סיכום המשחק :: 1-1 מאכזב בטדי
Re: סיכום המשחק :: 1-1 מאכזב בטדי
אחרי שאתה חוזר הביתה, פותח תאינטרנט ורואה את התנהגות לה פמייליה ( ואני בטוח שהוא לא בשוק )
מבין כמה הקהל שלנו עבר מהפכה אדירה, לראות בסיום את הקהל מודה לשחקני תון ומוחא כפיים על השחקן שלהם שנפצע,
מראה הרבה מאוד, מעבר לעידוד ( שיש על מה לעבוד ) הקהל שלנו התבגר והבין, ואני בטוח שאלונה הייתה גאה בנו אחרי שראתה תמופע של אוהדי ביתר.
מבין כמה הקהל שלנו עבר מהפכה אדירה, לראות בסיום את הקהל מודה לשחקני תון ומוחא כפיים על השחקן שלהם שנפצע,
מראה הרבה מאוד, מעבר לעידוד ( שיש על מה לעבוד ) הקהל שלנו התבגר והבין, ואני בטוח שאלונה הייתה גאה בנו אחרי שראתה תמופע של אוהדי ביתר.

יש משהו במה שאתה אומר .maor20094 כתב:אחרי שאתה חוזר הביתה, פותח תאינטרנט ורואה את התנהגות לה פמייליה ( ואני בטוח שהוא לא בשוק )
אבל , ויש אבל גדול , אם האוהדים שלנו היו רואים את האוהדים של תון מצדיעים במועל יד , אני בטוח שלא היינו מוחאים כפיים לשחקני תון(ובטח שהיו עימותים)
בכלל השטיפת מוח שהתקשורת הבלגית עשתה לפני המשחק, היא הזויה.
- simply-red
סוף סוף רואים קבוצה שכל אחד יודע מה תפקידו ולא אוסף של משוטטים, בעתיד אנחנו נגמור
משחק כזה הרבה לפני הסוף. שילמנו שכר לימוד וכל משחק כזה נותן לנו עוד קצת ניסיון.
משהו קטן שבלט, היציאה קדימה מהגנה להתקפה במשחק עומד, הנעת כדור מהחוליה האחורית
קדימה עדיין לא משהו. יותר מידי פעמים העפנו את הכדור למעלה בעיקר שתון טיפה לחצו גבוה.
אני בטוח שבעוד כמה שבועות זה יראה אחרת.
גורש-חייבים לעבוד איתו על יציאות לכדורי גובה,כל הגבהה לרחבה שלנו-חצי התקף לב, חוץ מזה
מצוין בהכל.
סוארז את צדק- תאומי אלקטרז, תחנה אחרונה.
אופיר- נתן משחק הקרבה ולחימה ללא פשרות-זה מה שאני מצפה במיוחד משחקן בית.חייב לשפר
את משחק ההתקפה שלו ובעיקר את "המסירה האחרונה".
ביטון-פרווה, לצד פעולות טובות עושה המון שטויות, יש לו חלק היום בפנדל שנשרק.
הובאן-נכס, גם התקפה וגם הגנה,פורח בתפקיד החדש.
ראדי- מודה שלא הייתי סגור על ההחתמה,ׁׁׁׁׂחשבתי שאנחנו צריכים מישהו אחורי יותר,אחרי המשחק אתמול
אני אוכל את הכובע, איזו אינטליגנציית משחק ומחויבות ,שחקן קלאסה.
הוגו- במגמת שיפור,מתחיל להבין את האחריות של התפקיד החדש. צריך לשחרר טיפה יותר מהר את הכדור.
צמד המאורים- שרפו את הדשא יותר מכל האבוקות של ביתר ביחד.
ברדה- תמיד מגיע לעבודה. המנהיג שלנו.
וואקמה- מוסיף המון פיזיות לקו, אנחנו עוד נתמוגג עליו העונה.
שהר- לא ראינו יותר מידי, נחכה שיכנס לעניינים.
משחק כזה הרבה לפני הסוף. שילמנו שכר לימוד וכל משחק כזה נותן לנו עוד קצת ניסיון.
משהו קטן שבלט, היציאה קדימה מהגנה להתקפה במשחק עומד, הנעת כדור מהחוליה האחורית
קדימה עדיין לא משהו. יותר מידי פעמים העפנו את הכדור למעלה בעיקר שתון טיפה לחצו גבוה.
אני בטוח שבעוד כמה שבועות זה יראה אחרת.
גורש-חייבים לעבוד איתו על יציאות לכדורי גובה,כל הגבהה לרחבה שלנו-חצי התקף לב, חוץ מזה
מצוין בהכל.
סוארז את צדק- תאומי אלקטרז, תחנה אחרונה.
