כמובן ש99.9% יהיה . אני מקווה שיהיה בערוץ הספורט אבל שאפק יפרשן ולא שליימה "לא מצליח לסיים משפט בלי להחנק" שרף.
מה סולד אאוט? בגומלין?אדום בלב בנשמהההה כתב:נחמד שהגיגסי סולד אאוט למרות שכרגע אין שידור של המשחק בארץ
כמובן ש99.9% יהיה . אני מקווה שיהיה בערוץ הספורט אבל שאפק יפרשן ולא שליימה "לא מצליח לסיים משפט בלי להחנק" שרף.
שלמה שרף נשמע כאילו הוא אכל לחם ונחנק תוך כדיי חחחחאדום בלב בנשמהההה כתב:נחמד שהגיגסי סולד אאוט למרות שכרגע אין שידור של המשחק בארץ
הגיגסי כבר סולד אאוט (2 אולמות) למרות שבתכל'ס נכון להרגע אף גוף שידור לא הכריז על שידור המשחק.שיש כתב: מה סולד אאוט? בגומלין?
בטוח יהיה שידור
בכל העיר יראו את זהRedHell כתב:חברים כאן שלא טסים מתארגנת צפייה משותפת של הארגון בדאנקיס, ככה שלא תמהרו לסגור בגיגסי.
אולי אפשר לעשות צפייה בקונכייה?RedHell כתב:חברים כאן שלא טסים מתארגנת צפייה משותפת של הארגון בדאנקיס, ככה שלא תמהרו לסגור בגיגסי.
אכן דיברתם....gilcohen כתב:
אין בעיה גדי...העברתי לעידו.
יש מטרה לדאוג שיהיה פאב עם בירות/נישנושים וכן הלאה למי שירצה, כמובן שזה יהיה 18+.yanivnew91 כתב: אולי אפשר לעשות צפייה בקונכייה?
או שלא ירצו להסתכן בכניסה של אוהדים לאיצטדיון?