אה טוב, ובקשר לדוידזאדה בחימום לפני המשחק שמתי שהיו לו הרמות טובות אבל בכל המשחק הוא לא הרים אפילו הרמה אחת מה שמצביע על חוסר ביטחון ומישהו צריך לשקם לו אתזה כי מגן זה לא בלם והוא גם צריך לתת הרמות לרחבה.
לעומת זאת בן ביטון כנראה בטוח בהרמות שלו.
red and white כתב:אה טוב, ובקשר לדוידזאדה בחימום לפני המשחק שמתי שהיו לו הרמות טובות אבל בכל המשחק הוא לא הרים אפילו הרמה אחת מה שמצביע על חוסר ביטחון ומישהו צריך לשקם לו אתזה כי מגן זה לא בלם והוא גם צריך לתת הרמות לרחבה.
בן ביטון היה השחקן הכי פחות טוב במשחק.
דוידזאדה מהמצטיינים.
אפשר גם לתת מילה טובה לאופיר למרות יכולת מאכזבת בעונה האחרונה.
נמאס לי מחוסר אובייקטיביות של המטומטמים בינינו (לא קשור למישהו פה בפורום). בפנדל למשל מישהו שהיה קרוב אליי קילל לאופיר את החיים כשהובאן בכלל היה זה שביצע את העבירה.
להוציא טימטום מחוץ לחוק!!!
אחי אני אמרתי בנושא אחר שאפיר היה במשחק מצוין ואני תומך באופיר ואומר שלא צריך להביא מגן שמאלי נוסף אז אני לא האיש שאתה צריך להגיד לו את זה.
אבל זה לא נוגד את זה שהבן אדם לא הרים כדור לרחבה , זה משהו שמגן חייב לעשות ( כל עוד לא קוראים לך משומר )ואני מקווה שיעשה את ביום חמישי.
red and white כתב:אה טוב, ובקשר לדוידזאדה בחימום לפני המשחק שמתי שהיו לו הרמות טובות אבל בכל המשחק הוא לא הרים אפילו הרמה אחת מה שמצביע על חוסר ביטחון ומישהו צריך לשקם לו אתזה כי מגן זה לא בלם והוא גם צריך לתת הרמות לרחבה.
זה לא ביטחון זה יכולת, אופיר בחיים לא הרים כדור כמו שצריך.
לגבי הנתונים, כבר דובר כאן על הבעיטות לשער.
לכך אפשר להוסיף את ההגבהות מכיוון האגף השמאלי.
לי זכורים לפחות 5 קרוסים מהאגף הזה (אחד של מליקסון, אחד של אופיר, 3 של נוואקמה).