעידן לוני ולמכבי חיפה עונה שעברה,פשוט מחכים בפינה לנפילה.
"הפרשנים" לא מחזיקים מאלונה וזה בלשון המעטה ורק מחכים לנפילה.
והאמת זה הזמן שלה,ללמוד טוב טוב את הבית ספר שעשה גורדי לתקשורת ב3 השנים האחרונות,עם סגל לא פחות עמוס ורווי אגו ןכישלון טוטאלי באירופה לקח בשקט טרבל.
וגם ברדה צריך מייד לצאת ולהגיד לכולם תירגעו ומהר,אם הוא חושב על תפקיד המנגר,אילו בדיוק הדברים שהוא יצטרך להתמודד איתם ויפה שעה אחת קודם.
ואני אגיד עוד משהו,טוב שהדברים האילו קורים עכשיו טרום עונה,ויש זמן לתקן ולעלות על בעיות.
אני נשבע לכם שאם היינו מפרקים קבוצות בשלב הזה,אני הייתי מודאג.
אמר את זה גם על:azb852 כתב:זה נכון שפרימו אמר שבכר בלוף?!
אוסקר גרסיה
פאולו סוזה
פאקו
פלט
מטומטם כבר אמרנו?
מי שלוקח אותו ברצינות מטומטמם לא פחות ממנואדום זקן כתב: אמר את זה גם על:
אוסקר גרסיה
פאולו סוזה
פאקו
פלט
מטומטם כבר אמרנו?
++
והנה דוגמא מצוינת.
שם את הראש שלי שהכתבה בספורט1 מבוססת על הנושא פה ליד.
מפה לשם זה מתגלגל לאוזניים ועיניים של אלפים ולכו תוציאו להם את זה מהראש.
יש פתגם יפה, אבן שזרק טיפש לבאר גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא.
בואו נזרוק כמה שפחות אבנים.
והנה דוגמא מצוינת.
שם את הראש שלי שהכתבה בספורט1 מבוססת על הנושא פה ליד.
מפה לשם זה מתגלגל לאוזניים ועיניים של אלפים ולכו תוציאו להם את זה מהראש.
יש פתגם יפה, אבן שזרק טיפש לבאר גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא.
בואו נזרוק כמה שפחות אבנים.
אני חושב שצריך פשוט להפסיק לשתף פעולה עם התקשורת. איזור סטרילי, פעם בשבוע, יש מסיבת עיתונאים לפני משחק וזהו, אף עיתונאי לא נכנס למתחם, אין ראיונות של שחקנים אלא אחרי משחק ובאישור היועץ תקשורת. העיתונאים הולכים נגדך, אל תספק להם חומר.
ממש לא.blueman כתב:אני חושב שצריך פשוט להפסיק לשתף פעולה עם התקשורת. איזור סטרילי, פעם בשבוע, יש מסיבת עיתונאים לפני משחק וזהו, אף עיתונאי לא נכנס למתחם, אין ראיונות של שחקנים אלא אחרי משחק ובאישור היועץ תקשורת. העיתונאים הולכים נגדך, אל תספק להם חומר.
בכוח צריך להשתמש בכוח,נכון יותר מתאים לפייסבוק,אבל מה לעשות,רק ככה הם מבינים.
קללות בלי סוף כל משחק יעשו את העבודה.
פרימו הפח הזה צריך ניעור בדיוק כמו שעשינו לו במשחק על הירידה מול נתניה,אחרי זה עזב אותנו בשקט.
החרא הקטן הזה לא היה מעז לצאת על ביתר או אוהדיה והוא עוד מגחך על מספר האוהדים שנסעו לשוויץ אתמול,חתיכת אשפה.