שמעתי שוסרמיליה עובדים על הסעות מברן לטון...אדום בלב בנשמהההה כתב:חחח אחלה רעיון. אולי האולטרה סאות׳ יוציאו איזה אוטובוס מברן
סתאם...

שמעתי שוסרמיליה עובדים על הסעות מברן לטון...אדום בלב בנשמהההה כתב:חחח אחלה רעיון. אולי האולטרה סאות׳ יוציאו איזה אוטובוס מברן
מתנצל על העיכוב.סניור כתב:שמע אדום זקן, אני באמת אשמח אם תפנה אותנו לאתרים, אני כבר יומיים חורש את האינטרנט ולא מצליח למצוא טיסות במחירים נורמאליים. היחידות שמתקרבות למחיר שפוי, ולא משנה לי לאיזו עיר בשוויץ, הן טיסות הזויות של יותר מ 24 שעות בגלל קונקשיינים לא הגיוניים.
תודה אחי!אדום זקן כתב: מתנצל על העיכוב.
בגדול,דברים כאילו צריכים לסגור באותו רגע,עכשיו שסוכנים וחברות נסיעות מבינות שהיעד חם,הם מעלות מחירים.
אתר טרווליסט הוא אתר טוב,שנותן לך מספר אופציות לטיסות,שחק עם הימים,נגיד במקום רביעי תיסע בשלישי ותראה את המחיר.
או למשל תטוס בחמישי ותחזור בראשון,חוצה שבת בדרכ מוזיל מחירים,א ל עכשיו האמת לא יודע אם תמצא משהו.
אני מצאתי בצהריים טיסה דרך טורקיה,שעתיים קונקשיין,סבבה לגמרי באיזור 400 דולר,אבל אני לא יודע אם זה עוד רלוונטי.
אני אישית לא נוסע,מחכה למשהו יותר אטרקטיבי.
למי שמעוניין לטוס במטוס עם הקבוצה -גדי כתב:
אין שום סיבה שהם לא יטוסו בטיסה מסחרית. זה לא ספליט.
19:30 שעון שוויץavivgolan כתב:מישהו יודע מה שעת המשחק בסוף? בחוץ כאילו
בשפע יש אפשרות לקנות בצד המגרש או מאחורי השער.Sir Alex Ferguson כתב:הכרטיסים למשחק בתון הגיעו לישראל.
מי שטס ומעוניין להשיג כרטיס למשחק עוד בארץ, שיפנה לשפע ויקנה...
חחחחחח או שיותר גרוע בנאדם שאל אם המשחק בשוויץ כלול במנוייmaor20094 כתב:שיט הטמטום -
מישהו בפייסבוק שאל האם הארגון מוציא מטוס למשחק, וכמובן שכולם החזירו לו בתשובות מצחיקות