המשחק המרכזי
Re: המשחק המרכזי
כמעט לכולם יש היום, גם אנשים שאין להם סף לבגדים נופלים בפח של חברות הכבלים.. :\
אם המשחק המרכזי משודר בערוץ 5,אז גם כאילו שיש להם עידן יכולים לצפות
- The red one
על פי נתון שפירסם כלכיסטט לפני חודשיים, ל200 אלף בתי אב בישראל יש עידן+. ONE ניפחו את המספר ל500 אלף בכתבה שהם פירסמו על המנהלת, כמובן כדי לגרום לכל הציבור לתהות האם ההסכם הוא טוב, למרות שעוד לא הבנתי את האינטרס שלהם כי הרי גם אם הם יקחו את זכויות השידור, החבר'ה עם העידן+ לא יוכלו לראות...סניור כתב:כמעט לכולם יש היום, גם אנשים שאין להם סף לבגדים נופלים בפח של חברות הכבלים.. :\
אדום - איך? ערוץ 5 לא נכלל בחבילה של עידן+
לא כזה בקיא,אבל לדעתי הוא משווק בתור ערוץ בסיסי.אדום בלב בנשמהההה כתב: על פי נתון שפירסם כלכיסטט לפני חודשיים, ל200 אלף בתי אב בישראל יש עידן+. ONE ניפחו את המספר ל500 אלף בכתבה שהם פירסמו על המנהלת, כמובן כדי לגרום לכל הציבור לתהות האם ההסכם הוא טוב, למרות שעוד לא הבנתי את האינטרס שלהם כי הרי גם אם הם יקחו את זכויות השידור, החבר'ה עם העידן+ לא יוכלו לראות...
אדום - איך? ערוץ 5 לא נכלל בחבילה של עידן+
אגב,רוב הכסף הגדול הכבלים ומה שאנחנו משלמים הולך על רכישת ערוצי ספורט,ילדים,סרטים וכו.
בחבילה בסיסית בלבד,ללא טלפון,4 ערוצי סרטים,והערוצים הרגילים כולל ספורט 5 בלבד,העלות היא בערך 220 שח לחודש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא עניין של מה עדיף.
ציינתי עובדה יבשה, שהיא די מצערת.
ציינתי עובדה יבשה, שהיא די מצערת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אגב אני מציע לא להתייחס ברצינות למה שמפרסם ליפקין.
קיימת מלחמת עולם בין שתי הערוצים הללו,לכן כל מה שמגיע לערוץ הספורט פוגע ברלוונטיות של ערוץ 50 שגם ככה לא מצליח להתרומם.
לגבי כל נושא בתי האב,מי שאין לו ערוץ ספורט בבית,לא רוצה ערוץ ספורט ומי שידו אינה משגת,אין ספק שזו בעיה אבל בטח לא במספרים שהוא מתאר.
לגבי החיילים,שטות גמורה,כל מוצב,בסיס צבאי מחובר לכבלים ממה שאני זוכר זה יס,אז ככה שהוא ונתונים זה משהו שלא הולך ביחד.
קיימת מלחמת עולם בין שתי הערוצים הללו,לכן כל מה שמגיע לערוץ הספורט פוגע ברלוונטיות של ערוץ 50 שגם ככה לא מצליח להתרומם.
לגבי כל נושא בתי האב,מי שאין לו ערוץ ספורט בבית,לא רוצה ערוץ ספורט ומי שידו אינה משגת,אין ספק שזו בעיה אבל בטח לא במספרים שהוא מתאר.
לגבי החיילים,שטות גמורה,כל מוצב,בסיס צבאי מחובר לכבלים ממה שאני זוכר זה יס,אז ככה שהוא ונתונים זה משהו שלא הולך ביחד.
- The red one
אדום אתה מתכוון לאנשים שחוברים להוט ויס. להם אתה צודק, ערוץ הספורט משווק כבר בחבילת הבסיס. אבל הם הזכירו את מנויי עידן+, להם רק 6 ערוצים (בלי ערוץ הספורט) וכמה תחנות רדיו, והמחיר הרבה פחות מ250ם שקלים.
לגבי בסיסים - יש לא מעט בסיסים שמחוברים ליס, אבל אלה בסיסים הגדולים. בפלוגה הלוחמת שאני הייתי בה, הסתובבנו עם אנטנה של עידן+ ורק דרכה קלטנו שידורים. מה גם שבדר"כ היס מחובר למקום מסויים וגדול בבסיס , אבל אם אנשים רוצים שיהיה רק לחדר שלהם , הם רוכשים לעצמם אנטנה וממיר של עידן+ - אלה האנשיםם שלא יוכלו לראות את המשחק המרכזי כל עוד לא יהיה ב22,10 או 11.