אופיר- נתן משחק הקרבה ולחימה ללא פשרות-זה מה שאני מצפה במיוחד משחקן בית.חייב לשפר
את משחק ההתקפה שלו ובעיקר את "המסירה האחרונה".
ביטון-פרווה, לצד פעולות טובות עושה המון שטויות, יש לו חלק היום בפנדל שנשרק.
הובאן-נכס, גם התקפה וגם הגנה,פורח בתפקיד החדש.
ראדי- מודה שלא הייתי סגור על ההחתמה,ׁׁׁׁׂחשבתי שאנחנו צריכים מישהו אחורי יותר,אחרי המשחק אתמול
אני אוכל את הכובע, איזו אינטליגנציית משחק ומחויבות ,שחקן קלאסה.
הוגו- במגמת שיפור,מתחיל להבין את האחריות של התפקיד החדש. צריך לשחרר טיפה יותר מהר את הכדור.
צמד המאורים- שרפו את הדשא יותר מכל האבוקות של ביתר ביחד.
ברדה- תמיד מגיע לעבודה. המנהיג שלנו.
וואקמה- מוסיף המון פיזיות לקו, אנחנו עוד נתמוגג עליו העונה.
שהר- לא ראינו יותר מידי, נחכה שיכנס לעניינים.
ברדה משחק נכון וחכם, די תוציאו לעצמכם מהראש, לא תראו עוד שחקן שירוץ כמו פעם... הוא בן 34!!!!!!! הגיל עושה את שלו וכרגע מה שיש לנו לעשות הוא להנות ממנו, להודות לו, ולא להפוך אותו לאחרון השחקנים. אני אישית מייחל ליום שהוא יהפוך לאיש מקצוע במועדון שלנו כי באמת מעבר לזה שהוא אולי השחקן הכי מעוטר שהיה לנו אני חושב בהיסטוריה, הוא פשוט אישיות שאין איש שמכיר אותו ולא אוהב את הבן אדם.
תנו לו גם להנות מהעונה האחרונה שלו (אולי) ותפסיקו לבקר ולצפות ממנו כאילו היה אחרון השחקנים.
אגב מבחינה מקצועית: גורש הציל אותנו בכמה מצבים למרות שהוא פשוט לא פיגורה וקצת חסר לי הביטחון שמקרי אג'ידה.
צדק וסוארז אם ימשיכו בחיבור יהיו צמד הבלמים הטובים בארץ ביי פאר!!
אופיר היה במשחק פשוט יוצא מן הכלל, אם ימשיך להשתפר ולצבור ביטחון נזכה להנות ממנו שוב.
לדעתי הקישור היה בינוני, אולי בגלל שהקישור של השוויצרים חזק ודומיננטי מאוד, ראדי אולי הרכש הכי חשוב בקבוצה היה בסדר גמור, קצת הייתי רוצה שישחק יותר קרוב לקשרים כי לפרקים נראה שאוגו והובאן סגורים וראדי לא מנסה לעזור בהנעת כדור.
מליקסון היה בסדר, לא משהו יוצא דופן. ובוזגלו כשהיה מעורב היה מעולה למרות שפעמיים הוציא כדורים זוועתיים שיכל להכניס לברדה ולנוואקמה
תנו לו גם להנות מהעונה האחרונה שלו (אולי) ותפסיקו לבקר ולצפות ממנו כאילו היה אחרון השחקנים.
אגב מבחינה מקצועית: גורש הציל אותנו בכמה מצבים למרות שהוא פשוט לא פיגורה וקצת חסר לי הביטחון שמקרי אג'ידה.
צדק וסוארז אם ימשיכו בחיבור יהיו צמד הבלמים הטובים בארץ ביי פאר!!
אופיר היה במשחק פשוט יוצא מן הכלל, אם ימשיך להשתפר ולצבור ביטחון נזכה להנות ממנו שוב.
לדעתי הקישור היה בינוני, אולי בגלל שהקישור של השוויצרים חזק ודומיננטי מאוד, ראדי אולי הרכש הכי חשוב בקבוצה היה בסדר גמור, קצת הייתי רוצה שישחק יותר קרוב לקשרים כי לפרקים נראה שאוגו והובאן סגורים וראדי לא מנסה לעזור בהנעת כדור.
מליקסון היה בסדר, לא משהו יוצא דופן. ובוזגלו כשהיה מעורב היה מעולה למרות שפעמיים הוציא כדורים זוועתיים שיכל להכניס לברדה ולנוואקמה
- The red one
מת לראות את התמונות מהרחפן שצילםם בהתחלה.
