The optimisic corner of Europe

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: The optimisic corner of Europe

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב:דודו גורש: קראו לו בפייסבוק סבא וזקן ולא שוער טוב.
היום הוא הוכיח לכולם שהוא כן שוער טוב ושלא נחלשנו בעמדה הקריטית הזאת.

אופיר דוידזאדה: מתחיל להזכיר את אופיר הישן מבחינה הגנתית, בפאן ההתקפי זה עדיין לא זה.

בוזגלו&סוארס&הובאן: הבסיס של ההרכב שלנו ושחקנים מופלאים.
לא מסכים איתך לגבי אופיר, היה מצוין הגנתית ושום בעיטה שלהם לא הגיעה מהצד שלו , לגבי ההתקפה הוא היה טוב והדאבל פסים שלו עם מליקסון היו נהדרים, למרות שהוא יכול לנסות להרים יותר כדורים לרחבה כי כרגע נראה שהוא מתנזר מזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני לא מסכים עם דר לגבי גורש.

עם כל הכבוד להצלה המטורפתתתתתת הזאת על קו השער, צריך לתת לבחור כמה משחקי חסד כדי לקבוע אם נחלשנו או אל בעמדה הזאת.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

עידוד אדיר שלנו.
מליקסון מעולה,סוארס מעולה,ראדי מוסיף לשלישיה בקישור, חבל שככה נגמר זה היה צריך להיות אחרת.

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

חברים לא יודע אם שמתם לב לזה אבל אחת החולשות שלנו שנה שעברה הייתה התקפת מעבר ומתפרצות.אתמול ספרתי- בכמה התקפות המעבר שלנו מהגנה להתקפה היה 4 שניות!! פאקינג 4 שניות!! אני מאוהב, יש קבוצה מצוינת עם קאדר שלא נראה כאן שנים.

סמל אישי של משתמש
The red one

נתי כתב:חברים לא יודע אם שמתם לב לזה אבל אחת החולשות שלנו שנה שעברה הייתה התקפת מעבר ומתפרצות.אתמול ספרתי- בכמה התקפות המעבר שלנו מהגנה להתקפה היה 4 שניות!! פאקינג 4 שניות!! אני מאוהב, יש קבוצה מצוינת עם קאדר שלא נראה כאן שנים.
אני אגיד לך מה. גם אני מאוד התלהבתי מזה, אבל זה היה בגלל שת'ון משום מה השאירו חור גדול באמצע וגם לא שמרו את בוזגלו/מליקסון, היה מאוד קל לצאת למתפרצות.

אני בטוח שקבוצות בליגה שלנו שמכירות אותנו יותר טוב לא יעשו לנו את החיים כאלה קלים..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לפני 3 שנים יצא לי להיפגש עם חבר הנהלה מסוים באירוע של חבר משותף וזה היה בדיוק כשבקבוצה ניהלו משא ומתן עם ראדי.
אני מאוד מאוד מאוד מחזיק מראדי, ולכן ניסיתי באירוע לדחוף כמה שיותר את ראדי. בשלב מסוים החבר הנהלה אמר שהבעיה היא שראדי דורש מיליון שקל, סכום שהוא פשוט לא שווה. ואני מדבר על ראדי בגיל 30, אחרי עונה שבה הוא כבש 13 שערים מעמדת הקשר בבני סכנין והיה המנוע שהוביל את סכנין לפלייאוף עליון.
חודש עבר, אלישע סוף סוף חזר מהחופשה הפרטית השנתית שלו, ואז בקבוצה החליטו להעלות הילוך ולהסכים לדרישה של ראדי למיליון שקל. הבעיה היא שעד שהקבוצה התעוררה, נכנסה למשחק אחת בשם מכבי תל אביב, שהציעה לראדי שני מיליון שקל לעונה, וסגרה את הסיפור.
את העונה ההיא במכבי ראדי סיים כאחד משלושת השחקנים המצטיינים בקבוצה כשהוא מסיים כמלך הבישולים של הליגה עם 11 בישולים כשהוא מוסיף גם 8 שערים, והכל מעמדת הקשר!

היום, 3 שנים אחרי, המעגל נסגר, כשראדי מרוויח את אותם מיליון שקל שדרש בתחילת הקיץ לפני שלוש שנים, כשהוא צעיר יותר.
אולם, גם היום, מדובר בקשר שנותן לנו משהו שאין לנו וזה תכליתיות ורוע.
אצל ראדי אין הנעת כדור סתמית או אחורה, אין נגיעות מיותרות בכדור, יש תכליתיות. ויש רוע. כשהוא נכנס לתאקל זה או כדור או רגל, אין מצב שמישהו עובר אותו בקלות. כשהוא באיזור המסוכן הוא רע מבחינה חיובית. חותך תהגנה עם המסירות שלו, ולמרות שלא ראינו את זה אתמול, יש לו גם בעיטה נפלאה מרחוק מה שאומר שכשהוא עם הכדור תמיד קורים דברים טובים.

