לא יהיה אחדהפועלעולה כתב:אין יותר מגעיל מבית"ר, ה*** של המדינה. מעניין מי הטיפש הבא שיקח אותם
המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
אלי טביב כזה אפס. סמרטוט. גנב דעת. לא יודע כבר איזו מחמאה עוד להוסיף לו.
אין ספק.bs war כתב:אלי טביב כזה אפס. סמרטוט. גנב דעת. לא יודע כבר איזו מחמאה עוד להוסיף לו.
אבל כאן אין מה להאשים אותו.
אני בטוח שהוא היה בורח מבית"ר בשלב כזה או אחר ומוכר להם את כל השחקנים, אבל לא העונה. עובדה שהוא כבר קנה שחקנים עם משכורות שמנות יחסית לתקציב של בית"ר
יבוא יום וילמדו את כל הטריקים האלה של טביב באוניברסיטה.
הבן אדם אשף בניצול מצבים,היה מת להיפטר מביתר,לא עשה את זה כדי לא לקבל עליהום מהתקשורת והפגנות על יד הבית,אז לה פמיליה סידרו לו את האליבי הכי טוב שיש.
הבן אדם אשף בניצול מצבים,היה מת להיפטר מביתר,לא עשה את זה כדי לא לקבל עליהום מהתקשורת והפגנות על יד הבית,אז לה פמיליה סידרו לו את האליבי הכי טוב שיש.
בכלל עם כמה שלה פאמיליה היא המיץ של הזבל התקשורת פה לא אובייקטיבית באופן מעורר בחילה... לא היו חסרים מקרי פירוטכניקה של הישראליות בארץ ובחול אבל רק על בית״ר העליהום פה חזק בקטע מגעיל. (לא שהם התגלמות הטוב כן? מי שעוקב פה אחרי התגובות שלי יודע שאני שונא בית״ר וממש לא מתלהב מפירו ככה שאפשר לחסוך תגובות מתייפייפות)אדום זקן כתב:יבוא יום וילמדו את כל הטריקים האלה של טביב באוניברסיטה.
אתה מודע לכך שמופע הפירו הוא רק אספקט אחד משורה של אירועים שהקהל המטומטם הזה חתום עליהם בשתי לילות באירופה?
ההליכה ברחובות אמסטרדם ושרלואה כמו כנופיית פשע, האבו עלי בשדה התעופה, הרעש והבלאגן בכל פינה, ההתגרות במקומיים (על פי עדויות), השלטים המתסיסים(בט"ל).
אין לי ספק שלא נתקלו שם בחבורת ילדים ממושקפים עם שלייקס, אבל אתם פאקינג אורחים במדינה זרה, תגיעו שקטים ורגועים, תראו כדורגל, תתמכו בקבוצה שלכם ותזדייינו בחזרה לחור הקטן והמסריח שבאתם ממנו
ההליכה ברחובות אמסטרדם ושרלואה כמו כנופיית פשע, האבו עלי בשדה התעופה, הרעש והבלאגן בכל פינה, ההתגרות במקומיים (על פי עדויות), השלטים המתסיסים(בט"ל).
אין לי ספק שלא נתקלו שם בחבורת ילדים ממושקפים עם שלייקס, אבל אתם פאקינג אורחים במדינה זרה, תגיעו שקטים ורגועים, תראו כדורגל, תתמכו בקבוצה שלכם ותזדייינו בחזרה לחור הקטן והמסריח שבאתם ממנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים.Totti כתב:אתה מודע לכך שמופע הפירו הוא רק אספקט אחד משורה של אירועים שהקהל המטומטם הזה חתום עליהם בשתי לילות באירופה?
ולגביי הפירוטכניקה, מילא זה היה רק ביציע הייתי מסכים עם המחאה אבל לזרוק את זה לדשא יכל היה לפגוע בשחקנים שלהם עצמם ובקיצור טמטום מוחלט, אוהדים בבונים חסרי כל חשיבה הגיונית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כאחד שיש לו חברים אוהדי ביתר בערך בכמות שלך יש חברים אוהדי ב"ש,אני יכול להגיד לך שהחבורה הזאת חד משמעית לא אוהדת ביתר,אלה מאוהבים בתחת של עצמםdor69 כתב: בכלל עם כמה שלה פאמיליה היא המיץ של ה*** התקשורת פה לא אובייקטיבית באופן מעורר בחילה... לא היו חסרים מקרי פירוטכניקה של הישראליות בארץ ובחול אבל רק על בית״ר העליהום פה חזק בקטע מגעיל. (לא שהם התגלמות הטוב כן? מי שעוקב פה אחרי התגובות שלי יודע שאני שונא בית״ר וממש לא מתלהב מפירו ככה שאפשר לחסוך תגובות מתייפייפות)
בהחלט מודע לכל זה אבל צעדות עם המון רעש ופירו גם מכבי עשתה בפרנקפורט למשל (שולף לך דוגמא מהראש, בטוח שהיו עוד).Totti כתב:אתה מודע לכך שמופע הפירו הוא רק אספקט אחד משורה של אירועים שהקהל המטומטם הזה חתום עליהם בשתי לילות באירופה?