חשבתי הרבה לפני שאני עונה וזה לא מופנה אלייך אלה לכולנו שאוהבים את הפועל באר שבע.yakar כתב:
יש משהו במה שאתה אומר .
אבל , ויש אבל גדול , אם האוהדים שלנו היו רואים את האוהדים של תון מצדיעים במועל יד , אני בטוח שלא היינו מוחאים כפיים לשחקני תון(ובטח שהיו עימותים)
בכלל השטיפת מוח שהתקשורת הבלגית עשתה לפני המשחק, היא הזויה.
ההתנהגות של לה פאמיליה לא התחילה אתמול.אתה מתאר את זה כאילו הם בסך הכל באו לעודד את ביתר ורק הגיבו לפרובוקציות. הם קנו את כל האבוקות והרימונים אחרי שכמה חמומי מח עשו מוהל יד? מהטיסות שלהם יחד עם כל ההתפרעויות שלהם ברחובות אתה מבין שאין פה אהדה אלא רצון להוכיח שהם בעלי הבית של בית"ר ובעצם של העולם.
יש לי חברים רבים שהיו פעם אוהדי בית"ר שבוכים שאין להם יותר קבוצה.
רק תשווה את האהבה שראדי קיבל אתמול ותדמיין מה היה קורה אם הוא היה בבית"ר.
לכל קבוצה יש מיעוט גזעני ואנרכיסטי. יש לחיפה יש למכבי תל אביב שלא לדבר על המופרעים המתוחכמים עלק של הפועל תל אביב. גם לנו יש כאלו לפחות בפייסבוק וגם נאסר קיבל קללות ממספר קטן של אנשים משער 5 אחרי שהבקיע שער ונישק את הדשא כמסורת המוסלמים.
למי שחשובה לו הקבוצה אסור לטמון את הראש בחול. אתמול קיבלנו תזכורת מדוע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זה בהחלט ניכר בגורש שהוא היה חסר קתת בטחון. אני מאוד מבין אותו. אחרי קריירה שלמה בלי קהל מאחורייך פתאום משחק ראשון במעמד כזה זה דבר מפחיד לאללה.
יחד עם זה הוא היה חד בעצירת כדורים וזה מעודד מאוד. יופי דודו
יחד עם זה הוא היה חד בעצירת כדורים וזה מעודד מאוד. יופי דודו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני לא מאמין
פרימו מפרגן לנו
כתבה בספורט 5
פרימו מפרגן לנו
כתבה בספורט 5
גדי כתב:
חשבתי הרבה לפני שאני עונה וזה לא מופנה אלייך אלה לכולנו שאוהבים את הפועל באר שבע.
ההתנהגות של לה פאמיליה לא התחילה אתמול.אתה מתאר את זה כאילו הם בסך הכל באו לעודד את ביתר ורק הגיבו לפרובוקציות. הם קנו את כל האבוקות והרימונים אחרי שכמה חמומי מח עשו מוהל יד? מהטיסות שלהם יחד עם כל ההתפרעויות שלהם ברחובות אתה מבין שאין פה אהדה אלא רצון להוכיח שהם בעלי הבית של בית"ר ובעצם של העולם.
לכל קבוצה יש מיעוט גזעני ואנרכיסטי. יש לחיפה יש למכבי תל אביב שלא לדבר על המופרעים המתוחכמים עלק של הפועל תל אביב. גם לנו יש כאלו לפחות בפייסבוק וגם נאסר קיבל קללות ממספר קטן של אנשים משער 5 אחרי שהבקיע שער ונישק את הדשא כמסורת המוסלמים.
+1,00,400,000!
חחחחח הבן אדם לא אמיתי, רק השבוע איזה פעמיים הוא התראיין אצל אופירע ורק אמר את ההיפך ממה שהוא רשם עלינו עכשיוazb852 כתב:אני לא מאמין
פרימו מפרגן לנו
כתבה בספורט 5
כל מילה גדי. תיארת את הנושא במדויקגדי כתב:
חשבתי הרבה לפני שאני עונה וזה לא מופנה אלייך אלה לכולנו שאוהבים את הפועל באר שבע.
- ForeverRed
זכורה לי כתבה על בן שהר מתקופתו בנוער של צ'לסי.
באותה כתבה נתנו הצצה לעבודה של הצוות המקצועי עם בן על משחק עם הגב לשער וניצול יכולת פיזית.
למרות ההסטה שלו בשנים האחרונות לכנף והנטייה של אנשים לחשוב שהוא לא ממש חלוץ, הוא מאוד חזק פזית, יודע לשחק עם הגב והתנועה שלו לעומק יכולה להפוך לנוקאאוט.
בליגה שלנו הוא יכול לחגוג, אם רק ילמדו להפעיל אותו נכון.
