ומה זה משנה?Tal_Hbs כתב:
לדעתי זה קשור לעובדה שכבר היה משחק במנוי
מנויים לאיצטרנר
Re: מנויים לאיצטרנר
המועדון צריך לפרסם הודעה שנשארו כ150 מקומות פנויים לדרומי . תוך שעתיים סולד-אאוט
כי לא ניתן לבטל ולקנות ליציע אחר כמו שעשו לפני המשחק.delta7 כתב: ומה זה משנה?
מבחינת המועדון לדעתי הם צריכים לתת את האופציה
המועדון לא מוכן לפרסם מס' רשמי אז אתה רוצה שיפרסם לך כמה נשארו ליציע הדרומי ?yakar כתב:המועדון צריך לפרסם הודעה שנשארו כ150 מקומות פנויים לדרומי . תוך שעתיים סולד-אאוט
התנהלות חובבנית של המועדון, וחבל.

מה חובבני בלא לפרסם מספר רשמי לפני שנגמרה המכירה?
למי זה משנה?
למי זה משנה?
משנה, למה מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל תל אביב יכולים ורק המועדון " הנאור " לא מפרסם למרות בקשות ?סניור כתב:מה חובבני בלא לפרסם מספר רשמי לפני שנגמרה המכירה?
למי זה משנה?
מה כל כך סודי במספר המנויים ? מי ישמע זה הסיסמה לפנטגון.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 19 יולי 2015, 16:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

כל שנה מפרסמים מספר רישמי כשנגמרת המכירה. מאמין שיעשו את זה גם השנהmaor20094 כתב: משנה, למה מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל תל אביב יכולים ורק המועדון " הנעור " לא מפרסם למרות בקשות ?
- The red one
איפה הם מפרסמים? אין להם איזה מד בלייב שאומר כמה נמכרו.maor20094 כתב: משנה, למה מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל תל אביב יכולים ורק המועדון " הנעור " לא מפרסם למרות בקשות ?
בדר"כ מפרסמים נקודות ציון (כמו שאצלנו פירסמו על ה10K) או שהתקשורת מפרסמת הערכות..
מה שכן - חובבני זה בטוח לא.
עוד לא היה משחק אחד בטרנר, איך קבעו שהמערבי הוא יציע משעמם ושקט?maor20094 כתב:הרבה אנשים מעוניינים לעבור מהמערבי והמזרחי ליציע הדרומי,
המזרחי עוד נורמלי, אבל אנשים אומרים שהמערבי זה יציע משעמם ושקט מדי ( כאילו לא ידעתם שזה יציע משפחות ? )
ועכשיו שפע לא מעוניינת לתת להם לעבור.
הכוונה שלי הייתה שבכלי התקשורת מפרסמים מספר מנויים, אצלנו המנכ"ל עולה לרדיו, וכול שני וחמישי הוא מוריד את מס' המנויים,אדום בלב בנשמהההה כתב: איפה הם מפרסמים? אין להם איזה מד בלייב שאומר כמה נמכרו.
בדר"כ מפרסמים נקודות ציון (כמו שאצלנו פירסמו על ה10K) או שהתקשורת מפרסמת הערכות..
מה שכן - חובבני זה בטוח לא.
זה חובבני שמנכ"ל מועדון לא יודע מס' רשמי.
-----
לגבי המערבי - אנשים שהיו במשחק בטדי אמרו שהיציע משעמם ולא מעודד,
מוזמנים להיכנס לפייסבוק ולראות פוסטים של אנשים

- The red one
נו גם אצלנו פירסמו הערכות על מספר מנויים...
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
גם אני התאכזבתי לגבי המערבי, אף אחד כמעט לא עודד מסביב ושני אלה שישבו לידי המשיכו לשאול אותי מי זה? מי זה?maor20094 כתב:
הכוונה שלי הייתה שבכלי התקשורת מפרסמים מספר מנויים, אצלנו המנכ"ל עולה לרדיו, וכול שני וחמישי הוא מוריד את מס' המנויים,
זה חובבני שמנכ"ל מועדון לא יודע מס' רשמי.
-----
לגבי המערבי - אנשים שהיו במשחק בטדי אמרו שהיציע משעמם ולא מעודד,
מוזמנים להיכנס לפייסבוק ולראות פוסטים של אנשים
אני עשיתי לטרנר מנוי במזרחי.
בטדי ישבתי במערבי בגלל שהחברים שלי גם ישבו שם, אני יכול להגיד לך שהמערבי במשחק בטדי היה חלש.
בטדי ישבתי במערבי בגלל שהחברים שלי גם ישבו שם, אני יכול להגיד לך שהמערבי במשחק בטדי היה חלש.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הם ילמדו. הרבה אוהדים חדשים רכשו מנויים. סבלנות וגם המערבי יהיה שמחשי האדום כתב:אני עשיתי לטרנר מנוי במזרחי.