בגלל שראדי כבר בן 33, לא ילד, אנחנו צריכים לדעת לשמור עליו ולא לשחוק אותו. אם נשמור עליו, הוא יכול להיות תוספת כוח משמעותית לקבוצה כי הוא נותן לו רוע ותכלית שלא היה לנו בקבוצה בשנה שעברה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לגבי גורש, נתן משחק טוב אתמול אבל מבחינתי יש שני אלמנטים במשחק שלו שעדיין בחזקת סימן שאלה.

כדורי גובה - ממעט מאוד לצאת לכדורים.

משחק רגל - שוער בהפועל באר שבע צריך לתפקד כמו חצי בלם. זה שונה בתכלית ממה שגורש הורגל אליו עד היום בעכו.
מהמעט שראינו עד עכשיו יש לו בעיה מסוימת בשקט הנפשי ובשחרור הכדור, אולי זה יבוא בהמשך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עוד אחד שהרשים אותי אתמול היה שיר צדק.
ההחתמה של צדק מלמדת על הדרך הארוכה שעברנו מאז אותו פספוס עם ראדי לפני שלוש שנים ועד לתקופה הנוכחית.
החתמה של צדק, מהבלמים הישראלים הטובים ביותר שיש בשוק, שחקן שהוא מנהיג באופי, שהוא שמאלי ברגל מה שמאזן נפלא את סוארס שהוא ימני ברגל, שחקן עם ניסיון שגם לא הגיע בסכומים גבוהים בגלל שסיים חוזה, היא החתמה מבריקה. לא פחות.

קשה מאוד לעבור את צדק מבחינה פיזית, זה נראה שהוא תמיד במקום הנכון, נוח מאוד עם הכדור, בעל יכולת לשחרר כדורים ארוכים וטובים תחת לחץ, ובעיקר מנהיג. מבקש כל הזמן כדור, לא פוחד לקחת אחריות, יכול להתברר כבינגו לא פחות גדול מראדי.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

שמתי לב גם שהוא לא מפחד לעלות למעלה יחסית (מן הסתם קשור גם בהוראות של המאמן). ראיתי אותו כמה פעמים באזור החצי, ואפילו התחיל את המשחק בכמה מצבים נייחים באזור מחצית המגרש, מה שמאפשר לקשרי האמצע לקבל את הכדור ולהתחיל משחק, ולא לחפש להעיף לחלוצים או לקשרים ההתקפיים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צדק זה רכש ענק שמשום מה עבר קצת מתחת לרדאר.
כמה אלגנטיות, קור רוח, חכמה. כל מה שלא היה אפשר להגיד על פאיוביץ'.
בלם העתיד של הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב:צדק זה רכש ענק שמשום מה עבר קצת מתחת לרדאר.
כמה אלגנטיות, קור רוח, חכמה. כל מה שלא היה אפשר להגיד על פאיוביץ'.
בלם העתיד של הקבוצה.
ושל הנבחרת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני אגיד לך מה. גם אני מאוד התלהבתי מזה, אבל זה היה בגלל שת'ון משום מה השאירו חור גדול באמצע וגם לא שמרו את בוזגלו/מליקסון, היה מאוד קל לצאת למתפרצות.

אני בטוח שקבוצות בליגה שלנו שמכירות אותנו יותר טוב לא יעשו לנו את החיים כאלה קלים..
היציאה המהירה קדימה גם נבעה מאמצע חזק של 3 שחקנים, כל פעם שיצאנו קדימה היה לך את ראדי או הובאן בנוסף לשני המאורים וברדה, ראדי והובאן כל הזמן עשו תנועה ובאו לקבל כדור באמצע ובכמה סיטואציות לתון לא היה תשובה לזה, חבל שלא ניצלנו את זה לגול אבל התוספת של ראדי את הובאן פשוט הייתה טובה אתמול

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אהבתי מאוד שכשהוא חוטף כדור בשטח שלנו הוא ישר מרים את הראש ולא מעיף בלי כתובת.
שדרוג עצום! הרכש הכי טוב שלנו

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

עזבו שמות. לפינה האופטימית קוראים הפועל באר שבע. נכון ראדי בינגו, צדק מדהים, נאווקמה מראה ניצוצות, בן שהר עוד יפרע שטרות. הכי חשוב שראינו קבוצה. ברור שלא הכל מושלם, מדקה 65 נראינו קצת כבויים, אני מניח שעם הזמן הכושר ישתפר ונראה משחק לחץ טוב יותר והתיאום ישתפר. החימום במחצית של שחקני הספסל חימם את הלב יותר מאשר חימם את השחקנים. רק שימשיכו ככה, התוצאות יגיעו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

4 שנים בלב היה לי חור , הוא חוזר אלינו בענק (עמה יעמיק).
אין לי מילה אחת רעה להגיד, יצאתי מעודד מאוד מאוד אתמול, אנחנו נראים כמו קבוצה ולא כמו אוסף של שחקנים.

שלח תגובה