באותה כתבה נתנו הצצה לעבודה של הצוות המקצועי עם בן על משחק עם הגב לשער וניצול יכולת פיזית.
למרות ההסטה שלו בשנים האחרונות לכנף והנטייה של אנשים לחשוב שהוא לא ממש חלוץ, הוא מאוד חזק פזית, יודע לשחק עם הגב והתנועה שלו לעומק יכולה להפוך לנוקאאוט.
בליגה שלנו הוא יכול לחגוג, אם רק ילמדו להפעיל אותו נכון.
לא הייתה כוונה לדיבור לא יפה, אם נפגעת אני מתנצל.idani123 כתב:
לא חייב לדבר מסריח אחשלי פורום נועד לדיונים לא חייבים להסכים כל דבר, דופדף
שבת שלום
הובאן פשוט לא שייך לליגה ישראלית. שחקן פשוט מדהים. איך כל הקריירה שלו הוא שיחק כקשר אחורי וכבש רק גול אחד? הזייה.
אוגו וראדי היו מעולים, יש לראדי קלאסה שהייתה חסרה לנו בקישור, ועם כל הרצון לראות את אליה ומליקסון משחקים כמה שיותר, קשה לי לראות את ראדי יוצא מהתפקיד הזה כי הוא מושלם אליו.
אגב, אחרי שראיתי את התפקוד של ראדי, אני כן מבין למה בכר מייעד את ברדה אליו. היו לא מעט מקרים שראדי היה על אותו קו עם שהר ושיחק כסוג של חלוץ שני, ואף עלה הרבה. צריך שחקן שעושה הרבה קילומטראז', מסוגל לתקל באופן טוב ואולי חשוב מכל, טוב מבחינה התקפית. ברדה עונה על כל הסעיפים.
סוף סוף אופיר נראה כמו שחקן, ומליקסון, מעל כל הדריבלים היפים והמסירות הטובות, הצליח לגבור על השומר שלו במאבקים פיזיים, ומבחינתי זה אומר הרבה כי אחת מהבעיות של מליקסון בעונה שעברה הייתה שהוא לא היה מסוגל לנצח במאבק פיזי.
בקיצור, משחק נהדר ואווירה גדולה. נהניתי מאוד, ואני לא חושב אי פעם שהיה 1-1 יותר מעודד מזה.
אוגו וראדי היו מעולים, יש לראדי קלאסה שהייתה חסרה לנו בקישור, ועם כל הרצון לראות את אליה ומליקסון משחקים כמה שיותר, קשה לי לראות את ראדי יוצא מהתפקיד הזה כי הוא מושלם אליו.
אגב, אחרי שראיתי את התפקוד של ראדי, אני כן מבין למה בכר מייעד את ברדה אליו. היו לא מעט מקרים שראדי היה על אותו קו עם שהר ושיחק כסוג של חלוץ שני, ואף עלה הרבה. צריך שחקן שעושה הרבה קילומטראז', מסוגל לתקל באופן טוב ואולי חשוב מכל, טוב מבחינה התקפית. ברדה עונה על כל הסעיפים.
סוף סוף אופיר נראה כמו שחקן, ומליקסון, מעל כל הדריבלים היפים והמסירות הטובות, הצליח לגבור על השומר שלו במאבקים פיזיים, ומבחינתי זה אומר הרבה כי אחת מהבעיות של מליקסון בעונה שעברה הייתה שהוא לא היה מסוגל לנצח במאבק פיזי.
בקיצור, משחק נהדר ואווירה גדולה. נהניתי מאוד, ואני לא חושב אי פעם שהיה 1-1 יותר מעודד מזה.
- ForeverRed
למרות המחמאות המוצדקות שהקבוצה מקבלת ראינו אתמול יותר מידיי התקפות בהן האמצע שלנו היה פרוץ.
אסור שזה יקרה ואני מאמין שזה עוד ישתפר בהמשך.
אני באופן אישי עדיין מעדיף לראות את מליקסון באמצע. בכל פעם שהוא נכנס לשם קורים דברים טובים.
אבל חשוב לציין שהוא נראה טוב מאוד מבחינה פיזית ולכן הוא בהחלט יכול לבוא בחשבון גם בכנף, תפקיד שהוא התקשה לבצע בעונה שעברה.
אסור שזה יקרה ואני מאמין שזה עוד ישתפר בהמשך.
אני באופן אישי עדיין מעדיף לראות את מליקסון באמצע. בכל פעם שהוא נכנס לשם קורים דברים טובים.
אבל חשוב לציין שהוא נראה טוב מאוד מבחינה פיזית ולכן הוא בהחלט יכול לבוא בחשבון גם בכנף, תפקיד שהוא התקשה לבצע בעונה שעברה.