הגרלת הסיבוב השלישי
Re: הגרלת הסיבוב השלישי
פיייי איזו הגרלה קלה הלוואי שנעבור את תון
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
רק תון רק תון רק תון רק תון
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
פאבל פרגל מיודענו משחק בקבוצת ואדוז הצ'כית.
סעמק חובה לעבור.
קצת אירופה לא תזיק לנו.
קצת אירופה לא תזיק לנו.
- The red one
תקציר הניצחון של ואדוז 1-5 על חבורת דייגים מסן מרינו לפני שבועיים. ניתן להתרשם כי יש להם דמוי בוזגלו אצלנו, הבחור עם הקרבולת. מעבר לזה אין מה לקחת ברצינות.
https://www.youtube.com/watch?v=llfdQtxrHOQ" onclick="window.open(this.href);return false;
מיודענו פאבל פרגל משחק בקבוצה הזו כבר 2 עונות. טוב, אולי סוג של משחק? מצד אחד עונה שעברה רשם רק 2 הופעות בליגה, אבל ב2 מתוך 3 המשחקים באירופה עד עכשיו שיחק והשלים 90 דקות, כולל אתמול.
אני אגב לא הייתי פוסל אוטומטית אפשרות שהאסטונים יעלו. לא יודע עד כמה יתרון של 1-3 יחזיק באסטוניה, לא שלמדתי דבר על הקבוצה האסטונית, אבל על הנייר פערי הרמות לא נראים לי כ-אלה גבוהים בשביל שהאסטונים ינצחו 0-2.
https://www.youtube.com/watch?v=llfdQtxrHOQ" onclick="window.open(this.href);return false;
מיודענו פאבל פרגל משחק בקבוצה הזו כבר 2 עונות. טוב, אולי סוג של משחק? מצד אחד עונה שעברה רשם רק 2 הופעות בליגה, אבל ב2 מתוך 3 המשחקים באירופה עד עכשיו שיחק והשלים 90 דקות, כולל אתמול.
אני אגב לא הייתי פוסל אוטומטית אפשרות שהאסטונים יעלו. לא יודע עד כמה יתרון של 1-3 יחזיק באסטוניה, לא שלמדתי דבר על הקבוצה האסטונית, אבל על הנייר פערי הרמות לא נראים לי כ-אלה גבוהים בשביל שהאסטונים ינצחו 0-2.
- The red one
פה אפשר לראות את התקציר מאתמול:
https://www.youtube.com/watch?v=8Tr2R5CJfgM" onclick="window.open(this.href);return false;
* תצוגה מחפירה של שני השוערים.
* למרות שואדוז ספגה בדקה 86 שער חוץ, היא כבשה בדקה 90 הודות לשוער הטמבל של האסטונים.
* ניתן לראות כאן את בוזגלו שלהם בפעולה בכדור חופשי בדיוק כמו שלנו. אגב קוראים לו נאיימר. בסדר, עם ניקוד קצת שונה, אל תהיו קטנוניים.
אוףף הלוואי ונעבור את ת'ון!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8Tr2R5CJfgM" onclick="window.open(this.href);return false;
* תצוגה מחפירה של שני השוערים.
* למרות שואדוז ספגה בדקה 86 שער חוץ, היא כבשה בדקה 90 הודות לשוער הטמבל של האסטונים.
* ניתן לראות כאן את בוזגלו שלהם בפעולה בכדור חופשי בדיוק כמו שלנו. אגב קוראים לו נאיימר. בסדר, עם ניקוד קצת שונה, אל תהיו קטנוניים.
אוףף הלוואי ונעבור את ת'ון!!!!
קיבלנו את ההגרלה הכי קשה שיכולה להיות.
קיבלנו משחק חוץ נגד תון כאשר אנחנו בנחיתות של שער חוץ.
ואגוז? לא שמעתי כלום והאמת שלא מעניין.
קיבלנו משחק חוץ נגד תון כאשר אנחנו בנחיתות של שער חוץ.
ואגוז? לא שמעתי כלום והאמת שלא מעניין.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
וואלה, רק עכשיו אחרי בדיקה גיליתי שפאבל פרגל שיחק כאן רק חצי עונה. אני זכרתי לפםחות עונה אחת. הייתי בטוח שהוא היה סוג של פאיוביץ' כזה.
הוא עוד עבר להפועל רמת גן בחצי עונה..איזה קטע..
עריכה: הא, זאת העסקה שהביאה לנו את סוארז לפי מה שאומרים בפייסבוק.
הוא עוד עבר להפועל רמת גן בחצי עונה..איזה קטע..
עריכה: הא, זאת העסקה שהביאה לנו את סוארז לפי מה שאומרים בפייסבוק.
אתה רציני?RoICah כתב: יחסית לקבוצה שיש לנו?
זאת קבוצה חלש מאוד,מאוד!
הם פעם אחרי פעם מגיעים לאירופאית בגלל שהם לוקחים את הגביע בליכנשטיין שאין שם באמת קבוצות ובגלל זה הם משחקים בליגה השוויצרית.
הם בליגה השוויצרית הראשונה. קל זה לא יהיה לא לנו ולא לתון
- The red one
הם היו 4 או 5 עונות אחרונות ברצף בליגה השנייה. עלו בסוף 13/14 ושרדו בקושי ב14/15.yakar כתב: ליגה השוויצרית.
זה צריך להיות קל לנו ובטח לת׳ון שמכירה אותה וניצחה אותה 3 פעמים מתוך 4 בעונה האחרונה.
אנחנו פייבוריטים ברורים , אבל לא יהיה קל.אדום בלב בנשמהההה כתב: הם היו 4 או 5 עונות אחרונות ברצף בליגה השנייה. עלו בסוף 13/14 ושרדו בקושי ב14/15.
זה צריך להיות קל לנו ובטח לת׳ון שמכירה אותה וניצחה אותה 3 פעמים מתוך 4 בעונה האחרונה.
נגד רעננה , הפועל חיפה קל לך?
הם יותר טובים.
- The red one
מי יודע? אולי עם הקבוצה החדשה כן יהיה קל מול רעננה והפועל חיפה?yakar כתב:
אנחנו פייבוריטים ברורים , אבל לא יהיה קל.
נגד רעננה , הפועל חיפה קל לך?
הם יותר טובים.

חוץ מזה שזה קצת שונה משום שרעננה והפועל חיפה יודעות עלייך הרבה יותר מאשר איזה מנהל קבוצה מליכטנשטיין (אם בכלל יש להם) שיריץ עלייך גוגל ומקסימום יקלוט איך כותבים הפועל באר שבע בעברית ויראה תקצירים .
הם בליגה השוויצרית הראשונה. ליגה של 10 קבוצות בלבד.אדום בלב בנשמהההה כתב: מי יודע? אולי עם הקבוצה החדשה כן יהיה קל מול רעננה והפועל חיפה?![]()
חוץ מזה שזה קצת שונה משום שרעננה והפועל חיפה יודעות עלייך הרבה יותר מאשר איזה מנהל קבוצה מליכטנשטיין (אם בכלל יש להם) שיריץ עלייך גוגל ומקסימום יקלוט איך כותבים הפועל באר שבע בעברית ויראה תקצירים .
- The red one
לא הבנתי איך מה שציטטת מתקשר למה שהגבת.
כמו שנראינו מול מקום 4 בשווייץ ואם נעבור בע״ה, לא צריכה להיות בעיה מול מקום 9 באותה ליגה....
עמה יעמיק
עמה יעמיק