שתי עובדות שאי אפשר לחלוק עליהם:
1. העליהום על בית״ר לא קיים על שלום קבוצה אחרת (זה גם נכון שהבבונים המסריחים האלו הביאו את זה על עצמם. ללא ספק בכמעט כל החולאים של החברה הישראלית הם נגועים)
2. טביב הוא הנוכל הכי גדול שיש בכדורגל שלנו, ממש מין מצא את מינו.
אני מת על ה-"אכלו לי שתו לי" של אוהדי ביתר, אני חי איתם כבר 6 שנים.
קיללתם את עבאד? הוא נישק את האדמה אחרי גול.
קיללתם את אבו עביד? עשה לנו ז**
הורידו לכם נקודות? כי אנחנו ביתר
וכו וכו וכו...
כל היום אכלו לי שתו לי...
אבל בסוף שרים "הנה היא עולה...הגזענית של המדינה", עוקרים כסאות בכל מגרש שני ונוסעים לאמסטרדם עם כובעי גרב על הפנים כמו חיילים במחלקה של אבו באכר אל בגדאדי.
אז אומר כאן משהו קשה, מצידי היו חוזרים בארונות, 500 ארונות בנתבג.
מי שנוסע לראות כדורגל כמו למלחמה, שימות- יהודי, ערבי, ישראלי או סרבי.
ולעניין טביב, הוא נוכל, אבל שם כסף מהבית ומשלם בבית הדין חצי מיליון דולר בעונה בשביל חבורת ילדי כאפות מזדיינים
קיללתם את עבאד? הוא נישק את האדמה אחרי גול.
קיללתם את אבו עביד? עשה לנו ז**
הורידו לכם נקודות? כי אנחנו ביתר
וכו וכו וכו...
כל היום אכלו לי שתו לי...
אבל בסוף שרים "הנה היא עולה...הגזענית של המדינה", עוקרים כסאות בכל מגרש שני ונוסעים לאמסטרדם עם כובעי גרב על הפנים כמו חיילים במחלקה של אבו באכר אל בגדאדי.
אז אומר כאן משהו קשה, מצידי היו חוזרים בארונות, 500 ארונות בנתבג.
ולעניין טביב, הוא נוכל, אבל שם כסף מהבית ומשלם בבית הדין חצי מיליון דולר בעונה בשביל חבורת ילדי כאפות מזדיינים
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בקשר להתחלה, יש ויש גם אנחנו בספליט עשינו צעדה, אבל אף אחד לא פחד מאיתנו.dor69 כתב: בהחלט מודע לכל זה אבל צעדות עם המון רעש ופירו גם מכבי עשתה בפרנקפורט למשל (שולף לך דוגמא מהראש, בטוח שהיו עוד).
שתי עובדות שאי אפשר לחלוק עליהם:
1. העליהום על בית״ר לא קיים על שלום קבוצה אחרת (זה גם נכון שהבבונים המסריחים האלו הביאו את זה על עצמם. ללא ספק בכמעט כל החולאים של החברה הישראלית הם נגועים)
2. טביב הוא הנוכל הכי גדול שיש בכדורגל שלנו, ממש מין מצא את מינו.
כולנו מכירים את אוהדי ביתר, איך הם מתנהגים ומה הם משדרים לסביבה.
יש הבדל בין צעדה עם שירים שלא מזיקה לאף אחד לצעדה עם פירוטכניקה (ברחובות, תחנות רכבת וכו׳) והתגרות במקומיים.YallaHapoel כתב: בקשר להתחלה, יש ויש גם אנחנו בספליט עשינו צעדה, אבל אף אחד לא פחד מאיתנו.
כולנו מכירים את אוהדי ביתר, איך הם מתנהגים ומה הם משדרים לסביבה.
אגב, אם אני זוכר נכון אוהדים של היידוק אכן תקפו את שלנו לפני שנה.
את גדי
+1000Totti כתב:אתה מודע לכך שמופע הפירו הוא רק אספקט אחד משורה של אירועים שהקהל המטומטם הזה חתום עליהם בשתי לילות באירופה?
הגזמת, אחי.Totti כתב: אז אומר כאן משהו קשה, מצידי היו חוזרים בארונות, 500 ארונות בנתבג.