לגבי בסיסים - יש לא מעט בסיסים שמחוברים ליס, אבל אלה בסיסים הגדולים. בפלוגה הלוחמת שאני הייתי בה, הסתובבנו עם אנטנה של עידן+ ורק דרכה קלטנו שידורים. מה גם שבדר"כ היס מחובר למקום מסויים וגדול בבסיס , אבל אם אנשים רוצים שיהיה רק לחדר שלהם , הם רוכשים לעצמם אנטנה וממיר של עידן+ - אלה האנשיםם שלא יוכלו לראות את המשחק המרכזי כל עוד לא יהיה ב22,10 או 11.
לגבי מנויי עידן לא התווכח,כי אני לא כל כך מכיר את העניין.אדום בלב בנשמהההה כתב:אדום אתה מתכוון לאנשים שחוברים להוט ויס. להם אתה צודק, ערוץ הספורט משווק כבר בחבילת הבסיס. אבל הם הזכירו את מנויי עידן+, להם רק 6 ערוצים (בלי ערוץ הספורט) וכמה תחנות רדיו, והמחיר הרבה פחות מ250ם שקלים.
אבל מה שכן אני יודע שאדם שהוא חולה ספורט לא יוותר על ערוץ 5 בשום מצב.
אז נניח שמתוך הכמות שהם ציינו אולי באמת 10% ידם אינה משגת,לגבי השאר הם פשוט לא מתעניינים ואתה תראה שאחוזי הרייטינג יישארו כמו שהם היום בעידן ערוץ 1 וזה עהיה המדד הטוב ביותר.
עכשיו לגבי החיילים אתה טועה,כי בעבר התעסקתי עם זה באופן אישי.
אל"ח מממן את כל הבסיסים,המוצבים אפילו הנידחים ביותר.
אם אין, האשמה היא במנהלת הגדוד/חטיבה וכו.
וכנראה אחד מהאנשי קבע לקח את האנטנה לחדר שלו.
העניין בדוק.
- ForeverRed
עם כל הסלידה מוואן הם גם מעלים טענה נכונה.
המנהלת הוקמה במטרה להביא יותר כסף ולכן פרסום מכרז ל4 שנים על אותו סכום ששולם עד היום זה סוג של כישלון.
המנהלת הוקמה במטרה להביא יותר כסף ולכן פרסום מכרז ל4 שנים על אותו סכום ששולם עד היום זה סוג של כישלון.
- yanivnew91
בתור סמפ"מ לשעבר אני יכול להגיד שאתה צודק בקשר לבסיסים אבל הנקודה היא אחרת לטעמי.אדום זקן כתב: לגבי מנויי עידן לא התווכח,כי אני לא כל כך מכיר את העניין.
אז נניח שמתוך הכמות שהם ציינו אולי באמת 10% ידם אינה משגת,לגבי השאר הם פשוט לא מתעניינים ואתה תראה שאחוזי הרייטינג יישארו כמו שהם היום בעידן ערוץ 1 וזה עהיה המדד הטוב ביותר.
העניין בדוק.
רשמת שמי שחולה ספורט לא יוותר על ספורט 5 ובגלל זה כן יוכל לצפות, מה שנכון ב99 אחוז מהמקרים. כל העניין הוא לחשוף את המוצר לאנשים ואוכלוסיות חדשות בכל מיני דרכים שבהן המינהלת מנסה לנקוט כדי להפוך את המוצר למעניין, מבוקש ונגיש יותר לכולם.
יש פה קצת סתירה בין מה שרשמתי לבין זה שהמינהלת פועלת לכך שהמשחק המרכזי יעבור לערוץ פחות נגיש לחלק מהאוכלוסיה מהערוץ בו הוא שודר בשנים האחרונות.
- red and white
- Title: Almog
נכון וזה אפילו יותר גרוע כי המכרז הוא לארבע שנים ובמקום שבשנה הבאה המנהלת והקבוצו יקבלו יותר כסף היא מוותרת על האפשרות הזוForeverRed כתב:עם כל הסלידה מוואן הם גם מעלים טענה נכונה.
- The red one
כמו שאמרתי, היה יס בחלק נכבד מהבסיסים בהם אני הייתי. העניין הוא שזה היה במקום מרוכז אחד, ולרוב יוצא שהאנשים בפלוגה רוכשים בעצמם עידן+ ואנטנה ומתחברים בעצמם, לא תלויים במה שהבסיס מספק.אדום זקן כתב: לגבי מנויי עידן לא התווכח,כי אני לא כל כך מכיר את העניין.
העניין בדוק.
אני מסכים איתך שהרייטינג לא יקבל מכה כל כך קשה בכנף כמו שONE מנסה להציג.
אגב, כעת כונס הנכסים של רשות השידור טוען שהזכויות יישארו בידיים שלהם..
- ForeverRed
לא רוצה להגיד אמרתי לכם..
https://b.walla.co.il/item/2874117" onclick="window.open(this.href);return false;
https://b.walla.co.il/item/2874117" onclick="window.open(this.href);return false;
רשמתי את זה קודם
בלי ליגת העל אין לרשות השידור קיום
בלי ליגת העל אין לרשות השידור קיום
קלאסיקו בערוץ ONE.
ה' ישמור ויציל.
ה' ישמור ויציל.